Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Poslaće ga na robiju kad se sam javi * Ne pripadam nijednoj struji * Dvoje poslali u zatvor, dvoje u kućni pritvor * Velika pamti veliki zločin * Poslaće ga na robiju kad se sam javi * Kragne, marame i pojasi spojili vjekove * Eksplozija emocija na Kanli kuli
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 29-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR DAMJANOVIĆ, POSLANIK:
Razlike u opoziciji ne smiju da budu smetnja da se kroz zajednički i koordinirani nastup dođe do građana.

Vic Dana :)

- Po vašim nalazima trebate hitnu operaciju srca... Prvi slobodan termin je 3. marta 2023. godine u 8 sati.
- Zar ne može ranije?
- Može u pola osam.Kako kokoška abortira?
Snese jaje na beton.


Pobjegnu Mujo i Haso iz zatvora, kad napolju pada snijeg.
●Šta ćemo sad? - pita Mujo Hasu.
Haso odgovara:
●Baš nas briga - imamo lance.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni TRADICIONALNA SEOSKA OLIMPIJADA KOD NOVŠIĆKOG MOSTA Počinju „Čakorske igre”
PLAV -Re­gi­o­nal­na se­o­ska olim­pi­ja­da tra­di­ci­o­nal­nih na­rod­nih di­sci­pli­na, ko­ju NVU „Klub Ve­li­ka“ or­ga­ni­zu­je pod na­zi­vom „Ča­kor­ske igre“, i ove go­di­ne odr­ža­će se kod Nov­šić­kog mo­sta na Li­mu. Mla­di iz Mu­ri­na, Bre­zo­je­vi­ca, Pe­pi­ća, i dru­gih okol­nih se­la, nad­me­ta­će se u di­sci­pli­na­ma: sko­ko­vi s Nov­šić­kog mo­sta, pli­va­nje uz ma­ti­cu ri­je­ke, pe­nja­nje uz ko­nop, šla­u­fi­ja­da, pre­vla­če­nje ko­no­pa, gu­ra­nje s gre­de, fud­bal i od­boj­ka na pi­je­sku, ba­ca­nje ka­me­na s ra­me­na, skok u dalj iz mje­sta, is­pi­ja­nje pi­va, tr­ka dje­ce u dža­ko­vi­ma i vo­žnja bi­ci­kla. Eki­pe su sa­sta­vlje­ne od de­set čla­no­va, a na­stu­pa­ju pod na­zi­vom se­la iz ko­jih do­la­ze.
Ka­ko je za „Dan“ ka­zao pred­sjed­nik klu­ba ,,Ve­li­ka” Goj­ko Kne­že­vić, uz sport­sko nad­me­ta­nje i mu­zič­ku za­ba­vu, bi­će or­ga­ni­zo­va­na i pro­daj­na iz­lo­žba po­ljo­pri­vred­nih eko­lo­ških pro­iz­vo­da i ru­ko­tvo­ri­na lo­kal­nih do­ma­ći­na, a na­ja­vlje­na je i bo­ga­ta po­nu­da pi­va, sla­do­le­da i je­la sa ro­šti­lja, dok je za ne­dje­lju pla­ni­ran voj­nič­ki pa­sulj.
-U sklo­pu pri­pre­ma ove ma­ni­fe­sta­ci­je, uspje­šno se pri­vo­di kra­ju grad­nja klub-re­sto­ra­na kod Nov­šić­kog mo­sta na Li­mu. Objekat je po­kri­ven i pred­sto­ji ure­đe­nje en­te­ri­je­ra, ali je u nje­mu već mo­gu­će or­ga­ni­zo­va­ti od­re­đe­ne ak­tiv­no­sti i to­kom ove ma­ni­fe­sta­ci­je. Do­na­to­ri su obez­bi­je­di­li zna­tan dio gra­đe­vin­skog ma­te­ri­ja­la i sto­la­ri­ju, a go­to­vo svi gra­đe­vin­ski ra­do­vi, pro­du­blje­nje ko­ri­ta Li­ma na mje­stu gdje se iz­vo­de sko­ko­vi s mo­sta, kao i ure­đe­nje te­re­na oba­vlje­ni su me­ha­ni­za­ci­jom do­na­to­ra i mo­ba­ma. Ne­iz­mjer­no smo za­hval­ni svim do­na­to­ri­ma i mo­ba­ri­ma, či­ja će­mo ime­na ob­ja­vi­ti na­kon ma­ni­fe­sta­ci­je –ka­zao je Kne­že­vić.
N.V.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"