Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
DPS opravdava prijetnje ubistvom * Miodrag Lekić ostaje predsjednik Demosa * Stanišić bombom prijetio Bečiću * Djevojku ucjenjivao erotskim snimcima * DPS opravdava prijetnje ubistvom * Krivica * Prednosti fiskalnog novca
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-09-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ranko Krivokapić, predsjednik SDP-a :
Nećemo u Vladu, hoćemo nove izbore.

Vic Dana :)

Pita žena doktora šta da jede da bi se porodila.
On kaže:
- Hljeb.
Žena razumjela led i jede, jede ona led, a kad se dijete rodilo, samo je govorilo:
- Dođi bizo, ja se smizo.


Putnički brod prolazi pokraj malog, pustog ostrva usred Tihog okeana, a svi putnici s broda vide na ostrvu čovjeka dugačke brade kako skače, urla i maše iz sve snage.
- Ko je ono na ostrvu? - upita jedan od putnika kapetana.
- Ne znam - kaže kapetan – Ali svake godine kad prolazimo on totalno podivlja...

Pita mali sin oca:
• Tata, kada je Zvijezda poslednji put bila prvak u košarci?
Na to će tata:
• Ne znam, sine, pitaj dedu ili pradedu.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika NEĐELJKO RUDOVIĆ ZA „DAN” O MOGUĆEM POVRATKU DF-A U SKUPŠTINU
Prekid bojkota poklon DPS-u
Rudović Prekid bojkota poklon DPS-u
Po­vra­tak opo­zi­ci­je u Skup­šti­nu u tre­nut­nim okol­no­sti­ma bio bi naj­bo­lji po­klon De­mo­krat­skoj par­ti­ji so­ci­ja­li­sta, upo­zo­re­no je ju­če iz Gra­đan­skog po­kre­ta URA po­vo­dom na­go­vje­šta­ja iz De­mo­krat­skog fron­ta da bi mo­gli pre­ki­nu­ti boj­kot par­la­men­ta.
– Ne mo­že bi­ti go­vo­ra o pre­ki­du boj­ko­ta dok DPS ne pri­hva­ti pri­je­vre­me­ne iz­bo­re i na­kon to­ga uslo­ve za odr­ža­va­nje no­vih iz­bo­ra kao pu­ta za ci­vi­li­zo­va­no rje­ša­va­nje po­li­tič­ke kri­ze. Ne mo­že­mo se pre­tva­ra­ti da je ovo re­gu­lar­no sta­nje i pri­hva­ti­ti na­sil­nu uzur­pa­ci­ju vla­sti, pro­is­te­klu iz van­red­nog sta­nja i do­ku­men­to­va­ne ku­po­vi­ne gla­so­va. Na­go­vje­šta­ji De­mo­krat­skog fron­ta da će pre­ki­nu­ti boj­kot par­la­men­ta ne­će uti­ca­ti na Gra­đan­ski po­kret URA da po­vrat­kom u Skup­šti­nu pru­ži­mo le­gi­ti­mi­tet po­li­tič­kom na­si­lju i uzur­pa­ci­ji vla­sti – re­kao je za „Dan” Ne­đelj­ko Ru­do­vić, pot­pred­sjed­nik GP URA.
Pod­sje­tio je da je URA po­čet­kom mar­ta pred­lo­ži­la Plat­for­mu ko­ja je pod­ra­zu­mi­je­va­la za­jed­nič­ke uslo­ve opo­zi­ci­je, kao i ko­or­di­ni­sa­no dje­lo­va­nje.
– Ima­li smo u vi­du i da Cr­nu Go­ru če­ka­ju pred­sjed­nič­ki i broj­ni iz­bo­ri na op­štin­skom ni­vou, ali da je oči­gled­no ja­ko te­ško sta­vi­ti ne­ke, či­ni mi se, mno­go va­žni­je ci­lje­ve iz­nad par­ti­ku­lar­nih pro­jek­ci­ja i sta­rih lo­ših na­vi­ka. Na­še upo­zo­re­nje da je DPS naj­ve­ća pri­jet­nja dr­ža­vi Cr­noj Go­ri se sva­kim da­nom po­tvr­đu­je i u eko­nom­skoj i so­ci­jal­noj sfe­ri, uzor­ni gra­đa­ni i da­lje su žr­tve to­le­ri­sa­nja ja­ča­nja kri­mi­nal­nih kla­no­va, sta­nje u si­ste­mu zdrav­stve­ne za­šti­te je alar­mant­no. Upo­zo­ra­va­li smo da će na­sta­vi­ti to da ra­de, da bi­lo ko­ji kon­cept opo­zi­ci­o­nog dje­lo­va­nja ko­ji ove te­me ne sta­vlja u fo­kus ne­go se okre­će na­ci­o­nal­nim, vjer­skim i slič­nim pi­ta­nji­ma ne mo­že bi­ti kon­cept pro­mje­na. De­mo­krat­ski front tvr­do­gla­vo na­sta­vlja sa tom ana­hro­nom po­li­ti­kom, pi­šu de­kla­ra­ci­je i opet se ba­ve srp­stvom, a pod­kon­tekst je mo­guć­nost pre­i­spi­ti­va­nja dr­žav­no­sti Cr­ne Go­re – tvr­di Ru­do­vić.V.R.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"