Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ojadili državu za 4,5 miliona, za Mila sve čisto * Nema dogovora sa DPS-om i njegovim satelitima * Čitava partija pristupa Demokratama * Zakon pisali u interesu tajkuna * Djecu učili o pticama * Najljepša na svijetu * Gigant u zalivu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-04-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Drago Musić, trener atletičarke Slađane Perunovi&:
– Što su rezultati naših sportista bolji, to je ministarstvo prema njima gore.

Vic Dana :)

Facebook: Najbolji sam!
Youtube: I ja!
Google: Bez mene ništa!
Internet: Molim!?
Kompjuter: Bez mene nema nikog’ od vas!
Struja: O čemu vi pričate?
Tesla: What?
Teslina mama: Šta?
Teslin deda: Da nije nas, ne bi ni vas bilo!
Adam i Eva: Šta si to rekao?
Bog: Sram vas sve bilo!
Chuck Norris: Ajmo razlaz.

Dođe kompjuteraš u mesaru i kaže:
- Dajte mi 100 grama salame.
- Da vam narežem?
- Ma jok, prebaci mi na USB!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport VATERPOLISTI JADRANA SLAVILI U DRUGOM MEČU FINALA PLEJ-OFA I DOŠLI NA KORAK DO OSVAJANJA OSME TITULE ŠAMPIONA CRNE GORE
Budvani odlični do poluvremena
Razlika u klasi Budvani odlični do poluvremena
Pli­va­li­šte: „Dra­gan Tri­fu­no­vić”. Gle­da­la­ca: oko 150. Su­di­je: De­jan Adžić i Ve­se­lin Mi­ško­vić (oba Ko­tor). Igrač vi­še: Bu­dva 10 (2), Ja­dran 8 (4).
BU­DVA: Ra­dić (16 od­bra­na), Ma­noj­lo­vić, S. Ćet­ko­vić 1, Fra­ne­ta, Mi­tro­vić 1, Dra­go­vić, Vu­ja­še­vić, Đur­đić 2, Ko­va­če­vić, Po­po­vić, P. Ćet­ko­vić, Ra­ško­vić, Ba­kić, Vuk­sa­no­vić.
JA­DRAN: Kan­dić (12 od­bra­na), Ukro­pi­na, Po­pa­dić, Ko­va­čić, Vi­do­vić 1, Mer­ku­lov 2, Ba­ni­če­vić 1, Gar­da­še­vić, Ra­do­vić, Pet­ko­vić 2, Spa­ić, Pje­ši­vac 1, Šće­pa­no­vić, Mo­skov.
Mno­go ja­či ot­por pru­ži­li su Bu­dva­ni va­ter­po­li­sti­ma Ja­dra­na u dru­gom me­ču fi­na­la plej-ofa, pri­je sve­ga za­hva­lju­ju­ći fe­no­me­nal­nom Zdrav­ku Ra­di­ću na go­lu. No­vlja­ni su ipak ubi­lje­ži­li no­vu po­bje­du i tre­ba oče­ki­va­ti da već u su­bo­tu u Iga­lu pro­sla­ve osmu ti­tu­lu pr­va­ka Cr­ne Go­re.
– Do­šli smo da na­pra­vi­mo brejk i u to­me smo uspje­li. Utak­mi­ca je bi­la te­ža ne­go pr­va u Iga­lu, što smo i oče­ki­va­li, jer Bu­dva mno­go bo­lje par­ti­je pru­ža na svom pli­va­li­štu. Ni­smo is­ko­ri­sti­li ve­li­ki broj šan­si na star­tu. Igra­či su me­đu­tim po­ka­za­li psi­hič­ku sta­bil­nost i pre­o­sta­je nam da u su­bo­tu na na­šem ba­ze­nu za­vr­ši­mo po­sao – re­kao je šef struč­nog šta­ba Ja­dra­na, Vla­di­mir Goj­ko­vić.
Va­ter­po­li­sti iz cr­no­gor­ske me­tro­po­le tu­ri­zma su u pr­vom po­lu­vre­me­nu bi­li ra­me uz ra­me sa ak­tu­el­nim šam­pi­o­nom. Bla­žo Mi­tro­vić i Sa­vo Ćet­ko­vić, pre­li­je­pom šra­u­bom, zna­li su da od­go­vo­re na po­got­ke Ste­fa­na Vi­do­vi­ća za 0:1, od­no­sno Bo­ja­na Ba­ni­če­vi­ća za 1:2. Ra­dić je či­nio ču­da me­đu sta­ti­va­ma, ali su se isto ta­ko nje­go­vi sa­i­gra­či mu­či­li u na­pa­du, po­seb­no sa igra­čem vi­še, zbog gra­nit­ne od­bra­ne go­sti­ju, či­ji po­sled­nji be­dem je bio, opet si­gur­ni, gol­man Sla­ven Kan­dić. Zna­lo se da ubo­ji­ti na­pa­dač­ki „ar­se­nal” Ja­dra­na mo­ra kad-tad do­ći do iz­ra­ža­ja. De­si­lo se to u pe­ri­o­du od še­stog mi­nu­ta dru­ge če­tvr­ti­ne do pe­tog mi­nu­ta na­red­nog pe­ri­o­da ka­da su Da­nil Mer­ku­lov, Mar­ko Pet­ko­vić i Ste­fan Pje­ši­vac uspje­šno re­a­li­zo­va­li na­pa­de u ko­ji­ma su ima­li broj­ča­nu pred­nost u ba­ze­nu i od­ve­li svoj tim na si­gur­nu raz­da­lji­nu (2:5). Ka­pi­ten­ski je po­tom Bog­dan Đur­đić po­ku­šao da opet pri­bli­ži Bu­dva­ne ri­va­lu, ali je­di­no što je uspio da ura­di je da dva pu­ta sma­nji na mi­nus dva (3:5 i 4:6).
– Mno­go ne­iz­vje­sni­ji meč od ono­ga na star­tu fi­nal­ne se­ri­je. Sma­tram da je to u in­te­re­su svih u cr­no­gor­skom va­ter­po­lu. Po­ka­za­li smo da ima­mo ka­rak­ter i od­re­đe­ni kva­li­tet, kao i da ka­da smo pra­vi mo­že­mo da igra­mo sa bi­lo ko­jom eki­pom. Dr­ža­li smo se do­bro ve­ćim di­je­lom utak­mi­ce, ali nas je u po­ku­ša­ju da na­pra­vi­mo ne­što vi­še spri­je­či­la lo­ša re­a­li­za­ci­ja igra­ča vi­še, što nas pra­ti kroz ci­je­lu se­zo­nu. Ima­mo ma­li fond igra­ča i glav­ni cilj u na­red­na dva da­na će bi­ti da opo­ra­vi­mo mom­ke za tre­ći meč. Ja­dran je jak tim, sa du­žom klu­pom, ali ni­je ne­ko pro­tiv ko­ga se ne mo­že igra­ti. Po­ku­ša­će­mo da od­i­gra­mo još je­dan ine­te­re­san­tan du­el. Mi­slim da je to u in­te­re­su svih u cr­no­gor­skom va­ter­po­lu – ka­zao je na­kon utak­mi­ce tre­ner Bu­dve Dra­go Pe­ja­ko­vić.
N.J.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"