Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Branu 14 puta aneksima namještali uslove * Front odustao od referenduma za NATO * Zaplijenili dokumentaciju sa Milovim potpisima * Šefa Interpola tužila zbog mobinga * Branu 14 puta aneksima namještali uslove * Putin gomila vojsku na granici sa Sjevernom Korejom * Britanija gubi više nego EU
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 21-04-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Tomislav Nikolić, predsjednik Srbije:
Ne zveckamo oružjem, ali ćemo se braniti.

Vic Dana :)

Uhvati Bil Gejts zlatnu ribicu i ona mu, kao i svima prije njega kaže:
- Molim te baci me nazad u vodu.
Baci je Bil nazad u vodu i nastavi da peca. Izviri zlatna ribica iz vode i kaže:
- A, želja?
Na to će Bil:
- Ma ajd dobro! Reci šta želiš!

Meni će na svadbi svirati grupa „Youtube”.
Nema pjesme koju frajeri ne znaju.

Da bi jedna porodica bila srećna, mora da postoji ljubav, razumijevanje i najmanje dva kompjutera!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport MASTERS TENISERA U MONTE KARLU
Novak se opet provukao, kraj za Mareja i Vavrinku
Đoković preživio i Karenja Bustu Novak se opet provukao, kraj za Mareja i Vavrinku
Ve­o­ma uz­bu­dljiv pe­ti dan na Ma­ster­su u Mon­te Kar­lu do­nio je još jed­nu te­ško iz­vo­je­va­nu po­bje­du No­va­ka Đo­ko­vi­ća, ali i dva ve­li­ka iz­ne­na­đe­nja – pr­vi te­ni­ser svi­je­ta Bri­ta­nac En­di Ma­rej i Švaj­ca­rac Sten Va­vrin­ka eli­mi­ni­sa­ni su u osmi­ni fi­na­la.
Mu­čio se Đo­ko­vić i u svom dru­gom ovo­se­zon­skom me­ču u Kne­že­vi­ni, ali je na­kon ve­li­ke bor­be po­sli­je dva i po sa­ta uspio da slo­mi ot­por Špan­ca Pa­bla Ka­re­nja Bu­ste – 6:2, 4:6, 6:4. Ru­tin­ski osvo­jen pr­vi set i vođ­stvo 2:0 u dru­gom se­tu na­go­vi­je­sti­li su la­ga­nu po­bje­du srp­skog te­ni­se­ra, ali su­prot­no od to­ga vi­đen je još je­dan tri­ler. No­vak je po­čeo da gri­je­ši, pa je Bu­sta pre­o­kre­nuo re­zul­tat i iz­bo­rio tre­ći set. U od­lu­ču­ju­ćem se­tu No­vak je pr­vi sti­gao do brej­ka i po­veo 4:2, ali se Bu­sta ni­je pre­da­vao i uspio je da po­no­vo iz­jed­na­či re­zul­tat (4:4). Ipak, srp­ski te­ni­ser je no­vim brej­kom u 10. ge­mu uspio da ostva­ri tri­juf i da se pla­si­ra u če­tvrt­fi­na­le.
- Pre­ži­vio sam, ta­ko se osje­ćam. Oba me­ča sam pre­ži­vio. Do po­sled­njeg udar­ca ni­sam znao da li ću da po­bije­dim ili iz­gu­bim. U oba me­ča sam se sta­vio u sli­čan ne­pri­ja­tan po­lo­žaj. Imao sam set i brejk pred­no­sti, sve je do­bro funk­ci­o­ni­sa­lo. Ali ima pre­vi­še uspo­na i pa­do­va, pot­pu­no sam iz­gu­bio kon­tr­o­lu nad svo­jim udar­ci­ma. Pa­blu je ra­slo sa­mo­po­u­zda­nje, igrao je br­že, meč je la­ko mo­gao da ode u nje­go­vom smje­ru - re­kao je­Đo­ko­vić. 
Naredni ri­val Đo­ko­vi­ću je Bel­gi­ja­nac Da­vid Go­fan ko­ga je do­bio u svih pet ATP su­sre­ta, a iz­gu­bio je sa­mo eg­zi­bi­ci­o­ni meč u Lon­do­nu pro­šlog lje­ta. Go­fan je u če­tvrt­fi­na­lu u tri se­ta bio bo­lji od Austri­jan­ca Do­mi­ni­ka Ti­ma – 7:6, 4:6, 6:3.
- Ne­mam pra­vo da raz­mi­šljam pre­vi­še una­pri­jed o mo­gu­ćem pla­sma­nu, igrao sam lo­še te­nis ove go­di­ne, ove ne­dje­lje sam igrao do­bro na mo­men­te. Go­fan je od­li­čan igrač, kon­stan­tan, br­zo se kre­će po te­re­nu, vi­dje­će­mo ka­kvi će uslo­vi bi­ti - za­klju­čio je Đo­ko­vić.
Za raz­li­ku od Đo­ko­vi­ća ko­ji se mu­čio, ali je pro­šao da­lje, Ma­rej i Va­vrin­ka su se opro­sti­li od Kne­že­vi­ne za ovu go­di­nu. Ma­re­ja je eli­mi­ni­sao Špa­nac Ra­mos-Vi­njo­las po­sli­je pre­o­kre­ta re­zul­ta­tom 2:6, 6:2, 7:5, iako je Bri­ta­nac u od­lu­ču­ju­ćem se­tu imao vođ­stvo od 4:0 i dva brej­ka pred­no­sti, dok je Va­vrin­ku nad­i­grao Uru­gva­jac Pa­blo Ku­e­vas sa dva pu­ta po 6:4.
- Imao sam ve­li­ku šan­su, ser­vi­rao sam pri vođ­stvu od 4:0 i na kra­ju iz­gu­bio. Ovo jed­no­stav­no ni­je bio moj dan. U za­vr­šni­ci tre­ćeg se­ta Al­bert je igrao za­i­sta sjaj­no, ali i po­red to­ga imao sam ne­ko­li­ko pri­li­ka da do­đem do po­bje­de. Me­đu­tim, do­no­sio sam ne­ke lo­še od­lu­ke i to me je sku­po ko­šta­lo – ka­zao je Ma­rej.
U čet­vrt­fi­na­le se neo­če­ki­va­no la­ko pla­si­rao Špa­nac Ra­fa­el Na­dal, ko­ji je Njem­cu Alek­san­dru Zve­re­vu pre­pu­stio sa­mo po gem u oba se­ta – 6:1, 6:1. Na­da­la u na­red­noj run­di če­ka du­el sa Ar­gen­tin­cem Di­je­gom Švarc­ma­nom, ko­ji je bio ubje­dljiv pro­tiv dru­gog Njem­ca Jan-Le­nar­da Štru­fa sa 6:3, 6:0.
Me­đu osam naj­bo­ljih pla­si­rao se i Hr­vat Ma­rin Či­lić po­bje­dom nad Če­hom To­ma­šom Ber­di­hom – 6:2, 7:6.
D.K.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"