Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni JPU„ZAGORKA IVANOVIĆ” SPROVODI PROGRAM ZA PREDŠKOLCE Prelazak djece iz vrtića u školu
CE­TI­NjE - Pred­škol­ci ce­tinj­skog vr­ti­ća „Za­gor­ka Iva­no­vić” uve­li­ko se pri­pre­ma­ju za po­la­zak u osnov­nu ško­lu i nji­hov pr­vi ve­li­ki ko­rak na pu­tu ka zre­lo­sti. U ci­lju što efi­ka­sni­jeg pre­la­ska bu­du­ćih pr­va­ka iz vr­ti­ća u ško­lu, ras­ki­da sa ra­nim, bez­bri­žnim dje­tinj­stvom ali i ula­ska u svi­jet no­vih iza­zo­va, do­ži­vlja­ja i za­do­volj­sta­va, u ce­tinj­skoj pred­škol­skoj usta­no­vi se od de­cem­bra pro­šle go­di­ne spro­vo­di „Pro­gram pre­la­ska dje­ce iz vr­ti­ća u osnov­ne ško­le” ko­ji je pro­pi­san od stra­ne Mi­ni­star­stvo pro­svje­te.
Ovaj pro­gram, ka­ko su is­ta­kli iz vr­ti­ća, pod­ra­zu­mi­je­va sa­rad­nju pred­škol­skih usta­no­va i osno­vih ško­la, a osim me­đu­sob­nih po­sje­ta dje­ce, uklju­ču­je i ak­tiv­no­sti ko­je pod­ra­zu­mi­je­va­ju: ot­kri­va­nje di­le­ma, ne­do­u­mi­ca, stra­ho­va ro­di­te­lja po pi­ta­nju po­la­ska dje­te­ta u pr­vi raz­red, odr­ža­va­nje ro­di­telj­skih sa­sta­na­ka, ra­di­o­ni­ca sa dje­com i ro­di­te­lji­ma i slič­no.
- U tom prav­cu na­ši pred­škol­ci su to­kom ovog mje­se­ca za­jed­no sa svo­jim vas­pi­ta­či­ma po­sje­ti­li ce­tinj­ske osnov­ne ško­le „Nje­goš” i „Lov­ćen­ski par­ti­zan­ski od­red”. Tom pri­li­kom smo bi­li do­če­ka­ni od stra­ne di­rek­to­ra ško­la, pred­stav­ni­ka struč­nih slu­žbi i uči­te­lja, a to­kom jed­nog škol­skog ča­sa na­ši ma­li­ša­ni su po­di­je­li­li škol­ske klu­pe sa pr­va­ci­ma sa ko­ji­ma su pje­va­li, re­ci­to­va­li, cr­ta­li i pri­su­stvo­va­li pri­god­nom pro­gra­mu ko­ji su spre­mi­li na­ši do­ma­ći­ni – ka­za­li su iz ce­tinj­skog vr­ti­ća do­da­ju­ći da će se sa­rad­nja na­sta­vi­ti i u bu­du­ćem pe­ri­o­du.Z.P.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"