Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni PREDSTAVNICI NVO ,,EKO BJELASICA” SUMNJAJU U PRIČE O SKOROJ VALORIZACIJI PLANINE BJELASICE Obećavaju kao pred izbore
Bi­je­lo Po­lje -Či­ta­ju­ći tekst o ve­li­kom ne­is­ko­ri­šće­nom po­ten­ci­ja­lu pla­ni­ne Bje­la­si­ce pr­vo smo na­i­šli na sta­ru, ne­tač­nu mak­si­mu pret­hod­ni­ka da se od Bi­je­log Po­lja, valj­da od cen­tra do pla­ni­ne Bje­la­si­ce, tač­ni­je do mje­sta gdje pla­ni­ra­ju da iz­gra­de ho­te­le i bun­ga­lo­ve i du­go oče­ki­va­na ski­ja­li­šta mo­že sti­ći za 20 mi­nu­ta-ka­že Pa­vle Oro­vić, ko­ji ži­vi na ob­ron­ci­ma Bje­la­si­ce i pred­sjed­nik je NVO ,,Eko Bje­la­si­ca”. On do­da­je da pre­ma mi­šlje­nju is­ku­snih lju­di i onih iz sa­o­bra­ćaj­ne stru­ke, ni­je re­al­no da se iz jed­nog gra­da ne­ko is­klju­či iz grad­ske gu­žve, a po­tom uklju­či na ma­gi­stra­lu, pa na spo­red­ni put i stig­ne na kraj­nju adre­su za sa­mo 20 mi­nu­ta.
-Rad­na gru­pa ko­ja je je­di­na, uz pred­sjed­ni­ka op­šti­ne Alek­san­dra Žu­ri­ća, ra­di­la istin­ski i ozbilj­no na ovom po­slu, ne zna­mo iz ko­jeg raz­lo­ga je pre­i­me­no­va­na u pro­jekt­ni tim. Obe­ća­nja ko­ja sad da­ju, kad je u pi­ta­nju Bje­la­si­ca, zvu­če kao da su iz­bo­ri za dva mje­se­ca, ta­ko da sum­nja­mo da će bi­lo šta bi­ti u funk­ci­ji ove ili 2018.go­di­ne. To su sa­mo pra­zne pri­če. Mi još ni­je­smo ni gru­bo sa­sta­vi­li či­ta­vo pro­bi­ja­nje pu­ta od Ja­si­kov­ca do ka­tu­na Cmi­lja­če. Po­red to­ga, sli­je­di iz­ra­da od­vod­nih ka­na­la i na­si­pa­nje da bi se pri­stu­pi­lo as­fal­ti­ra­nju do pred­vi­đe­ne lo­ka­ci­je. Za­klju­čak ti­ma iz NVO „Eko-Bje­la­si­ca” ko­ji je za­du­žen za pra­će­nje re­a­li­za­ci­je pro­jek­ta va­lo­ri­za­ci­je na­šeg di­je­la pla­ni­ne Bje­la­si­ce je da sve ove pom­pe­zne na­ja­ve ne smi­je­mo pri­hva­ti­ti kao tač­ne i za­bi­ja­ti gla­vu u sni­jeg ili pi­je­sak, kao no­je­vi, jer je to vri­je­đa­nje in­te­li­gen­ci­je i iz­ru­gi­va­nje pre­ma oni­ma ko­ji su na ne­ki na­čin po­ve­za­ni sa Bje­la­si­com-ka­že Oro­vić. Ova ne­vla­di­na or­ga­ni­za­ci­ja je re­a­go­va­la na za­ključ­ke sa sa­stan­ka Ti­ma za va­lo­ri­za­ci­ju pla­ni­ne Bje­la­si­ce, gdje su iz­ni­je­te tvrd­nje o ra­do­vi­ma ko­je pla­ni­ra­ju u ovoj i idu­ćoj go­di­ni, ka­ko bi se Bje­la­si­cu pri­bli­ži­li tu­ri­sti­ma i va­lo­ri­zo­va­li nje­ne tu­ri­stič­ke po­ten­ci­ja­le.
M.N.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"