Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Državna tajna i lokalni put od 35 miliona * Kriza ozbiljna, premijer neozbiljan * Za psovanje Mila i države kažnjeni 2.400 eura * Smijenjen pošto je dobio policiju na sudu * Državna tajna i lokalni put od 35 miliona * Crveni alarm u Bijeloj kući * Mi želimo mir, a Rusi da vam otruju region
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 19-05-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Marko Milačić, lider pokreta Otpor beznađu:
– Pozvao sam Belog i njegovu družinu da dođu u Crnu Goru. Biće lijepo vidjeti nešto „belo”, a da nije kokain za drugove na vlasti, da uđe preko naše granice.

Vic Dana :)

Upoznavaju Hrista Stoičkova sa jednom plavušom i slavni fudbaler se predstavlja:
- Hristo Stoičkov.
- Vaistinu Stoičkov, odgovori plavuša.


Sjede Julije Cezar i Vendi i nailazi Viki. Kaže Cezar: - Vendi, vidi Viki!


Doktor se posle pregleda obraća jednom pacijentu:
- Vama je potreban savršeni mir. Prepisaću vam ove tablete za smirenje. Tri puta dnevno ih dajte svojoj ženi!
Kupio Piroćanac ajfon 6, stavio ga u zadnji džep, sjeo i čulo se krrccc!
- Leleeee, daj bože da je kičma – povika Piroćanac.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni MALIŠANI VRTIĆA „ZAGORKA IVANOVIĆ“ PRIREDILI MASKENBAL NA DVORSKOM TRGU
Šarena povorka prošetala gradom
Šarena povorka prošetala gradom
CE­TI­NjE - Tra­di­ci­o­nal­ni pro­ljeć­ni ma­sken­bal po­la­zni­ka vr­ti­ća „Za­gor­ka Iva­no­vić“ pri­vu­kao je pa­žnju broj­nih Ce­ti­nja­na ko­ji su ima­li pri­li­ku da uži­va­ju u ra­zno­vr­snom pro­gra­mu ko­ji su ma­li­ša­ni iz­ve­li na Dvor­skom tr­gu.
Pro­gra­mu je pret­ho­dio de­fi­le glav­nom grad­skom uli­com, a ša­re­na po­vor­ka naj­ra­zli­či­ti­jih ma­ski u ko­joj je bi­lo lep­ti­ra, bu­ba ma­ra, ku­va­ra, gu­sa­ra...iza­zva­la je bur­ne apla­u­ze po­sma­tra­ča.
Di­rek­to­ri­ca vr­ti­ća Sen­ka Vuk­sa­no­vić ka­za­la je za „Dan“ da su se pred dvor­cem kra­lja Ni­ko­le pred­sta­vi­li ma­li­ša­ni sred­njih i sta­ri­jih gru­pa vr­ti­ća, te da su ve­o­ma za­do­volj­ni što su gra­đa­ni u ve­li­kom bro­ju po­zdra­vi­li trud i rad ka­ko dje­ce ta­ko i nji­ho­vih vas­pi­ta­ča ali i ro­di­te­lja bez či­je po­mo­ći, ka­ko je is­ta­kla, sve­ga ovo­ga ne­ bi bi­lo.
- Po­ljeć­ni ma­sken­bal sa­mo je jed­na u ni­zu ma­ni­fe­sta­ci­ja ko­jom na­ša pred­škol­ska usta­no­va jav­no­sti pred­sta­vlja dio svo­jih ak­tiv­no­sti. U su­bo­tu 1. ju­na ima­će­mo ve­li­ku pri­red­bu u dvo­ra­ni Sport­skog cen­tra, a 5. ju­na or­ga­ni­zu­je­mo i pro­sla­vu Ma­le ma­tu­re ko­jom go­di­na­ma una­zad is­pra­ća­mo na­še naj­sta­ri­je po­la­zni­ke ko­ji će već od sep­tem­bra bi­ti đa­ci pr­va­ci – ka­za­la je Vuk­sa­no­vi­će­va.
Z.P.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"