Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni KOMPANIJE PATENT.CO I PUT GROS USPOSTAVILE SARADNJU Proizvodnja i distribucija stočne hrane
BI­JE­LO PO­LjE -Kom­pa­ni­ja Pa­tent.co iz Be­o­gra­da, pre­zen­to­va­la je pro­iz­vod­ni asor­ti­man u obla­sti pro­iz­vod­nje stoč­ne hra­ne po­ljo­pri­vred­ni­ci­ma sa sje­ve­ra Cr­ne Go­re. Kom­pa­ni­ja ko­ja po­slu­je na me­đu­na­rod­nom tr­ži­štu, us­po­sta­vi­la je sa­rad­nju sa kom­pa­ni­jom ,,DOO Put-Gross”, ko­ja će za­stu­pa­ti ove pro­iz­vo­de u re­gi­o­nu.
-Ono po če­mu se iz­dva­ja­mo je struč­nost, i rad sa far­me­ri­ma, pra­ti­mo nji­hov rad to­kom kom­plet­ne pro­iz­vod­nje, da­je­mo pre­po­ru­ke i rje­ša­va­mo po­ten­ci­jal­ne pro­ble­me. To je ono što smo že­lje­li da pre­zen­tu­je­mo- is­ta­kao je pred­stav­nik kom­pa­ni­je Pa­tent.co Slo­bo­dan Si­mo­no­vić.On je do­dao da kom­pa­ni­ja ne uti­če na lo­kal­nu i re­gi­o­nal­nu po­li­ti­ku iz obla­sti sto­čar­stva i po­ljo­pri­vre­de Po­god­no­sti ko­je far­me­ri do­bi­ja­ju usmje­re­ne su na kva­li­tet nji­ho­ve pro­iz­vod­nje, po­di­za­nje ni­voa zna­nja, kva­li­tet pro­iz­vo­da i sva­ki vid ko­mu­ni­ka­ci­je.
-Raz­li­ku­je­mo se od kon­ku­ren­ci­je po to­me što ima­mo re­gi­o­nal­nu struč­nu slu­žbu ko­ja od­la­zi na te­ren, uzi­ma, ob­ra­đu­je ana­li­ze hra­ne u na­šoj la­bo­ra­to­ri­ji. Ura­đe­ne ana­li­ze vra­ća­mo na far­mu, ukla­pa­mo sa na­šim smje­ša­ma, u plan obro­ka ko­ji je pred­vi­đen za od­re­đe­ne ka­te­go­ri­je ži­vo­ti­nja-ob­ja­snio je vi­ši struč­ni sa­rad­nik za is­hra­nu pre­ži­va­ra fir­me Pa­tent.co, Mi­ha­i­lo Alin­tić.
Di­rek­tor kom­pa­ni­je ,,DOO Put-Gross” Ha­san Ra­mo­vić oci­je­nio je sa­rad­nju ve­o­ma zna­čaj­nom za da­lje in­vol­vi­ra­nje pro­iz­vod­nje. Pri­sut­ni­ma se obra­ti­la pot­pred­sjed­ni­ca Op­šti­ne Nem­ša Omer­ho­džić, ko­ja je upu­ti­la po­zdra­ve po­ljo­pri­vred­ni­ci­ma, i če­stit­ke kom­pa­ni­ja­ma na sklo­plje­noj sa­rad­nji. Je­dan od uče­sni­ka edu­ka­ci­je far­mer iz To­ma­še­va Vuč­ko Pe­šić oci­je­nio je pre­da­va­nje kao ko­ri­sno sa že­ljom da se sve pre­tvo­ri u stvar­nost i po­ljo­pri­vred­ni­ci ima­ju sve ono što im je po­treb­no.M.N.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"