Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ministar sakrio dvije ženine ambulante * Turiste evakuišu zbog požara * Acov avion prodaju za 1,6 miliona eura * Srpske pisce prevodiće na crnogorski * Izdajnici će polagati račun narodu * Nema otvorenih pitanja s Crnom Gorom * Sit gladnome ne vjeruje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 17-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Milan Knežević:
Zbog ideala za koje se borim spreman sam i na sto godina robije.

Vic Dana :)

Savjet
Pričaju dva prijatelja.
- Osjećam se loše u poslednje vrijeme, a ne znam kod kog ljekara da odem.
- Pa, idi kod doktora Pavlovića.
On ti je liječio pokojnog Milana, pokojnog Đuru, pokojnu Miru.Putujući trgovac kuca na vrata. Otvara mu klinac sa cigaretom u ustima i čašom viskija u ruci. Trgovac ga upita:
●Zdravo, mališa. Jesu li ti tu mama i tata?
●A šta misliš?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport VATERPOLISTI CRNE GORE DANAS U 10.50 SATI IGRAJU PRVI MEČ NA SVJETSKOM PRVENSTVU U BUDIMPEŠTI
Kanađanima samo respekt
Šćepanović: Stariji da preuzmu odgovornost, mlađi da se trude Kanađanima samo respekt
Pod­mla­đe­na va­ter­po­lo re­pre­zen­ta­ci­ja Cr­ne Go­re da­nas u 10.50 ča­so­va igra pr­vi tak­mi­čar­ski meč na­kon Olim­pij­skih iga­ra u Ri­ju. Na star­tu no­vog ci­klu­sa ri­val je Ka­na­da. Eki­pa ko­ja ne iza­zi­va strah, ali sva­ka­ko za­slu­žu­je re­spekt, po­go­to­vo ako se zna da na klu­pi ima tro­fej­nog ita­li­jan­skog struč­nja­ka Pi­na Por­ci­ja. Va­ter­po­li­sti iz ze­mlje ja­vo­ro­vog li­sta po ne­ki­ma va­že i za je­di­ni sa­stav ko­ji mo­že da po­mr­si ra­ču­ne „cr­ve­ni­ma” u gru­pi A na Svjet­skom pr­ven­stvu u Bu­dim­pe­šti.
– Mo­ra­mo da re­spek­tu­je­mo sva­ku eki­pu jer i ka­da smo bi­li ja­či, opu­šta­nje je zna­lo da nas do­ve­de do pro­ble­ma u du­e­li­ma sa eki­pa­ma kao što su u na­šoj gru­pi. Po­zi­va­mo sve vri­je­me na opre­znost, da se mak­si­mal­no mo­bi­li­še­mo i na pra­vi na­čin od­go­vo­ri­mo za­da­ci­ma. Uz ve­li­ku že­lju i agre­siv­nost mi­slim da ne­će­mo ima­ti pro­ble­ma. Kva­li­tet je na na­šoj stra­ni – re­kao je Mi­loš Šće­pa­no­vić.
Ri­ječ ka­pi­te­na tre­ba is­po­što­va­ti, po­go­to­vo ako je kao Šće­po iz­gu­rao bez­broj utak­mi­ca na ve­li­kim tak­mi­če­nji­ma.
– Mi ko­ji smo sa re­pre­zen­ta­ci­jom de­set go­di­na smo tu da pru­ži­mo po­dr­šku, rav­no­mjer­no ras­po­re­di­mo te­ret i pre­u­zme­mo od­go­vor­nost da bi pri­ti­sak na mla­đe bio što ma­nji. Tru­di­će­mo se da ih pod­stak­ne­mo da pru­že mak­si­mum i za­dat­ke iz­vr­še na naj­bo­lji mo­gu­ći na­čin. Me­đu­tim, bi­lo bi po­gre­šno da stva­ri po­sta­vi­mo na taj na­čin da je šta god mla­đi da ura­de do­bro. U tom slu­ča­ju ne­ma­mo šta da tra­ži­mo na ovom šam­pi­o­na­tu. Oni mo­žda je­su ra­ni­je ne­go što je re­al­no do­bi­li šan­su, ali mo­ra­ju da da­ju do­pri­nos, da osta­ve sr­ce u ba­ze­nu ka­ko bi­smo svi za­jed­no na­pra­vi­li ko­rak vi­še od oče­ki­va­nog – do­dao je Šće­pa­no­vić.
Po­sled­nji se, za­jed­no sa Dar­kom Br­gu­lja­nom, pri­pre­ma­ma pri­klju­čio Alek­san­dar Ra­do­vić. Gol­ge­ter je ipak spre­man za po­če­tak Svjet­skog pr­ven­stva.
– Je­dva če­kam da kre­ne tak­mi­če­nje. Sva­ka­ko da će pr­vi meč bi­ti naj­bit­ni­ji jer su Ka­na­đa­ni naj­kva­li­tet­ni­ji ri­val u gru­pi. Ana­li­zi­ra­li smo ih do­bro i pri­pre­mi­li se za meč. Mom­ci su igra­li sa nji­ma na tur­ni­ru u Grč­koj, ta­ko da ima­mo do­volj­no in­for­ma­ci­ja. Cilj je i da­lje isti, kao i na­kon žre­ba. Že­li­mo da osvo­ji­mo pr­vo mje­sto u gru­pi, da se di­rekt­no pla­si­ra­mo u če­tvrt­fi­na­le, a on­da ide­mo meč po meč – za­klju­čio je Sa­ša Ra­do­vić.
N.J.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"