Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Branu 14 puta aneksima namještali uslove * Front odustao od referenduma za NATO * Zaplijenili dokumentaciju sa Milovim potpisima * Šefa Interpola tužila zbog mobinga * Branu 14 puta aneksima namještali uslove * Putin gomila vojsku na granici sa Sjevernom Korejom * Britanija gubi više nego EU
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 21-04-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Tomislav Nikolić, predsjednik Srbije:
Ne zveckamo oružjem, ali ćemo se braniti.

Vic Dana :)

Uhvati Bil Gejts zlatnu ribicu i ona mu, kao i svima prije njega kaže:
- Molim te baci me nazad u vodu.
Baci je Bil nazad u vodu i nastavi da peca. Izviri zlatna ribica iz vode i kaže:
- A, želja?
Na to će Bil:
- Ma ajd dobro! Reci šta želiš!

Meni će na svadbi svirati grupa „Youtube”.
Nema pjesme koju frajeri ne znaju.

Da bi jedna porodica bila srećna, mora da postoji ljubav, razumijevanje i najmanje dva kompjutera!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport JADRAN CARINE SIGURNO „VOZI” KA NOVOJ TITULI ŠAMPIONA CRNE GORE U VATERPOLU
Gojkovićev putokaz
Vidović poziva na slavlje Gojkovićev putokaz
Ja­dran Ca­ri­ne si­gur­no „vo­zi” ka no­voj ti­tu­li šam­pi­o­na Cr­ne Go­re u va­ter­po­lu. No­vlja­ni ni­su do­zvo­li­li prek­si­noć Bu­dvi da ih ni mi­li­me­tar po­mje­ri sa pu­to­ka­za ko­ji je za­dao šef struč­nog šta­ba Vla­di­mir Goj­ko­vić (7:4). Po­sli­je ne­iz­vje­sne pr­ve če­tvr­ti­ne, go­sti su u pre­o­sta­le tri, pri­je sve­ga sna­žnom od­bra­nom, iz­gra­di­li dru­gu po­bje­du i šan­su da sju­tra na svom pli­va­li­štu po­tvr­de ti­tu­lu.
– Ima­li smo cilj da na­sta­vi­mo se­ri­ju po­bje­da i to smo za­hva­lju­ći do­broj igri i uči­ni­li. Za­hva­lio bih se ma­lo­broj­noj gru­pi na­vi­ja­ča ko­ja nas je pra­ti­la u Bu­dvu. Po­zi­vam ih da sju­tra do­đu u još ve­ćem bro­ju i da pro­sla­vi­mo no­vu ti­tu­lu – re­kao je cen­tar Ste­fan Pje­ši­vac.
Ko­li­ko je „brejk” u Bu­dvi zna­ča­jan go­vo­rio je Ste­fan Vi­do­vić.
– Po­bje­da u dru­goj utak­mi­ci nam mno­go zna­či. Do po­lu­vre­me­na se vo­di­la ne­iz­vejs­na bor­ba, a on­da je do iz­ra­ža­ja do­šao naš kva­li­tet. Po­seb­no smo igra­li do­bro u od­bra­ni. Dra­go mi je što smo osta­li ja­ki do kra­ja i što smo već u fi­ni­šu tre­će če­tvr­ti­ne ri­je­ši­li utak­mi­cu u na­šu ko­rist. Sve to nam mno­go zna­či pred tre­ći meč i na­da­mo se osvja­nju no­ve ti­tu­le već u su­bo­tu – za­klju­čio je Vi­do­vić i ta­ko­đe po­zvao pu­bli­ku da u što ve­ćem bro­ju do­đe na sla­vlje ko­je ne bi smje­lo da iz­mak­ne jer Ja­dran ima ve­li­ku pred­nost, kva­li­tet i tre­ne­ra ko­ji zna pu­to­kaz do tro­na.
Z.Š.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"