Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni DONACIJA „LUŠTICE DEVELOPMENT” Poklonili nove narodne nošnje
Ti­vat- Kom­pa­ni­ja „Lu­šti­ca De­ve­lop­ment” AD iz Tiv­ta opre­di­je­li­la je 7.448 eura za na­bav­ku 16 cr­no­gor­skih na­rod­nih no­šnji za mla­de fol­klo­ra­še Kul­tur­no-umjet­nič­kog cen­tra „Ka­de­na” iz Kr­to­la.
Do­na­ci­ja je re­a­li­zo­va­na iz sred­sta­va opre­di­je­lje­nih pro­šlo­go­di­šnjim pro­to­ko­lom o spon­zor­stvu vri­jed­nim 150 hi­lja­da eura ko­ji kom­pa­ni­ja sva­ke go­di­ne pot­pi­su­je sa Op­šti­nom Ti­vat. No­ve no­šnje su ne­dav­no is­po­ru­če­ne kul­tur­no-umjet­nič­kom dru­štvu.
-Na­bav­kom kom­ple­ta od po osam mu­ških i žen­skih na­rod­nih no­šnji za čla­no­ve „Ka­de­ne“ kom­pa­ni­ja je još jed­nom po­dr­ža­la naj­mla­đe i to, ovog pu­ta, ta­len­to­va­ne fol­klo­ra­še. Ra­du­je nas što ima­mo mo­guć­nost da po­mog­ne­mo slič­ne pro­jek­te od va­žno­sti za obra­zo­va­nje i kul­tu­ru, a „Ka­de­na” je u tom smi­slu za­i­sta do­bar part­ner- sa­op­šti­la je Sla­vi­ca Mi­lić, iz­vr­šna me­na­džer­ka u mar­ke­tin­gu „Lu­šti­ca De­ve­lop­ment”.
Osni­vač i di­rek­tor „Ka­de­ne”, prof. Pre­drag Šu­šić pre­nio je iz­ra­ze za­do­volj­stva dje­ce i ro­di­te­lja po­dr­škom „Lu­šti­ce De­ve­lop­ment”.
-Do­na­ci­ja je osno­va za da­lji rad i raz­voj cen­tra i ak­tiv­no­sti dje­ce sa ovog pod­ruč­ja. Na­da­mo se da će bi­ti još pri­li­ka za sa­rad­nju sa „Ka­de­nom” ko­ja će u na­red­nom pe­ri­o­du bi­ti stal­ni pra­ti­lac i part­ner svim ak­ci­ja­ma ,,Lu­šti­ce”, na­ja­vio je Šu­šić, ina­če pred­sjed­nik struč­nog ak­ti­va ko­re­o­gra­fa Udru­že­nja fol­klor­nih an­sam­ba­la Cr­ne Go­re.
U pro­šloj go­di­ni, u raz­li­či­te pro­jek­te na te­ri­to­ri­ji Mje­sne za­jed­ni­ce Kr­to­li na po­lu­o­str­vu Lu­šti­ca, kom­pa­ni­ja „Lu­šti­ca De­ve­lop­ment” ulo­ži­la je 50.519 eura. Ž.K.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"