Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni UČENICI EKONOMSKO-UGOSTITELJSKE ŠKOLE POSJETILI „HILTON” Upoznali način rada u elitnom hotelu
BAR - Gru­pa uče­ni­ka obra­zov­nog pro­gra­ma tu­ri­stič­ki teh­ni­čar Sred­nje eko­nom­ko ugo­sti­telj­ske ško­le, u okvi­ru prak­tič­ne na­sta­ve iz pred­me­ta Ho­te­li­jer­sko i Re­cep­cij­sko po­slo­va­nje Wel­lness & SPA, pred­vo­đe­na pro­fe­so­ri­ca­ma Sne­ža­nom Pe­tru­še­vić i So­njom Ša­ra­no­vić, po­sje­ti­la je ho­tel „Hil­ton” u Pod­go­ri­ci.
Pre­ma ri­je­či­ma pro­fe­so­ri­ce Pe­tru­še­vić, ho­tel iz­gle­da za­i­sta svjet­ski, po stan­dar­di­ma ho­tel­skog lan­ca „Hil­ton”, a sa dru­ge stra­ne odi­še lo­kal­nim, ti­pič­nim grad­skim i cr­no­gor­skim du­hom.
Lju­ba­zno ho­tel­sko oso­blje i PR&Mar­ke­ting me­na­dže­ri mak­si­mal­no su se po­tru­di­li da uče­ni­ke upo­zna­ju sa na­či­nom ra­da re­cep­cij­ske slu­žbe, Food & Be­ve­ra­ge sek­to­rom, sek­to­rom do­ma­ćin­stva i Wel­lness & SPA cen­trom.
Uče­ni­ci su za­do­volj­ni što su ima­li mo­guć­nost da po­sje­te još je­dan ho­tel u ni­zu pred­stav­ni­ka elit­nog tu­ri­zma.
- Ovaj am­bi­jent za­i­sta dje­lu­je pod­sti­caj­no na na­še am­bi­ci­je, pa smo po­že­lje­li da jed­nog da­na bu­de­mo i mi u ne­kom slič­nom rad­nom ti­mu kao mla­di ka­dro­vi ovog elit­nog ho­te­la – ka­žu bu­du­ći ho­te­li­je­ri.
D.S.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"