Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
DPS opravdava prijetnje ubistvom * Miodrag Lekić ostaje predsjednik Demosa * Stanišić bombom prijetio Bečiću * Djevojku ucjenjivao erotskim snimcima * DPS opravdava prijetnje ubistvom * Krivica * Prednosti fiskalnog novca
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-09-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ranko Krivokapić, predsjednik SDP-a :
Nećemo u Vladu, hoćemo nove izbore.

Vic Dana :)

Pita žena doktora šta da jede da bi se porodila.
On kaže:
- Hljeb.
Žena razumjela led i jede, jede ona led, a kad se dijete rodilo, samo je govorilo:
- Dođi bizo, ja se smizo.


Putnički brod prolazi pokraj malog, pustog ostrva usred Tihog okeana, a svi putnici s broda vide na ostrvu čovjeka dugačke brade kako skače, urla i maše iz sve snage.
- Ko je ono na ostrvu? - upita jedan od putnika kapetana.
- Ne znam - kaže kapetan – Ali svake godine kad prolazimo on totalno podivlja...

Pita mali sin oca:
• Tata, kada je Zvijezda poslednji put bila prvak u košarci?
Na to će tata:
• Ne znam, sine, pitaj dedu ili pradedu.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni DESNOM RUKAVCU RIJEKE BOJANE OPET PRIJETI ZATVARANJE
Nanosi pijeska blokiraju ušće
Nanosi pijeska blokiraju ušće
UL­CINj – De­snom ru­kav­cu ri­je­ke Bo­ja­ne pri­je­ti pot­pu­no za­tva­ra­nje na ušću u mo­re jer je ja­ki ju­go pro­te­klih da­na ote­ža­vao oti­ca­nje ri­je­ke i na­no­sio ve­li­ke ko­li­či­ne pi­je­ska na taj dio oba­le. Pod­sje­ti­mo, Bo­ja­na je sre­di­nom av­gu­sta na ne­ko­li­ko da­na pre­sta­la da oti­če u mo­re de­snim ru­kav­cem. Ušće je bi­lo pot­pu­no za­tvo­re­no, a pre­ba­ci­vao ga je tek po­ne­ki ta­las. U Bo­ja­nu se na tom mje­stu ni­je mo­glo uplo­vi­ti, ni­ti se iz nje mo­glo is­plo­vi­ti. Ovaj pri­rod­ni fe­no­men ili krik ra­nje­ne ri­je­ke usled de­ce­nij­ske ne­bri­ge, za­ga­đe­nja i de­va­sta­ci­je po­no­vo je za­bri­nuo Ul­ci­nja­ne, a po­seb­no lju­bi­te­lje ri­je­ke i ri­ba­re, ko­ji stra­hu­ju da će ušće i dio ru­kav­ca bi­ti za­tr­pa­ni pi­je­skom do ni­voa da se vi­še ne­će mo­ći ot­ko­pa­ti. In­ter­vent­nim mje­ra­ma Op­šti­ne i JP za upra­vlja­nje mor­skim do­brom u av­gu­stu je gra­đe­vin­skom me­ha­ni­za­ci­jom uklo­njen pje­šča­ni čep ko­ji je one­mo­gu­ća­vao oti­ca­nje vo­de u mo­re. No­ve fo­to­gra­fi­je s li­ca mje­sta po­ka­zu­ju da je ušće po­no­vo su­že­no i da su na­no­si pi­je­ska po­no­vo sma­nji­li pro­tok vo­de. Iz Op­šti­ne Ul­cinj ra­ni­je je sa­op­šte­no da će za­jed­no sa dr­žav­nim or­ga­ni­ma Cr­ne Go­re pred­u­ze­ti sve po­treb­ne mje­re i sa­ču­va­ti ri­je­ku i Adu Bo­ja­nu i da ne­će do­zvo­li­ti pro­pa­da­nje jed­nog od naj­zna­čaj­ni­jih re­sur­sa ovog pod­ruč­ja.
S dru­ge stra­ne, broj­ni lju­bi­te­lji Bo­ja­ne, ri­ba­ri, mje­šat­ni, NVO sek­tor i broj­ne po­li­tič­ke par­ti­je upo­zo­ri­le su da se u oču­va­nje ri­je­ke Bo­ja­ne ne ula­že ni­je­dan cent. Pod­sje­ća­nja ra­di, glav­ni pr­o­je­kat re­gu­la­ci­je ko­ri­ta ri­je­ke u zo­ni nje­nog ušća u mo­re ura­đen je 2010. go­di­ne.
M.K.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"