Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni MJEŠTANI STOLIVA ČESTO OSTAJU BEZ VODE Čitavo naselje na jednom cjevovodu
Mje­šta­ni Sto­li­va če­sto su bez vo­de i po vi­še sa­ti, kao što je to bio slu­čaj i pro­te­kle sed­mi­ce u dva na­vra­ta. Iz pred­u­ze­ća „Vo­do­vod i ka­na­li­za­ci­ja Ko­tor“ po­ja­šnja­va­ju da je raz­log to­me bio neo­d­go­vo­ran od­nos iz­vo­đa­ča ra­do­va pri­li­kom grad­nje jed­nog objek­tu na Pr­ča­nju ko­ji ni­je po­što­vao upu­stva iz „Vo­do­vo­da“.
Na­i­me, ot­ko­pa­va­njem te­re­na u bli­zi­ni cje­vo­vo­da do­šlo je do nje­go­vog ošte­će­nja, na­kon če­ga su eki­pe „Vo­do­vo­da“ in­ter­ve­ni­sa­le i obez­bi­je­di­le pro­vi­zor­no vo­do­snad­bi­je­va­nje. Me­đu­tim, to se ni­je uspje­lo odr­ža­ti jer je do­šlo do is­kli­znu­ća tog di­je­la cje­vo­vo­da, pa su rad­ni­ci Vo­do­vo­da po­no­vo ra­di­li na po­prav­ci ka­ko bi obez­bi­je­di­li ured­no vo­do­snad­bi­je­va­nje Sto­li­va. Od­go­va­ra­ju­ći na pi­ta­nje za­što su u Sto­li­vu če­sti kva­ro­vi i ne­u­red­no vo­do­snad­bi­je­va­nje teh­nič­ki di­rek­tor „Vo­do­vo­da“ ing. Ve­le­mir Dra­gić ka­že da je uzrok taj što se Sto­liv vo­dom snad­bi­je­va sa­mo sa jed­ne tač­ke; od ku­će Vi­zi­na do kra­ja Sto­li­va.
-Bi­lo gdje da je kvar na tom po­te­zu, Sto­liv osta­je bez vo­de - ka­zao je Dra­gić Ska­la Ra­di­ju, i do­dao da rje­še­nje ko­je u „Vo­do­vo­du“ još ni­je­su sti­gli da za­vr­še je vo­do­snad­bi­je­va­nje sa dru­ge stra­ne, iz­nad Sto­li­va, ku­da pro­la­zi još je­dan cje­vo­vod ko­jim se snad­bi­je­va Ko­sta­nji­ca i na­se­lja do Ri­sna.
Po­treb­no je ura­di­ti tu ve­zu ka­ko bi Sto­liv imao snad­bi­je­va­nje vo­dom sa dvi­je stra­ne i to s kra­ja mje­sta i po­sto­je­ćim cje­vo­vo­dom od Vi­zi­na. Ka­da je mo­gu­će oče­ki­va­ti da se okon­ča ovaj po­sao, a ti­me i če­sti pro­ble­mi ovog mje­sta, Dra­gić je ka­zao da se u na­red­nih de­se­tak da­na ne­će mo­ći pri­stu­pi­ti ra­do­vi­ma na ovom di­je­lu, ali će na­sto­ja­ti da se na za­vr­ši što je pri­je mo­gu­će. B.M.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"