Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ministar sakrio dvije ženine ambulante * Turiste evakuišu zbog požara * Acov avion prodaju za 1,6 miliona eura * Srpske pisce prevodiće na crnogorski * Izdajnici će polagati račun narodu * Nema otvorenih pitanja s Crnom Gorom * Sit gladnome ne vjeruje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 17-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Milan Knežević:
Zbog ideala za koje se borim spreman sam i na sto godina robije.

Vic Dana :)

Savjet
Pričaju dva prijatelja.
- Osjećam se loše u poslednje vrijeme, a ne znam kod kog ljekara da odem.
- Pa, idi kod doktora Pavlovića.
On ti je liječio pokojnog Milana, pokojnog Đuru, pokojnu Miru.Putujući trgovac kuca na vrata. Otvara mu klinac sa cigaretom u ustima i čašom viskija u ruci. Trgovac ga upita:
●Zdravo, mališa. Jesu li ti tu mama i tata?
●A šta misliš?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport DRUGI DAN TAKMIČENJA NA 76. PRVENSTVU BALKANA U ATLETICI U NOVOM PAZARU
Još tri bronze za Crnu Goru
Pet medalja - pet bronzi Još tri bronze za Crnu Goru
Na­kon dvi­je bron­za­ne me­da­lje - Kri­sti­ne Ra­ko­če­vić u ba­ca­nju di­ska i Sla­đa­ne Pe­ru­no­vić u tr­ci na 3.000 stipl, osvo­je­ne pr­vog da­na na 76. Pr­ven­stvu Bal­ka­na u No­vom Pa­za­ru, cr­no­gor­ski atle­ti­ča­ri su dru­gog da­na bi­li još uspje­šni­ji, po­što su osvo­ji­li još jed­nu bron­zu vi­še – tri. No­vim bron­za­ma su se oki­ti­li Dra­gan Pe­šić u de­se­to­bo­ju, Ma­ri­ja Vu­ko­vić u sko­ku u vis i Sla­đa­na Pe­ru­no­vić na 3.000 m. Pr­vo mje­sto u de­se­to­bo­ju osvo­jio je srp­ski re­pre­zen­ta­ti­vac Alek­san­dar Gr­no­vić sa 7.225 bo­do­va, is­pred Slo­ven­ca Ur­ba­na Če­ho­vi­na sa 7.058 bo­do­va, dok je Pe­šić tak­mi­če­nje za­vr­šio sa 6.777 bo­do­va. Ma­ri­ja Vu­ko­vić je u sko­ku u vis do bron­ze do­šla sko­kom od 184 san­ti­me­tra. Tri­jum­fo­va­la je Gr­ki­nja Ta­ti­ja­na Go­u­sim sa 191 cm, is­pred Mi­re­le De­mi­rel iz Bu­gar­ske sa vi­si­nom od 188 cm. U tr­ci na 3.000 me­ta­ra po­bi­je­di­la je Ru­mun­ka Pa­u­li­na Ade­la Bal­toi u vre­me­nu 9:29,16, sre­bro je pri­pa­lo Tur­ki­nji Se­ba­hat Ak­pi­nar (9:32,51), dok je Sla­đa­na Pe­ru­no­vić do dru­ge bron­ze u No­vom Pa­za­ru do­šla sa re­zul­ta­tom 9:58,20.
Od osta­lih cr­no­gor­skih atle­ti­ča­ra ko­ji su na­stu­pi­li dru­gog da­na šam­pi­o­na­ta naj­bo­lji pla­sman ostva­ri­la je Lji­lja­na Ma­to­vić, ko­ja je sed­mo­boj za­vr­ši­la na če­tvr­toj po­zi­ci­ji sa re­zul­ta­tom 4.182 bo­da. Tri­jum­fo­va­la je atle­ti­čar­ka iz Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne Mla­de­na Pe­tru­šić (4.796), is­pred svo­je re­pre­zen­ta­tiv­ne dru­ga­ri­ce Ni­ko­li­je Sta­ni­vu­ko­vić (4.585) i Sa­nje Ri­sto­vić iz Sr­bi­je (4.518). Na ko­rak do me­da­lje bio je i Ivan Ku­ku­li­čić u ba­ca­nju di­ska, po­što je, kao i Lji­lja­na za­vr­šio na če­tvr­tom mje­stu. Nje­gov naj­bo­lji hi­tac 56,79 me­ta­ra bio je za 76 san­ti­me­ta­ra kra­ći od bron­za­nog Ru­mu­na Ser­gi­ja Ur­sua (57,55). Po­bi­je­dio je Hr­vat Mar­tin Ma­rić (61,20), is­pred Ki­pra­ni­na An­dre­a­sa Hri­stou (60,14). U tr­ci na 800 m Alek­san­dar Mi­le­tić je osvo­jio 11. mje­sto sa re­zul­ta­tom 1:57,20. Po­bi­je­dio je Abe­din Mu­je­zi­no­vić iz BiH (1:51,75), sre­bro je pri­pa­lo Mol­dav­cu Jo­nu Si­u­ri­su (1:52,11) a bron­za Tur­či­nu Ha­sa Ba­sri Gu­du­ka (1:52,17). Sr­đan Ma­rić je u tr­ci na 200 m me­ta­ra u ukup­nom pla­sma­nu za­u­zeo 13. mje­sto sa re­zul­ta­tom 22,24 se­kun­de. Pr­vo mje­sto je osvo­jio atle­ti­čar iz Tur­ske Ali Jak Har­vey (20,56), dru­gi je bio Pa­na­j­o­tis Trivyzas iz Grč­ke (20,92), a tre­ći Izra­e­lac Par­si­a­do Imri (21,01).
-Osva­ja­njem pet me­da­lja cr­no­gor­ski atle­ti­ča­ri po­sti­gli su naj­ve­ći uspjeh na se­ni­or­skim pr­ven­stvi­ma Bal­ka­na do sa­da, za­do­vo­ljan je bio Mi­lan Madž­galj, vo­đa cr­no­gor­ske eks­pe­di­ci­je u No­vom Pa­za­ru.
T.B.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"