Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni RUKOVODSTVO FONDACIJE „GUSINJE” POSJETILO GENERALNI KONZULAT CRNE GORE U NJUJORKU Nastavak saradnje
GU­SI­NjE -No­vo ru­ko­vod­stvo Fo­na­da­ci­je „Gu­si­nje”, pred­vo­đe­no pred­sjed­ni­kom Bra­hom Ra­don­či­ćem, bi­lo je u po­sje­ti Ge­ne­ral­nom kon­zu­la­tu Cr­ne Go­re u Nju­jor­ku na či­jem če­lu je am­ba­sa­or Želj­ko Sta­ma­to­vić. U pri­ja­telj­skom raz­go­vo­ru, ka­ko je na­gla­še­no u sa­op­šte­nju za jav­nost, pred­stav­ni­ci obje stra­ne su raz­mi­je­ni­li mi­šlje­nja i iz­ra­zi­li sprem­nost za sve­o­bu­hvat­nu sa­rad­nju, ko­ja je, ka­ko je na­gla­še­no, sa­mo na­sta­vak do­sa­da­šnje du­go­go­di­šnje sa­rad­nje i pri­ja­telj­skih od­no­sa.
-U već de­se­to­go­di­šnjem po­sto­ja­nju Fon­da­ci­je, kon­stant­no odr­ža­va­mo ve­zu i ko­ri­sti­mo uslu­ge Kon­zu­la­ta Cr­ne Go­re u Nju­jor­ku, ko­ji su za­jed­no sa na­ma uče­stvo­va­li u mno­go pro­je­ka­ta ko­je je Fon­da­ci­ja spro­vo­di­la u Gu­si­nju. U tom kon­tek­stu odr­ža­va­nje pri­ja­telj­skih ve­za sa ovom naj­ve­ćom dr­žav­nom ku­ćom Cr­ne Go­re u Nju­jor­ku, ve­o­ma je bit­no za bu­du­će po­tre­be na­še za­jed­ni­ce ka­ko u za­vi­ča­ju ta­ko i u di­ja­spo­ri. Kao spo­na iz­me­đu na­še Fon­da­ci­je i mi­ni­star­stva u vla­di Cr­ne Go­re, pred­stav­ni­ci kon­zu­la­ta iz­ra­zi­lu su sprem­nost da će se ova­kav trend sa­rad­nje na­sta­vi­ti i u bu­duć­no­sti – na­ved­no je u sa­opšt­e­nju Fon­da­ci­je „Gu­si­nje”. N.V.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"