Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport KOŠARKAŠI BUDUĆNOST VOLI PORAŽENI OD CRVENE ZVEZDE U PRVOM MEČU POLUFINALNE SERIJE PLEJ-OFA ABA LIGE
Beograđani ipak prejaki
Beograđani ipak prejaki Crvena zvezda – Budućnost Voli 82:67 (21:17, 22:14, 19:18, 20:18)
Dvo­ra­na: Alek­san­dar Ni­ko­lić. Gle­da­la­ca: oko 6500. Su­di­je: Ra­do­vić, Her­ceg (Hr­vat­ska), Ju­ras (Sr­bi­ja).
CR­VE­NA ZVE­ZDA: Vol­ters 7 (2-2), Tomp­son 2, Dan­gu­bić 5 (4-2), Mi­tro­vić, La­zić 2, Do­brić, Si­mo­no­vić 18 (5-3), Ra­ki­će­vić, Džen­kins 8 (4-2), Gu­du­rić 18, Ku­zmić 14 (6-4), Bje­li­ca 8 (2-1).
BU­DUĆ­NOST VO­LI: Rej­nolds 3 (2-1), Vi­li­jams 4, Su. Še­ho­vić 7 (5-5), Su­bo­tić 5, Se. Še­ho­vić 2, Gor­dić 4, Ilić 3 (2-1), Sa­vo­vić 7 (1-0), Kla­sen 12 (6-4), Ni­ko­lić 4, Po­po­vić 5 (2-2), Vra­nješ 11.
Iako su se tru­di­li ko­šar­ka­ši Bu­duć­nost Vo­li ni­su uspje­li da za­pri­je­te Cr­ve­noj zve­zdi u pr­vom me­ču po­lu­fi­nal­ne se­ri­je plej-ofa ABA li­ge. Pod­go­ri­ča­ni su do­bro ušli u meč. U svim ele­men­ti­ma su pa­ri­ra­li fa­vo­ri­zo­va­nim do­ma­ći­ni­ma. Bi­li su čvr­sti u od­bra­ni, pa­met­ni u na­pa­du, ta­ko da su u de­ve­tom mi­nu­tu po­got­kom Gor­di­ća vo­di­li 14:13. Ta­da su Be­o­gra­đa­ni ubr­za­li. Si­mo­no­vić je pr­vo uba­cio dva ba­ca­nja, za­tim je troj­ku po­go­dio Džen­kins, pa Si­mo­no­vić i za mi­nut je Zve­zda do­šla do plus šest (21:15). Rej­nolds se po­bri­nuo da pla­vi na kra­ju pr­ve di­o­ni­ce bu­du na mi­nus če­ti­ri (17:21). I u dru­goj su Zu­ro­so­vi iza­bra­ni­ci uspje­li da umi­re i uspo­re cr­ve­no-be­le. Ni­je bi­lo jur­nja­ve po par­ke­tu i u ta­kvoj igri su uspi­je­va­li da dr­že pri­klju­čak, ma­da ih je šut, po­go­to­vo za tri po­e­na, pot­pu­no iz­dao. U 14. mi­nu­tu Sa­vo­vić je po­go­dio za 21:23 i iz­gle­da­lo je da go­sti kon­tro­li­šu de­ša­va­nja na par­ke­tu. Me­đu­tim, Zve­zdi je bio po­tre­ban sa­mo tren da opet stek­ne so­lid­ni­ju za­li­hu. Ras­plo­že­ni Si­mo­no­vić i Ku­zmić su ve­za­li šest po­e­na za 29:21 u 15. mi­nu­tu. To ni­je de­mo­ra­li­sa­lo bor­be­ne Pod­go­ri­ča­ne, ko­ji ni­su do­zvo­lja­va­li Ra­do­nji­će­vim pu­le­ni­ma da se od­li­je­pe. U 18. mi­nu­tu Sa­vo­vić je bio pre­ci­zan za 29:34 i či­ni­lo se da će Bu­duć­nost Vo­li do­gu­ra­ti do od­mo­ra sa ak­tiv­nim re­zul­ta­tom. Ta­ko ni­je mi­slio ne­za­dr­ži­vi Ku­zmić, ko­ji je od­i­grao si­mul­tan­ku sa od­bra­nom pla­vih i bio naj­za­slu­žni­ji za vođ­stvo Zve­zde 43:31 na po­lu­vre­me­nu. Bu­duć­nost Vo­li je u pr­vih 20 mi­nu­ta za troj­ke šu­ti­ra­la 12-1, pa i ni­je mo­gla ra­ču­na­ti na bo­lji skor. U na­stav­ku je opa­snost do­šla sa dru­ge stra­ne. Ras­pu­cao se do ta­da ne­pri­mjet­ni Gu­du­rić, ko­ji je sa tri troj­ke u 23. mi­nu­tu po­di­gao pred­nost Zve­zde na 52:33. Po­no­vo su Pod­go­ri­ča­ni po­ku­ša­li da sre­de re­do­ve i pre­ko Kla­se­na u 25. mi­nu­tu pri­šli na 38:52. Ipak, do­ma­ći­ni su na­mje­sti­li ni­šan­ske spra­ve i troj­ka­ma Bje­li­ca i Vol­ter­sa do 28. mi­nu­ta prak­tič­no ri­je­ši­li pi­ta­nje po­bjed­ni­ka (60:40). Tek ta­da su i pla­vi po­če­li da po­ga­đa­ju. Re­zer­vi­sta Vra­nješ je po­sti­gao dvi­je troj­ke, Su­bo­tić još jed­nu i u 30. mi­nu­tu bi­lo je pod­no­šlji­vih 49:60. U od­lu­ču­ju­čih 10 mi­nu­ta se ušlo sa re­zul­ta­tom 62:49. Go­sti su se dr­ža­li do sre­di­ne po­sled­nje če­tvr­ti­ne i re­zul­ta­ta 68:57, da bi ta­da Be­o­gra­đa­ni po­no­vo do­da­li gas i raz­ri­je­ši­li sve di­le­me. Dru­gi meč se­ri­je igra se u Pod­go­ri­ci 28. mar­ta (uto­rak).N.Z.


Ili­jas Zu­ros: Vi­še su že­lje­li po­bje­du od nas, što je ve­o­ma lo­še. Ima­li smo čak 17 iz­gu­blje­nih lop­ti. Ima­li smo lo­ših rje­še­nja u na­pa­du, a pro­tiv ta­kvog ti­ma se jed­no­stav­no ne mo­že igra­ti ta­ko. Če­sti­tam na­vi­ja­či­ma na at­mos­fe­ri. Zve­zdi že­lim sve naj­bo­lje u na­red­na dva me­ča Evro­li­ge. Što se ti­če na­red­ne utak­mi­ce, bo­rac sam i ni­ka­da se ne pre­da­jem.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"