Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni NIKAD POSJEĆENIJI PLANINARSKI ZIMSKI TABOR NA GREBAJAMA
Oborili rekord u masovnosti
Zimski tabor na Grebajama Oborili rekord u masovnosti
GU­SI­NjE – Na tu­ri­stič­kom iz­le­ti­štu Gre­ba­je kod Gu­si­nja, pro­šlog vi­ken­da, u or­ga­ni­za­ci­ji Pla­ni­nar­skog klu­ba „Vi­so­ko­gor­ci Cr­ne Go­re’’, odr­žan je tra­di­ci­o­nal­ni, osmi po re­du, zim­ski ta­bor, na kom je uče­stvo­va­lo vi­še pla­ni­nar­skih klu­bo­va, sa sto­ti­nak pla­ni­na­ra iz Cr­ne Go­re i re­gi­o­na. Do­ma­ćin ta­bo­ra, kao i pret­hod­nih go­di­na, bio je PK „Rad­nič­ki“ iz Be­o­gra­da či­ji dom „Bran­ko Ko­tla­jić“ u Gre­ba­ja­ma je uvi­jek na uslu­zi tim za­lju­blje­ni­ci­ma pla­ni­ne.
Ka­ko je u ime or­ga­ni­za­to­ra ka­zao pred­sjed­nik ,,Vi­so­go­ra­ca Cr­ne Go­re’’ Mi­lan Ra­do­vić, ovo je bio naj­po­sje­će­ni­ji ta­bor od svih pret­hod­nih u Gre­ba­ja­ma.
-Na ta­bo­ru na Pro­kle­ti­ja­ma, u ovom pre­li­je­pom pla­ni­nar­skom objek­tu, u naj­ljep­šoj do­li­ni u Cr­noj Go­ri i ši­re –Gre­ba­ja­ma, sa­ku­pi­li smo se osmi put ove go­di­ne, kao ni­kad u ovo­li­kom bro­ju, s to­li­ko klu­bo­va, što nam je po­seb­no dra­go, a na­da­mo se da će de­se­ti ju­bi­lar­ni bi­ti odr­žan u na­šem do­mu ko­ji ove go­di­ne po­či­nje­mo da gra­di­mo na pla­ni­ni Ma­ga­nik. Na­rav­no, cilj ta­bo­ra je­su te na­še pla­ni­nar­ske ak­tiv­no­sti ko­je uvi­jek i ne mo­ra­ju u pot­pu­no­sti us­pje­ti. Jed­na eki­pa je po­ku­ša­la pe­nja­nje na vrh Je­zer­ce (2.694 mnv), i sti­gli su do 1.900 me­ta­ra, ali se da­lje ni­je mo­glo zbog ve­o­ma lo­šeg vre­me­na. Na­rav­no, i to je ne­ka po­ru­ka i na­uk pla­ni­na­ri­ma da mo­ra­mo po­što­va­ti pra­vi­lo i ćud pla­ni­ne. Jed­na eki­pa je sti­gla do Vo­lu­šni­ce i do­bro se dru­ži­la... Sle­de­će go­di­ne, bo­že zdra­vlja, opet će­mo se oku­pi­ti i po­no­vo po­ku­ša­ti da osvo­ji­mo Je­zer­ce na ko­je se ni pro­šle go­di­ne iz istih raz­lo­ga ni­je­smo uspje­li po­pe­ti –is­ta­kao je Ra­do­vić.
Pred­stav­nik PK „Rad­nič­ki“ iz Be­o­gra­da Bo­jan Mi­lo­va­no­vić za­hva­lio je svim uče­sni­ci­ma, a pr­ven­stve­no or­ga­ni­za­to­ru, klu­bu ,,Vi­so­ko­gor­ci Cr­ne Go­re’’.
U ve­čer­njim sa­ti­ma, uz po­slu­že­nje ka­kvo sa­mo pla­ni­na­ri zna­ju da pri­re­de i u ve­se­loj at­mos­fe­ri, klu­bo­vi­ma i za­slu­žnim po­je­din­ci­ma po­di­je­lje­ne su za­hval­ni­ce, a za tri go­stu­ju­ća klu­ba i tri ča­so­pi­sa „Pla­ni­nar­ske no­vi­ne“, ko­je je Pla­ni­nar­ski sa­vez Cr­ne Go­re ne­dav­no po­čeo da iz­da­je.
Za­hval­ni­ce su do­bi­li: PK „Ko­mo­vi“ iz Pod­go­ri­ce, PSK „Pre­kor­ni­ca“ iz Da­ni­lov­gra­da, PK „Su­bra“ iz Her­ceg No­vog, PK „Vje­ve­ri­ca“ iz Ko­to­ra, PK „Džam­bas“ iz Moj­kov­ca, PK „Ah­mi­ca“ i PK „Je­len­či­ca“ iz Ro­ža­ja, PSK „Be­ra­ne“ iz Be­ra­na, PK „Vuč­ji zub“ iz Tre­bi­nja, PSK „Po­be­da“, PK „Rad­nič­ki“ i PK „Že­le­zni­čar“ iz Be­o­gra­da, PK „Spar­tak“ iz Su­bo­ti­ce, PK „Že­le­zni­čar“ iz Vr­šca, kao i EKO ka­tun „Gre­ba­je“, vla­sni­štvo Sr­đa­na Pa­vi­će­vi­ća, u znak pa­žnje za iz­u­zet­nu sard­nju, i ka­fa­ni „Ko­la­ta“, vla­sni­štvo Evli­ja­na Bek­te­še­vi­ća, ko­ja im slu­ži kao ba­zni kamp za sve po­ho­de na Pro­kle­ti­je.
N.V.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"