Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Poslanicima na platu i do 410 eura * Zdravstvo liječe pogrešnim ljekovima * Odali ga pozivi djevojci * Traže smjenu ministra zbog smrti djevojčice * Poslanicima na platu i do 410 eura * Suočićete se sa ozbiljnim posledicama * Zlatni koncert za zlatni jubilej
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Matija Bećković, akademik:
– Aleksandar Vučić postupa s Kosovom kao prostitutka kod Plavog mosta.

Vic Dana :)

Šta je Sahara?
- Šuma u kojoj je Čak Noris bio drvosječa!


Profesor:
- Ko odgovori na moje sledeće pitanje, može da ide kući, zaključiću mu peticu za kraj školske godine!
Perica: (Gađa kredom tablu).
Profesor :
- Ko je bacio kredu???
Perica:
- Ja. Ae idem kući. Ćao i ne zaboravi da mi zaključiš ocjenu!!!


Zašto plavuša igra ispred semafora?
Zato što misli da je u diskoteci...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sarena strana NEDA UKRADEN U LISINSKOM OBILJEŽAVA 50 GODINA KARIJERE
Zlatni koncert za zlatni jubilej
Zlatni koncert za zlatni jubilej
Zlat­ni ju­bi­lej od­u­vi­jek je do­ga­đaj vri­je­dan po­što­va­nja, a ka­da o nje­mu go­vo­ri­mo na mu­zič­koj sce­ni, ri­ječ je o je­din­stve­nom ostva­re­nju ko­je je za sva­ko po­što­va­nje.
Upra­vo to im­pre­siv­no ostva­re­nje, pro­sla­vi­će mu­zič­ka di­va i omi­lje­na pje­va­či­ca ci­je­log re­gi­o­na, Ne­da Ukra­den, ve­li­kim kon­cer­tom u za­gre­bač­koj dvo­ra­ni Va­tro­sla­va Li­sin­skog, 19. mar­ta.
Sve što Ne­da ra­di, na­pra­vi u sti­lu naj­ve­ćih svjet­skih di­va, pa će ta­ko i pro­sla­va pe­de­set go­di­na, bi­ti ne­što o če­mu će se još du­go pri­ča­ti.
Oče­ku­je vas ri­jet­ko vi­đen mu­zič­ko-scen­ski spek­takl u ko­ji je uklju­čen ve­li­ki broj Ne­di­nih sa­rad­ni­ka i pri­ja­te­lja, uz broj­ne ple­sa­či­ce, pro­mje­nu ko­sti­ma i vr­hun­sku pro­duk­ci­ju.
- Kon­cert ko­ji će bi­ti kru­na mo­jih pe­de­set go­di­na ka­ri­je­re, sva­ka­ko je na­stup u dvo­ra­ni Va­tro­slav Li­sin­ski. Za Za­greb sam po­seb­no ve­za­na, jer je to grad u ko­jem sam sni­mi­la svo­je naj­ve­će hi­to­ve, ostva­ri­la sa­rad­nju sa naj­ve­ćim auto­ri­ma ovih pro­sto­ra, ali i po­sti­gla naj­ve­će ti­ra­že u dis­ko­gra­fi­ji. Ci­je­la eki­pa vri­jed­no se spre­ma za kon­cert, a ja je­dva če­kam su­sret sa za­gre­bač­kom pu­bli­kom - ka­za­la je Ne­da.
Mu­zič­ku, ali i ži­vot­nu bi­o­gra­fi­ju Ne­de Ukra­den, kao i sve re­le­vant­ne dis­ko­graf­ske na­gra­de, ko­je je osvo­ji­la, te­ško je na­bro­ja­ti bez du­žeg osvr­ta.
Sve je po­če­lo dav­ne 1967. go­di­ne, ka­da je sni­mi­la pr­vu pje­smu za Ra­dio Sa­ra­je­vo, a osta­lo je zlat­nim slo­vi­ma upi­sa­no u re­gi­o­nal­nu mu­zič­ku isto­ri­ju.
To­kom ve­o­ma bo­ga­te ka­ri­je­re, na ka­kvoj bi joj mno­gi po­za­vi­dje­li, osvo­ji­la je broj­ne na­gra­de za pje­va­či­cu, hit ili al­bum go­di­ne, a bi­la je i po­bjed­ni­ca broj­nih fe­sti­va­la. Njen ever­grin „Zo­ra je”, pre­ve­den je na tri­na­est svjet­skih je­zi­ka.
Da­nas, pe­de­set go­di­na ka­sni­je, Ne­da Ukra­den svo­jih će, ka­ko sa­ma ka­že, pr­vih po­la vi­je­ka mu­zič­kog dje­lo­va­nja obi­lje­ži­ti spek­ta­klom, ka­kav pu­bli­ka svih ge­ne­ra­ci­ja i za­slu­žu­je. A.Š.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"