Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni OPŠTINA NE IZMIRUJE OBAVEZE PREMA LOKALNIM PREDUZEĆIMA Za naplatu stiglo 908 hiljada
<br />
pljevlja – Do­spje­le oba­ve­ze plje­valj­ske lo­kal­ne upra­ve, pre­ma lo­kal­nim pred­u­ze­ći­ma či­ji je osni­vač op­šti­na, na kra­ju pro­šle go­di­ne je iz­no­sio 908 hi­lja­da eura. Ka­ko je sa­op­šte­no iz lo­kal­ne upra­ve naj­vi­še se du­gu­je pred­u­ze­ću „Či­sto­ća“ i to 638 hi­lja­da eura. Lo­kal­na upra­va du­gu­je i „Vo­do­vo­du“ 185 hi­lja­da eura, „Lo­kal­nim pu­te­vi­ma“ 79 hi­lja­da, „Ko­mu­nal­nim uslu­ga­ma“ dvi­je hi­lja­de i „Gri­ja­nju“ če­ti­ri hi­lja­de eura. Iz opo­zi­ci­o­nih re­do­va upo­zo­ra­va­ju da sve li­či na to da se u lo­kal­noj upra­vi vo­di ta­kva po­li­ti­ka, gdje se fi­na­sij­ski te­ret pre­ba­cu­je na lo­kal­na pred­u­ze­ća. U ta­kvim uslo­vi­ma dok se u lo­kal­noj upra­vi fa­le da sma­nju­ju du­go­ve, ra­stu du­go­vi pre­ma lo­kal­nim pred­u­ze­ći­ma, ko­ja se gu­še u broj­nim ne­vo­lja­ma.
-Od po­čet­ka vr­še­nja vla­sti od stra­ne DPS-a i nji­ho­vih ko­a­li­ci­o­nih part­ne­ra Bo­šnjač­ke stran­ke i So­cjal­de­mo­kra­ta pre­po­znat je je­dan no­vi mo­del fi­nan­sij­ske po­li­ti­ke, gdje se te­ret fi­na­sij­skih pro­ble­ma pre­ba­cu­je na lo­kal­na pred­u­ze­ća - ka­že od­bor­nik DF Ni­ko­la Rov­ča­nin i upo­zo­ra­va da ta­kva po­li­ti­ka ni­ka­ko ne mo­že do­ni­je­ti Plje­vlji­ma do­bro.
B.Je.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"