Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika ALEKSANDAR ANDRIJA PEJOVIĆ O OSNIVANJU ZAJEDNIČKOG TEHNIČKOG SEKRETARIJATA ZA PREKOGRANIČNU SARADNJU Bilateralni programi uspješno sprovedeni
Osni­va­nje Za­jed­nič­kog teh­nič­kog se­kre­ta­ri­ja­ta (ZTS) za pro­gra­me pre­ko­gra­nič­ne sa­rad­nje Cr­na Go­ra – Ko­so­vo i Cr­na Go­ra – Al­ba­ni­ja 2014.go­di­ne do 2020. go­di­ne, sa sje­di­štem u Pod­go­ri­ci, po­ka­za­lo se kao zna­čaj­na po­dr­ška spro­vo­đe­nju tih bi­la­te­ral­nih pro­gra­ma, oci­je­nje­no je na rad­nom sa­stan­ku mi­ni­stra evrop­skih po­slo­va Alek­san­dra An­dri­je Pe­jo­vi­ća i nje­go­vih sa­rad­ni­ka sa še­fi­com Za­jed­nič­kog se­kre­ta­ri­ja­ta Sa­njom To­do­ro­vić i nje­nim ti­mom.
Sa­go­vor­ni­ci su se sa­gla­si­li da su broj­ne ak­tiv­no­sti ZTS-a, ko­je uklju­ču­ju in­for­ma­tiv­ne do­ga­đa­je, obu­ke i fo­ru­me za tra­že­nje pro­jekt­nih part­ne­ra, znat­no osna­ži­le ka­pa­ci­te­te ko­ri­sni­ka i po­ten­ci­jal­nih pod­no­si­la­ca pred­lo­ga i ti­me do­pri­ni­je­le efi­ka­sni­jem pri­vla­če­nju ras­po­lo­ži­vih sred­sta­va i pri­pre­mi kva­li­tet­ni­jih pro­je­ka­ta. Pe­jo­vić je iz­ra­zio za­do­volj­stvo zbog po­dr­ške uspje­šnom spro­vo­đe­nju dva bi­la­te­ral­na pro­gra­ma, u okvi­ru ko­jih su kroz pr­ve po­zi­ve ko­ri­sni­ci­ma već do­stup­na sred­stva u iz­no­su od pri­bli­žno pet mi­li­o­na eura.
M.V.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"