Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
DPS opravdava prijetnje ubistvom * Miodrag Lekiĉ ostaje predsjednik Demosa * Stanišić bombom prijetio Bečiću * Djevojku ucjenjivao erotskim snimcima * DPS opravdava prijetnje ubistvom * Krivica * Prednosti fiskalnog novca
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-09-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ranko Krivokapić, predsjednik SDP-a :
Nećemo u Vladu, hoćemo nove izbore.

Vic Dana :)

Pita žena doktora šta da jede da bi se porodila.
On kaže:
- Hljeb.
Žena razumjela led i jede, jede ona led, a kad se dijete rodilo, samo je govorilo:
- Dođi bizo, ja se smizo.


Putnički brod prolazi pokraj malog, pustog ostrva usred Tihog okeana, a svi putnici s broda vide na ostrvu čovjeka dugačke brade kako skače, urla i maše iz sve snage.
- Ko je ono na ostrvu? - upita jedan od putnika kapetana.
- Ne znam - kaže kapetan – Ali svake godine kad prolazimo on totalno podivlja...

Pita mali sin oca:
• Tata, kada je Zvijezda poslednji put bila prvak u košarci?
Na to će tata:
• Ne znam, sine, pitaj dedu ili pradedu.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport RUKOMETAŠICE BUDUĆNOSTI NA STARTU REGIONALNE LIGE VEČERAS (19.00) U „VERDEU” DOČEKUJU VARDAR
Utakmice koje mnogo znače
Dobre provjere za mladi tim Budućnosti - Foto: zrkvardar.mk Utakmice koje mnogo znače
Su­sre­tom pro­tiv vi­ce­šam­pi­o­na Evro­pe ma­ke­don­skog Var­da­ra, ru­ko­me­ta­ši­ce Bu­duć­no­sti ve­če­ras u sport­skom kom­plek­su „Ver­de” otva­ra­ju no­vu se­zo­nu Re­gi­o­nal­ne li­ge. Po­red cr­no­gor­skog i ma­ke­don­skog šam­pi­o­na, nad­me­ta­će se i slo­ve­nač­ki pr­vak Krim, dok je od tak­mi­če­nja od­u­sta­la hr­vat­ska Pod­rav­ka, a po­ziv za uče­šće ni­je pri­hva­ti­la za­gre­bač­ka Lo­ko­mo­ti­va. Si­ste­mom tak­mi­če­nja pred­vi­đe­no je da se igra pet tur­ni­ra, a sva­ki tim od­i­gra­će po de­set utak­mi­ca.
Pod­mla­đe­nom ti­mu Bu­duć­no­sti utak­mi­ce u Re­gi­o­nal­noj li­gi mno­go će zna­či­ti u pri­pre­mi za du­e­le u Li­gi šam­pi­o­na.
– Zna­či nam mno­go ova li­ga, zna­či­la nam je i u go­di­na­ma ka­da smo po­sti­za­li naj­bo­lje re­zul­ta­te. Te utak­mce su nam slu­ži­le za uigra­va­nje i po­di­za­nje tak­mi­čar­ske for­me. Dra­go nam je što se or­ga­ni­zu­je u no­vom ob­li­ku, sa Var­da­rom, prak­tič­no dru­gom eki­pom u Evro­pi, i Kri­mom, ko­ji je ja­či ne­go pro­šle se­zo­ne – ka­zao je tre­ner Bu­duć­no­sti Dra­gan Adžić.
Zbog lak­še po­vre­de ko­lje­na, Đur­đi­na Ma­lo­vić ne­će igra­ti pro­tiv Var­da­ra, ali Adžić oče­ku­je da će ona bi­ti u ti­mu za Krim.
– Vo­lio bih da pu­bli­ka pre­po­zna mo­me­nat i da pru­ži po­dr­šku mla­dom ti­mu na star­tu se­zo­ne ka­ko bi­smo na­pra­vi­li do­bru uver­ti­ru za meč sa Bi­tig­haj­mom – is­ta­kao je Adžić.
Du­el Bu­duć­no­sti i Var­dara za­ka­zan je za 19 sa­ti. Dan ka­sni­je, u istom ter­mi­nu, sa­sta­će se Var­dar i Krim, dok će u pe­tak ri­va­li bi­ti pod­go­rič­ki i lju­bljan­ski tim (19).
No­vi­na u re­gi­o­nal­nom tak­mi­če­nju je da će se igra­ti i li­ga za ru­ko­me­ta­ši­ce ro­đe­ne 1998, 1999, 2000. i 2001. go­di­ne, i to po istom ras­po­re­du kao i za se­ni­or­ske ti­mo­ve.
Du­el mla­dih ti­mo­va Bu­duć­no­sti i se­lek­ci­je Ma­ke­do­ni­je, ko­ja je za­mi­je­ni­la Var­dar, po­če­će da­nas u 17 sa­ti.D.K.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"