Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport SUTJESKA VEZALA TRI POBEDE Pečat u trećem krugu
Fud­ba­le­ri Su­tje­ske oče­ki­va­no su iz du­e­la sa Je­din­stvom iza­šli sa ci­je­lim ple­nom. Sve je u pr­vom po­lu­vre­me­nu išlo do­bro za „pla­vo-bi­je­le”, igra­li su do­bro, kon­tro­li­sa­li utak­mi­cu, za de­set mi­nu­ta po­sti­gli tri go­la. Oče­ki­vao se de­bakl Bje­lo­po­lja­ca, me­đu­tim, u dru­gom po­lu­vre­me­nu go­sti su po­sti­li čak dva go­la. Do­go­di­lo se u fi­ni­šu utak­mi­ce ne­što što je ne­do­pu­sti­vo
– Otvo­ri­li smo utak­mi­cu na naj­bo­lji mo­gu­ći na­čin, po­ve­li sa tri go­la raz­li­ke. Vi­še ne­go uspje­šno smo na­met­nu­li svoj stil. U fi­ni­šu pr­vog, a po­seb­no u dru­gom po­lu­vre­me­nu mo­ra­li smo da po­stig­ne­mo još ko­ji gol – ka­zao je Igor Iva­no­vić.
Ni­ko­la Ra­ko­je­vić od ka­da je pre­u­zeo kor­mi­lo Nik­ši­ća­na u pr­ven­stvu ima sto­pro­cen­ti uči­nak, tri utak­mi­ce – tri po­bje­de.
– Da bu­dem iskren, pri­su­stvo po­pri­lič­nog op­ti­mi­zma uli­va­lo je na­du da će­mo la­ko sti­ći do tri­jum­fa. Je­din­stvo je bi­lo i bez mi­ni­mum iz­gle­da da mo­že iz­bje­ći po­raz. A što se ti­če ta dva go­la Je­din­stva u fi­ni­šu, ne mo­gu ni­šta pa­met­no re­ći. Ono što je naj­va­žni­je u po­sled­nje vri­je­me je to da igra­mo do­bro i da nas kra­si taj po­bjed­nič­ki men­ta­li­tet. To je naš ka­rak­ter, vje­ra u se­be, že­lja, mo­tiv. Ka­da da­te sve što mo­že­te, ka­da sve po­ku­ša­te i na­por­no ra­di­te, ka­da ima­te do­bru eki­pu ko­ja po­štu­je klub i na­vi­ja­če, on­da je i sud­bi­na, bo­lje re­ći sre­ća na va­šoj stra­ni. Fud­bal­ska jav­nost od nas oče­ku­je do kra­ja se­zo­ne na­sta­vak do­brih re­zul­ta­ta, kva­li­tet. To će i do­bi­ti, bu­di­te uvje­re­ni – po­ru­čio je Igor Iva­no­vić. B.K.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"