Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ministar sakrio dvije ženine ambulante * Turiste evakuišu zbog požara * Acov avion prodaju za 1,6 miliona eura * Srpske pisce prevodiće na crnogorski * Izdajnici će polagati račun narodu * Nema otvorenih pitanja s Crnom Gorom * Sit gladnome ne vjeruje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 17-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Milan Knežević:
Zbog ideala za koje se borim spreman sam i na sto godina robije.

Vic Dana :)

Savjet
Pričaju dva prijatelja.
- Osjećam se loše u poslednje vrijeme, a ne znam kod kog ljekara da odem.
- Pa, idi kod doktora Pavlovića.
On ti je liječio pokojnog Milana, pokojnog Đuru, pokojnu Miru.Putujući trgovac kuca na vrata. Otvara mu klinac sa cigaretom u ustima i čašom viskija u ruci. Trgovac ga upita:
●Zdravo, mališa. Jesu li ti tu mama i tata?
●A šta misliš?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni GRADONAČELNIK DRAGAN KRAPOVIĆ SA MJEŠTANIMA OBIŠAO KUPALIŠTA OD SVETOG STEFANA DO PRŽNA I PORUČIO
Plaže da budu dostupne građanima
Kraljeva plaža prazna, a ležaljke i suncobran 120 eura Plaže da budu dostupne građanima U delegaciji su bili predstavnici gotovo svih partija koje vrše vlast u Budvi, a kada su došli do Kraljeve plaže obezbjeđenje im je saopštilo da mogu da se kupaju, ali da ne smiju da ostavljaju stvari i peškire, da po izlasku iz vode moraju odmah da napuste plažu, te da je to standard Aman rizortsa koji važi na svim plažama kompleksa Miločer – Sveti Stefan
BU­DVA – Mje­šta­ni Sve­tog Ste­fa­na i Mi­lo­če­ra pred­vo­đe­ni gra­do­na­čel­ni­kom Bu­dve Dra­ga­nom Kra­po­vi­ćem ju­če su kre­nu­li u obi­la­zak pla­ža od Sve­tog Ste­fa­na do Pr­žna. Oku­plje­ni su po­ni­je­li ku­pa­će u na­mje­ri da se ku­pa­ju na po­me­nu­tim pla­ža­ma. Ka­ko pre­no­si por­tal Vi­je­sti, na ho­tel­skoj pla­ži Sve­tog Ste­fa­na re­če­no im je da ne mo­gu da uđu, da mo­gu sa­mo da se oku­pa­ju i iza­đu. Po­ru­če­no im je da ne mo­gu da sta­ve pe­škir, već je uslov da se za­ku­pi le­žalj­ka.
Ka­da su mje­šta­ni pred­vo­đe­ni Kra­po­vi­ćem do­šli do ho­tel­ske pla­že Sve­tog Ste­fa­na na njoj ni­je bi­lo ku­pa­ča, a za­kup le­žalj­ke na ovoj pla­ži je 70 eura.
U de­le­ga­ci­ji su bi­li pred­stav­ni­ci go­to­vo svih par­ti­ja ko­je vr­še vlast u Bu­dvi, a ka­da su do­šli do Kra­lje­ve pla­že obez­bje­đe­nje im je sa­op­šti­lo da mo­gu da se ku­pa­ju ali da ne smi­ju da osta­vlja­ju stva­ri i pe­ški­re.
Po­što se oku­pa­ju, ka­ko im je re­če­no, mo­ra­ju da iza­đu sa pla­že. Obez­bje­đe­nje im je ob­ja­sni­lo da je to stan­dard Aman ri­zort­sa ko­ji va­ži na svim pla­ža­ma kom­pelk­sa Mi­lo­čer – Sve­ti Ste­fan. I Kra­lje­va pla­ža je, ta­ko­đe, bi­la pra­zna, a za­kup se­ta le­žalj­ki sa sun­co­bra­nom ko­šta 120 eura.
Na Kra­lji­či­noj pla­ži, pre­no­si por­tal Vi­je­sti, ni­je im do­zvo­lje­no da se oku­pa­ju jer je, ka­ko im je ob­ja­šnje­no, pla­ža za­tvo­re­nog ti­pa. De­le­ga­ci­ja je pu­šte­na sa­mo da pro­đe do­njom stra­nom i re­če­no im je da je je­di­ni raz­log zbog ko­jeg im je do­zvo­ljen ula­zak na pla­ži to što su iz Op­šti­ne i da gra­đa­ni­ma to ne bi do­zvo­li­li. Sva­kog go­stu, a pre­ma pro­cje­na­ma ima ih oko 4.000 na Sve­tom Ste­fa­nu, od­mah bi pi­štalj­kom upo­zo­ri­li da se uklo­ni.
Kra­po­vić je re­kao da je jed­no od rje­še­nje za na­red­nu go­di­nu da se Op­šti­na ja­vi na ten­der i za­ku­pi pla­že i ti­me omo­gu­ći nji­ho­vo ko­ri­šće­nje svim gra­đa­ni­ma.
Mje­šta­nin i li­der Li­be­ral­ne par­ti­je Bla­žo Ra­đe­no­vić je ka­zao da su gra­đa­ni pri­si­lje­ni da se ise­le sa Sve­tog Ste­fa­na jer nji­ho­vi go­sti i oni ne­ma­ju gdje da se ku­pa­ju. Je­di­ni pri­stup im je na de­snoj sve­to­ste­fan­skoj pla­ži, gdje se, ta­ko­đe, pla­ća­ju le­žalj­ke.
Ra­đe­no­vić je ka­zao da se gra­đa­ni tog di­je­la Bu­dve osje­ća­ju „kao da su u kon­cen­tra­ci­o­nom lo­go­ru”.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"