Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Branovoj familiji omogućili milionsku zaradu * Pred lokalne izbore daju 5,3 miliona za puteve * Očekujemo još mjesta u vlasti * Sastanke klana organizovali u stanici policije * Branovoj familiji omogućili milionsku zaradu * Bundesver markirao cilj * Izlaz iz pakla autizma
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 02-04-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Nebojša Radojičić, bivši gradonačelnik:
- Razočaran sam u DPS. Najteže mi je što čovjek ne može prvo da ode s funkcionerskog mjesta pa da se onda ponovo vrati jer se dosta tada ljudi mogu vidjeti.

Vic Dana :)

Bio Perica na selu, pa ga učiteljica zamoli da kaže razredu šta je vidio. I počne Perica:
Vidio sam kravu, konja, gicu, patke, guske... i jednog bolesnog pijetla!
Kako znaš da je bio bolestan?
Pa sve vrijeme su ga kokice morale nositi na leđima!


Pita učiteljica djecu:
Djeco, što nam daje kokoška?
Jaja.
A što nam daje krava?
Mlijeko.
A što nam daje koza?
Domaći zadatak.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika VESKO PEJAK O ANTI-NATO OKUPLJANJU 8.APRILA U PODGORICI Protest protiv okupacije
Al­ter­na­ti­va Cr­ne Go­re je za­ka­za­la pro­te­ste za su­bo­tu, 8.apri­la, u 11.59, is­pred Skup­šti­ne Cr­ne Go­re jer sma­tra da je ula­skom u voj­ni sa­vez NA­TO na­ru­še­na bez­bjed­nost Cr­ne Go­re, re­kao je pred­sjed­nik Al­ter­na­ti­ve Ve­sko Pe­jak. On je pod­sje­tio da se u pro­te­kle dvi­je go­di­ne de­si­la se­ri­ja na­pa­da na ze­mlje ko­je su čla­ni­ce tog voj­nog sa­ve­za.
– Al­ter­na­ti­va oče­ku­je na­pa­de na Cr­nu Go­ru ko­ji bi ima­li za cilj da de­mo­ti­vi­šu sve one ko­ji po­sli­je nas bu­du apli­ci­ra­li za član­stvo u NA­TO-u. Ta­ko­đe, bri­ne nas i to što su u sva­koj ze­mlji „Tre­ćeg svi­je­ta” po­put Cr­ne Go­re za­bi­lje­že­ni slu­ča­je­vi si­lo­va­nja dje­ce i že­na od stra­ne NA­TO voj­ni­ka. Pred­sjed­nik Cr­ne Go­re Fi­lip Vu­ja­no­vić je pot­pi­sao spo­ra­zum ko­ji da­je imu­ni­tet ame­rič­kim voj­ni­ci­ma od kri­vič­nog go­nje­nja. To zna­či da ame­rič­ki voj­nik mo­že ubi­ti gra­đa­ni­na Cr­ne Go­re na Tr­gu ne­za­vi­sno­sti u Pod­go­ri­ci i oti­ći ne­ka­žnje­no – re­kao je Pe­jak za „Dan”.
Po nje­go­vom mi­šlje­nju, sve to na­ru­ša­va bez­bjed­nost gra­đa­na Cr­ne Go­re. Pe­jak ka­že i da ih bri­ne oštar ton ko­ji zva­nič­ni­ci Cr­ne Go­re ko­ri­ste u ko­mu­ni­ka­ci­ji sa Ru­si­jom, s ob­zi­rom da je to jed­na od naj­moć­ni­jih ze­ma­lja svi­je­ta.
– Sti­če se uti­sak da se Cr­na Go­ra spre­ma za rat s nji­ma. To ni­je do­bro. Po­zi­va­mo ve­te­ra­ne ra­ta 1999. go­di­ne i po­ro­di­ce po­gi­nu­lih bra­ni­la­ca da nam se pri­dru­že. Po­zi­va­mo sve gra­đa­ne ko­ji ne že­le da bu­du „mir­ni” dok se na­ša ze­mlja da­je dru­gi­ma na upra­vlja­nje. Po­zi­va­mo DF, De­mo­kra­te, De­mos i SNP da nam po­mog­nu da ovo iz­ne­se­mo. Al­ter­na­ti­va ni­je vla­snik re­vo­lu­ci­je. Ni­ko ni­je vla­snik re­vo­lu­ci­je. Ali svi mo­že­mo bi­ti dio nje – is­ta­kao je Pe­jak.
Ka­ko je po­ru­čio, ova bit­ka ni­je iz­gu­blje­na iako nas ubje­đu­ju u to.
M.V.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"