Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Dobila finansijsku injekciju od Hitne pomoći * Za državni vrh tenderi ne važe * Brajuško u samici zbog straha od linča * Turiste postrojavali pa ih šamarali * Vatrena stihija odnijela više od 60 života * Moskvi sankcije, Briselu šamar * NATO berićet
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 19-06-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vuk Maraš, direktor Monitoring programa MANS-a:
Nakon ljetnje pauze čeka nas serija lokalnih izbora, koje u praksi nema ko da sprovede niti da kontroliše.

Vic Dana :)

Došli Mujo i Fata na bračno savjetovanje kod psihologa.
Fata se navila kako je Mujo ne voli više kao prije, ne gotivi je, raspričala se naveliko. Doktor iznenada ustane, strastveno poljubi Fatu u usta, počne da je hvata i gnječi na različitim mjestima i sjedne. Fata zanijemila i samo gleda.
Doktor se okrena Muju i kaže: „Vidiš, ovo njoj treba bar tri puta sedmično”.
Kaže Mujo: „Ma, doktore, mogu ja nju dovest ponedjeljkom i srijedom ali, vala, petkom ne mogu, igram fudbal sa jaranima”.


- Stariji čovjek, gluv na desno uvo traži ženu gluvu na lijevo uvo radi poznatstva i dobrog razumijevanja!
- Šifra: Dolby Surround!


- Uciteljica pita Pericu: koliko je dva i dva, a Perica kao iz topa odgovara četiri.
Na to će učiteljica: sjedni, pet.
Perica: Aaaaaaa, da, da pet!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika ALEKSA BEČIĆ PORUČIO SA SASTANKA DEMOKRATA U BIJELOM POLJU
Ispunjenje uslova pa povratak u Skupštinu
Sa sastanka u Bijelom Polju Ispunjenje uslova pa povratak u Skupštinu
Li­der De­mo­kra­ta Alek­sa Be­čić po­no­vio je da se po­sla­ni­ci te par­ti­je ne­će vra­ća­ti u Skup­šti­nu Cr­ne Go­re sve do is­pu­nja­va­nja po­zna­tih za­htje­va. To je sa­op­štio na sjed­ni­ci Ini­ci­ja­tiv­nog od­bo­ra De­mo­kra­ta u Bi­je­lom Po­lju.
Ka­ko je sa­op­šte­no, sjed­ni­ca je odr­ža­na u pro­ši­re­nom sa­sta­vu, ka­ko bi po­če­le ak­tiv­no­sti na re­a­li­zo­va­nju pr­ve iz­bor­ne kon­ven­ci­je u Bi­je­lom Po­lju, na ko­joj će se bi­ra­ti op­štin­ski od­bor i nje­gov pred­sjed­nik.
– In­spi­ri­sa­na po­bje­da­ma u Bu­dvi, Ko­to­ru i Her­ceg No­vom, ali i ohra­bre­na ve­li­kom po­dr­škom u osta­lim op­šti­na­ma, me­đu ko­ji­ma se, kao po­sjed­nje, na­ro­či­to is­ti­če ogrom­no po­vje­re­nje ko­je su De­mo­kra­ta­ma po­klo­ni­li Moj­kov­ča­ni, De­mo­krat­ska Cr­na Go­ra na­sta­vi­la je ak­tiv­no­sti na ja­ča­nju par­tij­ske in­fra­struk­tu­re na svim ni­vo­i­ma or­ga­ni­zo­va­nja – sa­op­šti­le su De­mo­kra­te.
Ka­ko na­vo­de, Be­čić je na sjed­ni­ci go­vo­rio o tre­nut­noj po­li­tič­koj si­tu­a­ci­ji u Cr­noj Go­ri.
– S tim u ve­zi, pod­sje­tio je na do­bro po­zna­te uslo­ve De­mo­krat­ske Cr­ne Go­re, bez či­jeg se is­pu­nja­va­nja po prin­ci­pu „uzmi ili osta­vi“ nje­ni po­sla­ni­ci ne­će vra­ća­ti u Skup­šti­nu. To su od­re­đi­va­nje da­tu­ma po­na­vlja­nja par­la­men­tar­nih iz­bo­ra, ra­zr­je­še­nje „dr­žav­nog uda­ra“, po­na­vlja­nje iz­bo­ra u Nik­ši­ću i stva­ra­nje fer i de­mo­krat­skih uslo­va za odr­ža­va­nje iz­bo­ra –pi­še u sa­op­šte­nju.
Be­čić je is­ta­kao da će De­mo­krat­ska Cr­na Go­ra na­sta­vi­ti da pru­ža neo­p­hod­nu prav­nu i dru­gu po­moć maj­ka­ma, ko­ri­sni­ca­ma na­kna­de po osno­vu ro­đe­nja tro­je ili vi­še dje­ce, jer je, ka­ko je na­gla­sio, ap­so­lut­no je ne­pri­hva­tljiv po­lo­žaj u ko­ji su ih vla­sti do­ve­le.
– I dok DPS na pri­mje­ru maj­ki po­ka­zu­je pra­vo zna­če­nje ne­prav­de, Mi­lo Đu­ka­no­vić ro­đe­nog bra­ta sa­mo kroz afe­ru „Li­men­ka” ča­šća­va 10,5 mi­li­o­na eura, pa on­da još za­vr­ši da to kri­vič­no dje­lo za­sta­ri – re­kao je Be­čić.
On je odao pri­zna­nje maj­ka­ma na do­sled­no­sti, is­traj­no­sti i iskre­no­sti. Sa­op­štio je da se je­di­no na taj na­čin mo­gu bra­ni­ti pra­va gra­đa­na ko­ja ovaj re­žim kr­ši pu­nih 27 go­di­na.
Sjed­ni­ci su pri­su­stvo­va­li i Dže­nan Ko­lić, pot­pred­sjed­nik De­mo­kra­ta, i Bo­ris Bog­da­no­vić, ge­ne­ral­ni se­kre­tar.
De­mo­kra­te će, ka­ko na­ja­vlju­ju, ovih da­na na­sta­vi­ti sa ja­ča­njem par­tij­ske in­fra­struk­tu­re i sa raz­go­vo­rom sa gra­đa­ni­ma i u osta­lim op­šti­na­ma.
V.R.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"