Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Državna tajna i lokalni put od 35 miliona * Kriza ozbiljna, premijer neozbiljan * Za psovanje Mila i države kažnjeni 2.400 eura * Smijenjen pošto je dobio policiju na sudu * Državna tajna i lokalni put od 35 miliona * Crveni alarm u Bijeloj kući * Mi želimo mir, a Rusi da vam otruju region
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 19-05-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Marko Milačić, lider pokreta Otpor beznađu:
– Pozvao sam Belog i njegovu družinu da dođu u Crnu Goru. Biće lijepo vidjeti nešto „belo”, a da nije kokain za drugove na vlasti, da uđe preko naše granice.

Vic Dana :)

Upoznavaju Hrista Stoičkova sa jednom plavušom i slavni fudbaler se predstavlja:
- Hristo Stoičkov.
- Vaistinu Stoičkov, odgovori plavuša.


Sjede Julije Cezar i Vendi i nailazi Viki. Kaže Cezar: - Vendi, vidi Viki!


Doktor se posle pregleda obraća jednom pacijentu:
- Vama je potreban savršeni mir. Prepisaću vam ove tablete za smirenje. Tri puta dnevno ih dajte svojoj ženi!
Kupio Piroćanac ajfon 6, stavio ga u zadnji džep, sjeo i čulo se krrccc!
- Leleeee, daj bože da je kičma – povika Piroćanac.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika LP NA KONGRESU LIBERALNE INTERNACIONALE Očekuju prijem u punopravno članstvo
Li­be­ral­na par­ti­ja Cr­ne Go­re uče­stvu­je na Kon­gre­su Li­be­ral­ne in­ter­na­ci­o­na­le. Ju­bi­lar­ni 70. kon­gres naj­ve­će i naj­moć­ni­je po­li­tič­ke aso­ci­ja­ci­je li­be­ra­la na svi­je­tu po­čeo je ju­če u An­do­ri, a tra­ja­će do 21. ma­ja. Kon­gres će oku­pi­ti pre­ko 200 de­le­ga­ci­ja i li­de­ra svih li­be­ral­nih par­ti­ja svi­je­ta.
– Pred­sjed­nik LP An­dri­ja Po­po­vić pred­sta­vi­će u An­do­ri kan­di­da­tu­ru cr­no­gor­skih li­be­ra­la za pu­no­prav­no član­stvo u Li­be­ral­noj in­ter­na­ci­o­na­li. Na­kon što je LP bio pri­dru­že­ni član, kon­gres bi tre­ba­lo da po­tvr­di kan­di­da­tu­ru – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.
Ka­ko se da­lje na­vo­di, na kon­gre­su će bi­ti pro­mo­vi­san no­vi li­be­ral­ni put i po­li­ti­ka za sve na­ro­de i gra­đa­ne svi­je­ta kroz no­vi po­li­tič­ki ma­ni­fest ko­ji pre­po­zna­je po­tre­be i in­te­re­se svih dr­ža­va iz ko­jih čla­ni­ce do­la­ze, pa i Cr­ne Gre.
– No­vi pro­gram li­be­ra­la ute­me­ljen je na ne­ko­li­ko ključ­nih prin­ci­pa: stal­ni na­pre­dak čo­vje­čan­stva, si­gu­ran i bez­bje­dan svi­jet i ži­vot svih lju­di, jed­na­ke mo­guć­no­sti za na­pre­do­va­nje i sre­ću svi­ma – pi­še u sa­op­šte­nju.V.R.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"