Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Dobila finansijsku injekciju od Hitne pomoći * Za državni vrh tenderi ne važe * Brajuško u samici zbog straha od linča * Turiste postrojavali pa ih šamarali * Vatrena stihija odnijela više od 60 života * Moskvi sankcije, Briselu šamar * NATO berićet
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 19-06-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vuk Maraš, direktor Monitoring programa MANS-a:
Nakon ljetnje pauze čeka nas serija lokalnih izbora, koje u praksi nema ko da sprovede niti da kontroliše.

Vic Dana :)

Došli Mujo i Fata na bračno savjetovanje kod psihologa.
Fata se navila kako je Mujo ne voli više kao prije, ne gotivi je, raspričala se naveliko. Doktor iznenada ustane, strastveno poljubi Fatu u usta, počne da je hvata i gnječi na različitim mjestima i sjedne. Fata zanijemila i samo gleda.
Doktor se okrena Muju i kaže: „Vidiš, ovo njoj treba bar tri puta sedmično”.
Kaže Mujo: „Ma, doktore, mogu ja nju dovest ponedjeljkom i srijedom ali, vala, petkom ne mogu, igram fudbal sa jaranima”.


- Stariji čovjek, gluv na desno uvo traži ženu gluvu na lijevo uvo radi poznatstva i dobrog razumijevanja!
- Šifra: Dolby Surround!


- Uciteljica pita Pericu: koliko je dva i dva, a Perica kao iz topa odgovara četiri.
Na to će učiteljica: sjedni, pet.
Perica: Aaaaaaa, da, da pet!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport IAKO JE JOŠ MNOGO DO STARTA NOVE SEZONE
Bavarci već potrošili 90 miliona
Toliso koštao 40 miliona eura Bavarci već potrošili 90 miliona
Čel­ni­ci min­hen­skog Ba­jer­na su već po­tro­ši­li oko 90 mi­li­o­na eura za po­ja­ča­nja i vje­ru­je se za­vr­ši­li ve­ći dio po­sla ka­da su u pi­ta­nju tran­sfe­ri, iako je tek sre­di­na mje­se­ca ju­na. Ozva­ni­čen je tran­sfer Fran­cu­za Ko­ren­ti­na To­li­soa (22), ko­ji je pot­pi­sao pe­to­go­di­šnji ugo­vor. Od­lič­ni ve­zi­sta je na „Ali­anc Are­nu” sti­gao iz li­on­skog Olim­pi­ka, za ko­ji je od­i­grao 160 utak­mi­ca i po­sti­gao 29 go­lo­va. Tran­sfer iz­no­si oko 40 mi­li­o­na eura, a za To­li­soa su se in­te­re­so­va­li mno­gi ve­li­ki klu­bo­vi, me­đu ko­ji­ma Man­če­ster si­ti, Čel­si, To­ten­hem i Ju­ven­tus, ali su Ba­var­ci bi­li naj­kon­ret­ni­ji. To­li­so će pred­sta­vlja­ti ve­li­ko po­ja­ča­nje, po­seb­no zbog či­nje­ni­ce da je Ća­bi Alon­so za­vr­šio igrač­ku ka­ri­je­ru, ali on ni­je pr­vi ko­ji je sti­gao u re­do­ve Ba­va­ra­ca od kra­ja pro­šle se­zo­ne. Pret­hod­no su do­go­vo­re­ni tran­sfe­ri Ni­kla­sa Zu­lea (20 mi­li­o­na evra) i Se­ba­sti­ja­na Ru­di­ja (bez obe­šte­će­nja), Kin­gsli­ja Ko­ma­na ko­ji je de­fi­ni­tiv­no po­stao fud­ba­ler Ba­jer­na za 21 mi­li­on eura, kao i Ser­ža Gna­bri­ja za osam mi­li­o­na eura na­kon ak­ti­vi­ra­nja kla­u­zu­le.


Ro­ben: Bli­ži se kraj

Zvi­je­zda min­hen­skog Ba­jer­na Ar­jen Ro­ben je pri­znao da osje­ća da se bli­ži kraj nje­go­ve igrač­ke ka­ri­je­re i da već raz­mi­šlja o ži­vo­tu na­kon fud­ba­la. Ho­land­ski in­ter­na­ci­o­na­lac je ne­dav­no pot­pi­sao no­vi ugo­vor, a na „Ali­anc Are­ni” će osta­ti do 2018. go­di­ne. – Pri­bli­ža­vam se kra­ju ka­ri­je­re i to je re­al­nost. Sve vi­še gle­dam ka bu­duć­no­sti i ve­o­ma sam opu­šten. Ne bri­nem što će se de­si­ti na­kon 2018. go­di­ne. Si­gur­no ću se vra­ti­ti u Ho­lan­di­ju, u Gro­nin­gen, jer još uvi­jek imam ja­ke ve­ze sa klu­bom iz mo­je mla­do­sti, iz­ja­vio je za „Ki­ker” is­ku­sni Ho­lan­đa­nin, ko­ji je u ka­ri­je­ri na­stu­pao za Gro­nin­gen, PSV, Čel­si i Re­al Ma­drid iz ko­jeg je 2009. go­di­ne sti­gao u Mun­hen. U dre­su Ba­va­ra­ca od­i­grao je 256 utak­mi­ca i po­sti­gao 131 po­go­dak.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"