Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni RADNO OSPOSOBLJAVANJE I ZAPOŠLJAVANJE LICA SA INVALIDITETOM U KOLAŠINU Radionica sa poslodavcima
KO­LA­ŠIN - U okvi­ru re­a­li­za­ci­je pro­jek­ta „Rad­no ospo­so­blja­va­nje i za­po­šlja­va­nje li­ca sa in­va­li­di­te­tom u Ko­la­ši­nu“,ne­vla­di­na or­ga­ni­za­ci­ja Na­tu­ra or­ga­ni­zo­va­la je i ra­di­o­ni­cu sa po­slo­dav­ci­ma ko­ji bi even­tu­la­no mo­gli za­po­sli­ti su­gra­đa­ne iz ove te­že za­po­šlji­ve ka­te­go­ri­je. To­kom ra­di­o­ni­ce pred­stav­ni­ci ko­la­šin­skih pred­u­ze­ća do­bi­li su in­for­ma­ci­je o mo­guć­no­sti­ma i spo­sob­no­sti­ma li­ca sa in­va­li­di­te­tom, prezento­va­na je pr­va­na re­gu­la­ti­va iz te obla­sti, kao i za­kon­ske be­ne­fi­ci­je i mo­guć­no­sti za po­slo­dav­ce ko­ji že­le da za­po­sle OSI.
Pro­je­kat se spro­vo­di u part­ner­stvu sa Udru­že­njem in­va­li­da ra­da Ko­la­šin, a kroz grant po­dr­žan je od Za­vo­da za za­po­šlja­va­nje Cr­ne Go­re.
- Glav­ni cilj pro­jek­ta je do­pri­nos po­što­va­nju pra­va li­ca sa in­va­li­di­te­tom na jed­nak pri­stup tr­ži­štu ra­da. Spe­ci­fič­ni cilj pro­fe­si­o­nal­no ospo­so­blja­va­nje za rad li­ca sa in­va­li­di­te­tom sa te­ri­to­ri­je op­šti­ne Ko­la­šin u skla­du sa tre­nut­nim po­tre­ba­ma tr­ži­šta ra­da- is­ti­če Mi­kan Me­di­ci­na, iz­vr­šni di­rek­tor NVO „Na­tu­ra”.J.Š.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"