Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport FUDBALSKA REPREZENTACIJA CRNE GORE OKUPLJA SE DANAS U PODGORICI
Kreću pripreme za Poljsku
„Crveni” počinju sa radom Kreću pripreme za Poljsku
Naj­bo­lja fud­bal­ska re­pre­zen­ta­ci­ja Cr­ne Go­re oku­pi­će se da­nas u Pod­go­ri­ci i po­če­ti pri­pre­me za meč sa Polj­skom, u kva­li­fi­ka­ci­ja­ma za Svjetsko pr­ven­stvo 2018. go­di­ne. Se­lek­tor Lju­bi­ša Tum­ba­ko­vić pr­vi tre­ning za­ka­zao je za 18 sa­ti, a oče­ku­je se da na nje­mu bu­de ve­ći­na fud­ba­le­ra. Me­đu­tim, i da­lje je ne­po­zna­ni­ca šta će bi­ti sa Mar­kom Ba­šom i Mar­kom Ba­ki­ćem, ko­ji su pro­šle sed­mi­ce do­ži­vje­li po­vre­de, dok će Ste­fan Sa­vić bi­ti na ras­po­la­ga­nju struč­nom šta­bu „cr­ve­nih”.
Pod­sje­ća­mo, Tum­ba­ko­vić je za du­el sa Po­lja­ci­ma po­zvao 28 fud­ba­le­ra. To su: gol­ma­ni: Mla­den Bo­žo­vić (Ze­ta), Mi­lan Mi­ja­to­vić (De­čić), Da­ni­jel Pet­ko­vić (MTK); od­bra­na: Mar­ko Ba­ša (Lil), Ste­fan Sa­vić (Atle­ti­ko Ma­drid), Žar­ko To­ma­še­vić (Osten­de), Alek­san­dar Šo­fra­nac (Ri­je­ka), El­sad Zve­ro­tić (Si­on), Ri­sto Ra­du­no­vić (Bu­duć­nost), Fi­lip Stoj­ko­vić (Min­hen 1860), Adam Ma­ru­šić (Osten­de); ve­zni red: Ni­ko­la Vuk­če­vić (Bra­ga), Mar­ko Ba­kić (Al­kor­kon), Alek­san­dar Šće­kić (Gen­če­ri­bri­gli), Mar­ko Ve­šo­vić (Ri­je­ka), Da­mir Ko­ja­še­vić (Var­dar), Vla­di­mir Jo­vo­vić (Spar­tak Su­bo­ti­ca), Mar­ko Jan­ko­vić (Par­ti­zan), Ne­boj­ša Ko­so­vić (Par­ti­zan), Mir­ko Iva­nić (BA­TE Bo­ri­sov), Vla­di­mir Bo­lje­vić (AEK Lar­na­ka), Du­šan La­ga­tor (Ču­ka­rič­ki); na­pad: Ste­van Jo­ve­tić (Se­vi­lja), Fa­tos Be­ći­raj (Di­na­mo Mo­skva), Ste­fan Mu­go­ša (Kar­lsrue), Fi­lip Ra­i­če­vić (Ba­ri), Lu­ka Đor­đe­vić (Ze­nit) i Mir­ko Vu­či­nić (Al Dža­zi­ra).
Utak­mi­ca iz­me­đu Cr­ne Go­re i Polj­ske igra se u ne­dje­lju 26. mar­ta od 20.45 sa­ti.
D.P.


Oku­plja­ju se i mla­di

Po­red A ti­ma, da­nas će se u Pod­go­ri­ci oku­pi­ti i mla­da re­pre­zen­ta­ci­ja Cr­ne Go­re, ko­ja će 24. mar­ta u Sko­plju igra­ti pri­ja­telj­ski meč sa Ma­ke­do­ni­jom. Se­lek­tor Mo­jaš Ra­do­njić za­ka­zao je pr­vi tre­ning za 11 sa­ti, a oče­ku­je da na oku­plja­nju bu­de svih 18 fud­ba­le­ra ko­ji se na­la­ze na spi­sku.
Utak­mi­com u Sko­plju zva­nič­no će po­če­ti pri­pre­me ove se­lek­ci­je za kva­li­fi­ka­ci­o­ni ci­klus za od­la­zak Evrop­sko pr­ven­stvo.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"