Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Dobila finansijsku injekciju od Hitne pomoći * Za državni vrh tenderi ne važe * Brajuško u samici zbog straha od linča * Turiste postrojavali pa ih šamarali * Vatrena stihija odnijela više od 60 života * Moskvi sankcije, Briselu šamar * NATO berićet
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 19-06-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vuk Maraš, direktor Monitoring programa MANS-a:
Nakon ljetnje pauze čeka nas serija lokalnih izbora, koje u praksi nema ko da sprovede niti da kontroliše.

Vic Dana :)

Došli Mujo i Fata na bračno savjetovanje kod psihologa.
Fata se navila kako je Mujo ne voli više kao prije, ne gotivi je, raspričala se naveliko. Doktor iznenada ustane, strastveno poljubi Fatu u usta, počne da je hvata i gnječi na različitim mjestima i sjedne. Fata zanijemila i samo gleda.
Doktor se okrena Muju i kaže: „Vidiš, ovo njoj treba bar tri puta sedmično”.
Kaže Mujo: „Ma, doktore, mogu ja nju dovest ponedjeljkom i srijedom ali, vala, petkom ne mogu, igram fudbal sa jaranima”.


- Stariji čovjek, gluv na desno uvo traži ženu gluvu na lijevo uvo radi poznatstva i dobrog razumijevanja!
- Šifra: Dolby Surround!


- Uciteljica pita Pericu: koliko je dva i dva, a Perica kao iz topa odgovara četiri.
Na to će učiteljica: sjedni, pet.
Perica: Aaaaaaa, da, da pet!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport I PORED DVA STARTNA PORAZA NA EUROBASKETU KOŠARKAŠICE CRNE GORE IMAJU ŠANSU ZA PROLAZ U OSMINU FINALA
Protiv Ruskinja (ne)moguća misija
Protiv Rusije u 18 Protiv Ruskinja (ne)moguća misija
I po­red dva po­ra­za u pr­va dva me­ča u svom če­tvr­tom na­stu­pu na Evrop­skom pr­ven­stvu, ko­šar­ka­ši­ce Cr­ne Go­re ima­ju još uvi­jek šan­su da se na­đu u osmi­ni fi­na­la. To im je omo­gu­ći­la po­bje­da Bel­gi­je nad Ru­si­jom, pa je sa­da „cr­ve­ni­ma” za si­gu­ran pro­laz neo­p­hod­na po­bje­da nad Ru­ski­nja­ma u po­sled­njem ko­lu sa 17 i vi­še po­e­na raz­li­ke. Cr­na Go­ra bi se u tom slu­ča­ju, bez ob­zi­ra na is­hod dru­gog me­ča Bel­gi­ja – Le­to­ni­ja, pla­si­ra­la u osmi­nu fi­na­la. Cr­no­gor­skim ko­šar­ka­ši­ca­ma mo­že bi­ti do­volj­na i mi­ni­mal­na po­bje­da nad Ru­si­jom, ali pod uslo­vom da Le­to­ni­ja sa­vla­da Bel­gi­ju. Te dvi­je re­pre­zen­ta­ci­je si­gur­no na­sta­vlja­ju tak­mi­če­nje u dru­goj fa­zi Evrop­skog pr­ven­stva.
Du­el po­sljed­njeg ko­la grup­ne fa­ze pro­tiv Ru­si­je igra se ve­če­ras u 18 sa­ti, dok će Le­to­ni­ja i Bel­gi­ja igra­ti od 12. 30 sa­ti, pa će iza­bra­ni­ce Ro­ber­ta Inji­ge­sa ima­ti ja­snu ra­ču­ni­cu uoči okr­ša­ja pro­tiv „zbor­na­je”, a ka­ko bi iz­bje­gle da pr­vi put u do­sa­da­šnja če­ti­ri na­stu­pa na Euro­ba­ske­tu, za­vr­še tak­mi­če­nje već na­kon grup­ne fa­ze.
- Za Ru­si­ju tre­ba da opo­ra­vi­mo sve igra­či­ce, po­ku­ša­će­mo svi­ma da da­mo šan­su, i a po­ku­ša­mo da po­ka­že­mo da smo bo­lji od ono­ga što smo od ono­ga što smo po­ka­za­li u od­re­đe­nom di­je­lu me­ča sa Le­to­ni­jom, re­kao je se­lek­tor Ro­ber­to Inji­ges.T.B.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"