Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni USPJEŠNO REALIZOVANA MANIFESTACIJA „SINJAJEVINSKI MARATON” Na skijama od Kolašina do Žabljaka
KO­LA­ŠIN- Tu­ri­stič­ka or­ga­ni­za­ci­ja Ko­la­šin, uz po­dr­šku lo­kal­ne upra­ve NVO „Na­tu­ra“, Cr­ve­nog kr­sta, Do­ma zdra­vlja i Pla­ni­nar­skih klu­bo­va „Bje­la­si­ca“ i „Gor­štak“, u su­bo­tu, 18.mar­ta, or­ga­ni­zo­va­la je već tra­di­ci­o­nal­ni, še­sti po re­du, „Si­nja­je­vin­ski ma­ra­ton“. Ra­di se o tu­ri­stič­koj ma­ni­fe­sta­ci­ji i pre­la­sku Si­nja­je­vi­ne od Ko­la­ši­na do Ža­blja­ka na ski­ja­ma. U su­bo­tu uju­tru eki­pa spre­ma za po­hod Si­nja­je­vi­nom oku­pi­la se u Gor­njem Li­po­vu. Njih pet­nast obu­lo je ski­je na no­ge i kre­nu­lo u ski­ja­ški ma­ra­ton, a na mo­tor­nim san­ka­ma pra­ti­lo ih je još se­dam čla­no­va eki­pe.
Je­dan od or­ga­ni­za­to­ra ma­ra­to­na i član PK „Bje­la­si­ca“ Đo­ko Đi­no­vić ka­že da su ima­li pre­li­jep dan i sve uslo­ve da ma­ni­fe­sta­ci­ja us­pi­je.
- Ktre­nu­li smo iz Gor­njeg Li­po­va, a on­da je usli­je­dio uspon na Vra­tlo, pa Pre­vi­ja, Ka­tu­ni, Pe­ko­vi­ća ka­tu­ni, ki­lo­me­tri br­da i do­li­na sve do se­la No­va­ko­vi­ći kod Ža­blja­ka, gdje nas je sa­če­kao auto­bus i od­ve­zao u ho­tel „Lo­vac“. Ci­je­lu su­bo­tu i pre­đe­nih 38 ki­lo­me­ta­ra po­sve­ti­li smo ostva­re­nju ove mi­si­je ko­ju smo, na ukup­no za­do­volj­stvo uče­sni­ka, za­vr­ši­li uspje­šno- ka­že Đi­no­vić i na­gla­ša­va da su ih u ho­te­lu Lo­vac do­če­ka­le di­rek­to­ri­ce tu­ri­stič­kih org­ni­za­ci­ja Ko­la­ši­na i Ža­blja­ka, Ma­ri­ja Bra­jo­vić i Va­nja Kr­go­vić Ša­ro­vić.
Di­rek­to­ri­ca TO Ko­la­šin Ma­ri­ja Bra­jo­vić is­ti­če da Si­nja­je­vin­ski ma­ra­ton ima za cilj pro­mo­ci­ju ve­li­kih po­ten­ci­ja­la ove pla­ni­ne i po­ve­zi­va­nja Ko­la­ši­na i Ža­blja­ka.
- Že­li­mo da na­šu sa­rad­nju una­pre­đu­je­mo, ka­ko na ovom pro­sto­ru ta­ko i na ci­je­lom sje­ve­ru dr­ža­ve. Na­mje­ra nam je da na­red­ne go­di­ne uz tu­ri­stič­ki „Si­nja­je­vin­ski ma­ra­ton“ do­bi­je i tak­mi­čar­sku di­men­zi­ju – naj­avlju­je Bra­jo­vi­će­va.
Ona upu­ću­je za­hval­nost svi­ma ko­ji su po­mo­gli re­a­li­za­ci­ju Si­nja­je­vin­skog ma­ra­to­na, a po­se­no je ist­kla fir­mu „Kol ener­dži“ ko­ja je bi­la ge­ne­ral­ni spon­zor ma­ni­fe­sta­ci­je.
Di­rek­to­ri­ca TO Ža­bljak Va­nja Kr­go­vić Ša­ro­vić is­ti­če da tu­ri­zam ne po­zna­je gra­ni­ce. Ona sma­tra da je tu­ri­stič­ko uve­zi­va­nje Si­nja­je­vi­ne i Dur­mi­to­ra pun po­go­dak. Kr­go­vić Ša­ro­vić na­gla­ša­va da je sa ko­le­gi­ni­com iz Kol­ši­na raz­go­var­čla i o mo­guć­no­sti­ma una­pre­đe­nja ljet­nje tu­ri­stič­ke se­zo­ne.
- Si­nja­je­visnki ma­ra­ton je oprav­dao svr­hu po­sto­ja­nja, a mi će­mo se tru­di­ti da ova­kvih tu­ri­stič­kih tu­ra bu­de i u ljet­njem pe­ri­o­du jer Si­nja­je­vi­na i Dur­mi­tor ima­ju pri­rod­na bo­ga­stva ko­ja još uvi­jek ni­je­su ot­ki­ve­na i do­volj­no va­li­ri­zva­na- ka­že Kr­go­vić Ša­ro­vić. J.Š.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"