Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Branu 14 puta aneksima namještali uslove * Front odustao od referenduma za NATO * Zaplijenili dokumentaciju sa Milovim potpisima * Šefa Interpola tužila zbog mobinga * Branu 14 puta aneksima namještali uslove * Putin gomila vojsku na granici sa Sjevernom Korejom * Britanija gubi više nego EU
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 21-04-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Tomislav Nikolić, predsjednik Srbije:
Ne zveckamo oružjem, ali ćemo se braniti.

Vic Dana :)

Uhvati Bil Gejts zlatnu ribicu i ona mu, kao i svima prije njega kaže:
- Molim te baci me nazad u vodu.
Baci je Bil nazad u vodu i nastavi da peca. Izviri zlatna ribica iz vode i kaže:
- A, želja?
Na to će Bil:
- Ma ajd dobro! Reci šta želiš!

Meni će na svadbi svirati grupa „Youtube”.
Nema pjesme koju frajeri ne znaju.

Da bi jedna porodica bila srećna, mora da postoji ljubav, razumijevanje i najmanje dva kompjutera!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni SVEČANOST U RADIO BARU
Proslavili 38. godina rada
Kolektiv Radio Bara Proslavili 38. godina rada
BAR - Za­po­sle­ni u Ra­dio Ba­ru pro­sla­vi­li su 38. ro­đen­dan svo­je fir­me tra­di­ci­o­nal­nim kok­te­lom. Di­rek­to­ri­ca Ve­sna Šo­škić ka­za­la je da je pro­te­klu go­di­nu Ra­dio Bar za­vr­šio uspje­šno. Ona je is­ta­kla na­bav­ku no­ve stu­dij­ske opre­me ko­ja je do­na­ci­ja „Ti­ke”. Ta­ko­đe, na­kon du­gog ku­bu­re­nja sa pla­ta­ma, do­bi­je­ne su sve pla­te za 2016. go­di­nu, a ova go­di­na za­po­če­ta je op­ti­mi­stič­ki, jer je sa Op­šti­nom sklo­pljen po­volj­ni­ji ugo­vor, što će olak­ša­ti rad svih za­po­sle­nih i uvo­đe­nje no­vih pro­gram­skih sa­dr­ža­ja. U pla­nu je i na­bav­ka no­vih pre­daj­ni­ka.
-Da­nas se sje­ća­mo onih ko­ji su ov­dje du­go i ko­ji su osta­vi­li pe­čat ra­de­ći u Ra­dio Ba­ru. Da­nas pro­sla­vlja­mo tri de­ce­ni­je ra­da Mi­la­na Vu­jo­vi­ća, ko­ji je osta­vio pe­čat svo­jom „Pro­me­na­dom” - ka­za­la je Šo­ški­će­va uru­ču­ju­ći po­klon sla­vlje­ni­ku.
Mi­lan Vu­jo­vić se pri­sje­tio svo­jih po­če­ta­ka u Ra­di­ju, is­ti­ču­ći da je ta­da osje­ćao ve­li­ki re­spekt i tre­mu. Uz tu­gu što na pro­sla­vi ne­ma pre­ra­no pre­mi­nu­lih ko­le­ga Želj­ka Še­ka­ri­ća, Bu­di­mi­ra Jo­ve­ti­ća i Da­ja­ne Šo­ro­vić, is­ta­kao je da su u Ra­dio Ba­ru osvo­je­ne no­vi­nar­ske slo­bo­de.
Dan Ra­di­ja če­sti­ta­li su pri­ja­te­lji ove me­dij­ske ku­će.
D.S.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"