Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni DEFENDOLOGIJA CENTAR U NIKŠIĆU ORGANIZOVAO AKCIJU „PRUŽI MANJE DAJ VIŠE” Radionice za djecu u riziku od prosjačenja
NIK­ŠIĆ - Ak­ti­vist­ki­nje i vo­lon­te­ri De­fen­do­lo­gi­ja cen­tra Cr­ne Go­re, u okvi­ru ne­dje­lje bor­be pro­ti pro­sja­če­nja, spro­vo­di­li su mje­re na re­a­li­za­ci­ji ak­ci­je „Pru­ži ma­nje daj vi­še”. Pri­o­ri­tet­ni cilj ak­ci­je je da se gra­đa­ni­ma Nik­ši­ća uka­že na štet­no­sti pro­sja­če­nja i pru­ža­nja mi­lo­sti­nje u nov­cu dje­ci ko­ja ži­ve i ra­de na uli­ci. Pre­ma ri­je­či­ma Je­le­ne Mi­lić, kor­di­na­tor­ka ak­tiv­no­si u De­fen­do­lo­gi­ja cen­tr, ak­tiv­no­si su or­ga­ni­zo­va­ne is­pred HDL „La­ko­vić” i mar­ke­ta „Vo­li” u Bu­le­va­ru 13. jul u Nik­ši­ću.
- To­kom ak­ci­je je vi­še od 150 gra­đa­na upo­zna­to sa štet­no­sti­ma pro­sja­če­nja dje­ce i su­ge­ri­sa­no im je da no­vac ne da­ju dje­ci već da ako že­le bi­ti hu­ma­ni­sti to či­ne na dru­gi na­čin kroz raz­li­či­te ob­li­ke po­mo­ći u hra­ni, odje­ći i obu­ći. Ak­ci­ja „Pru­ži ma­nje daj vi­še” nastavlje­na je u bli­zi­ni Fi­lo­zof­skog fa­kul­te­ta kroz ak­tiv­no­sti na upo­zna­va­nju stu­de­na­ta i mla­dih lju­di o štet­no­sti­ma pro­sja­če­nja. Odr­žan je tro­ča­sov­ni sa­sta­nak sa pred­stav­ni­ci­ma Me­đu­na­rod­ne or­ga­ni­za­ci­je „Sa­ve the Chil­dren”, a raz­go­va­ra­no je oko fi­nan­si­ra­nja ak­tiv­no­sti na­še or­ga­ni­za­ci­je - ka­že Mi­li­će­va i na­gla­ša­va da su nji­ho­ve ključ­ne ak­tiv­no­sti edu­ka­ci­ja gra­đa­na kroz ak­tiv­nost „Uli­ca ni­je moj dom”.
- U kan­ce­la­ri­ji na­še or­ga­ni­za­ci­je je kroz edu­ka­ci­ju dje­ce ko­ja ži­ve i ra­de na uli­ci ili su u po­ten­ci­jal­nom ri­zi­ku, or­ga­ni­zo­va­no vi­še ak­tiv­no­sti u vi­du psi­ho­lo­ških ra­di­o­ni­ca na in­di­vi­du­al­nom i grup­nom ni­vou. Po­moć u re­a­li­za­ci­ji ak­tiv­no­sti pru­ži­la nam je i part­ner­ska or­ga­ni­za­ci­ja Cen­tar za rom­ske ini­ci­ja­ti­ve kroz nji­ho­vo uče­šće na re­a­li­za­ci­ji ulič­ne ak­ci­je. Odr­žan je za­jed­nič­ki sa­sta­nak sa se­kre­ta­rom Se­kre­ta­ri­ja­ta za kul­tu­ru, sport, mla­de i so­ci­jal­no sta­ra­nje op­šti­ne Nik­šić Mi­la­nom Ko­ra­ćem na ko­jem je raz­go­va­ra­no o mo­de­li­ma bu­du­će sa­rad­nje sa lo­kal­nom sa­mo­u­pra­vom u ovoj obla­sti - po­ja­šnja­va Mi­li­će­va.L.N.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"