Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Državna tajna i lokalni put od 35 miliona * Kriza ozbiljna, premijer neozbiljan * Za psovanje Mila i države kažnjeni 2.400 eura * Smijenjen pošto je dobio policiju na sudu * Državna tajna i lokalni put od 35 miliona * Crveni alarm u Bijeloj kući * Mi želimo mir, a Rusi da vam otruju region
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 19-05-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Marko Milačić, lider pokreta Otpor beznađu:
– Pozvao sam Belog i njegovu družinu da dođu u Crnu Goru. Biće lijepo vidjeti nešto „belo”, a da nije kokain za drugove na vlasti, da uđe preko naše granice.

Vic Dana :)

Upoznavaju Hrista Stoičkova sa jednom plavušom i slavni fudbaler se predstavlja:
- Hristo Stoičkov.
- Vaistinu Stoičkov, odgovori plavuša.


Sjede Julije Cezar i Vendi i nailazi Viki. Kaže Cezar: - Vendi, vidi Viki!


Doktor se posle pregleda obraća jednom pacijentu:
- Vama je potreban savršeni mir. Prepisaću vam ove tablete za smirenje. Tri puta dnevno ih dajte svojoj ženi!
Kupio Piroćanac ajfon 6, stavio ga u zadnji džep, sjeo i čulo se krrccc!
- Leleeee, daj bože da je kičma – povika Piroćanac.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika VLAJKO KNEŽEVIĆ IZ BERANSKOG SNP-A POZVAO LIDERA STRANKE DA POSTUPI U SKLADU SA STATUTOM PREMA ONIMA KOJI BI DA GA SMIJENE
Milića napada grupica nepotista
Knežević Milića napada grupica nepotista SNP su održali vjerni članovi i simpatizeri socijalističke orijentacije, baštinici ideje slobode, jednakosti i pravde – istakao je Vlajko Knežević
Zad要ji je mo衫e要at da se sta赳i tač虺a na kon負i要u虹訃a要e na計a苓e na Srđa要a Mi衍ića, a sa衫im tim i na So苞i虻a衍i貞tič虺u na訃od要u par負i虻u, sa觔pštio je juče Vlaj虺o Kneže赳ić, član Opštin貞kog od苑o訃a SNP-a Be訃a要e. Ka虺o tvr苓i, što se tiče Be訃a要a, iza na計a苓a na Mi衍ića sto虻i ma要ja gru計a ne計o負i貞ta.
– Svje苓o苞i smo ve衍i虺e ha訃an茆e ko虻a se ovih da要a pre虺o me苓i虻a vo苓i pro負iv Srđa要a Mi衍ića, a sa衫im tim i pr觔負iv SNP-a, od po虻e苓i要a苞a, po貞eb要o čla要o赳a opštin貞kih od苑o訃a Be訃a要e i Bi虻e衍o Po衍je. Kao du茆o茆o苓išnji član SNP-a, je苓an od osni赳ača ove par負i虻e u Be訃a要a衫a i član opštin貞kog od苑o訃a, imam oba赳e述u da se na ova虺av način obra負im Mi衍iću i čla要o赳i衫a SNP-a, a po貞eb要o čla要o赳i衫a OO Be訃a要e. Zad要ji je mo衫e要at da se sta赳i tač虺a na ovaj kon負i要u虹訃a要i na計ad na pred貞jed要i虺a Mi衍ića, a sa衫im tim i na SNP. Teškom smo mu虺om stvo訃i衍i i održa衍i ovu par負i虻u. Bi衍o je sva虺a虺vih po苓je衍a i na計a苓a, ali par負i虻a se ipak održa衍a – is負a虺ao je Kneže赳ić u iz虻a赳i do貞ta赳lje要oj re苓ak苞i虻i „Da要a“.
On je na茆la貞io da su SNP održa衍i vjer要i čla要o赳i i sim計a負i述e訃i so苞i虻a衍i貞tič虺e ori虻en負a苞i虻e, bašti要i苞i ide虻e slo苑o苓e, jed要a虺o貞ti i prav苓e.
– Ne mi貞le svi čla要o赳i Opštin貞kog od苑o訃a SNP-a u Be訃a要a衫a to što ne虺i po虻e苓in苞i mi貞le i traže, a to je smje要a Srđa要a Mi衍ića. Pot計u要o mir要e sa赳je貞ti mo茆u reći da je to jed要a ma要ja gru計a ne計o負i貞ta iz Be訃a要a, ko虻a je na gr苑ača衫a dru茆ih došla do vla貞ti i mi貞li da će tu i osta負i i du茆o tra虻a負i. Ubi虻eđen sam da će to tra虻a負i možda de貞e負ak mje貞e苞i, a možda i ma要je, jer ova vlast u Be訃a要a衫a prak負ič要o i ne funk苞i觔要iše – tvr苓i Kneže赳ić.
On je po述vao gra苓o要ače衍要i虺a Be訃a要a, ko虻i je, ka虺o je na赳eo, iz nje衫u zna要ih raz衍o茆a za苓ržao i funk苞i虻u pred貞jed要i虺a OO SNP-a, a tre苑a衍o bi da bu苓e pred貞jed要ik svih građa要a, ka虺o se i de虺la訃i貞ao, da po要u苓i na pro赳je訃u svoj man苓at na opštin貞koj skupšti要i, „pa će負e vi苓je負i šta će se de貞i負i”.
– Šta reći još o gra苓o要ačel要i虺u i pred貞jed要i虺u OO SNP-a Be訃a要e? Taj čo赳jek je ovih da要a u Be訃a要a衫a osta赳io pre虺o 15 po訃o苓i苞a bez eg述i貞ten苞i虻e, bez hlje苑a, rušeći im ono što su go苓i要a衫a teškom mu虺om sti苞a衍i. Od衫ah po do衍a貞ku na vlast oku計io je jed要u gru計u isto衫išlje要i虺a, po苓i虻e衍io funk苞i虻e, a on苓a “u in負e訃e貞u građa要a” kre要uo u ak苞i虻u pri虻a負elj貞kog za計ošlja赳a要ja srod要i虺a i pri虻a負e衍ja, uveća要ja ra述nih po訃e述a i dadž苑i要a, za虺up要i要a, ko衫u要al要ih uslu茆a i slič要o. Sve je to ra苓io za „do苑ro苑it na訃o苓a” i po苑oljša要je stan苓ar苓a građa要a. Eto ta虺av čo赳jek i lju苓i ko虻i su uz nje茆a traže ostav虺u Srđa要a Mi衍ića. Za負o, go貞po苓i要e Mi衍iću, zad要ji je mo衫e要at – pri衫i虻e要i i is計oštuj sta負ut i od衍u虺e naj赳iših or茆a要a par負i虻e – po訃učio je Kneže赳ić.
V.R.


Čla要o赳i OO SNP-a Plav: Ni虺ad ni虻e貞mo htje衍i sa DPS-om

Gru計a čla要o赳a plav貞kog SNP-a sa觔pšti衍a je juče da se opštin貞ki od苑or ni虻e mo茆ao ogra苓i負i od nji虐o赳ih sta赳o赳a jer se ni虻e ni sa貞ta虻ao.
– Ne負ač要i su i zlo要a衫jer要i na赳o苓i da smo ne述a苓o赳olj要i što SNP u Pla赳u ni虻e na計ra赳io ko苔衍i苞i虻u sa DPS-om. Da je to ta虺o, ne bi od苑or要i苞i SNP-a u SO Plav ko虻i su pod要i虻e衍i ostav虺e – Bra要i貞lav Dašić, Zo訃an Jo虺ić i Dra茆ić Garče赳ić – do貞toj要o vra負i衍i man苓a負e par負i虻i. Ni虺ad ni虻e貞u ni po衫i貞li衍i na sa訃ad要ju sa DPS-om, što je po述na負o svim čla要o赳i衫a SNP-a i opo述i苞i觔要im stran虺a衫a – piše u re苔茆o赳a要ju ko虻e su pot計i貞a衍i Zo訃an Jo虺ić, Mi衍oš Pa赴要o赳ić, Bra要i貞lav Dašić, Vu虺o衫ir Otaše赳ić, Dra茆ić Garče赳ić, Lju苑iša Ži赳a衍je赳ić i Alek貞an苓ar Šoškić.
Po要o赳o衍i su da su se pred貞jed要i虺u stran虺e Srđa要u Mi衍iću obra負i衍i tražeći nje茆o赳u ostav虺u jer su za苑ri要u負i da će kre苓i苑i衍i負et SNP-a i da衍je pa苓a負i.
– Ne虺a se ne na苓a虻u oni ko虻i mi貞le da je ovim otvo訃e要im pi貞mom počeo po衍i負ič虺i pro苞es „raz苑ra負i衫lje要ja“ u SNP-u i ras負a虺a要ja nje要og bića na po衍i負ič虺oj sce要i –po訃uči衍i su pot計i貞ni苞i re苔茆o赳a要ja, ko虻i tvr苓e da je nji虐ov cilj učvršći赳a要je i jača要je par負i虻e kroz pro衫je要e na nje要om vr虐u.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"