Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport ELITNA RUNDA KVALIFIKACIJA ZA EVROPSKO PRVENSTVO KADETSKIH REPREZENTACIJA Tri gola primili u nadoknadi Švajcarska - Crna Gora 3:1 (0:1)
Sta­di­on: „Ka­pje­lov park” u Gri­no­ku. Su­di­ja: Ro­bert He­ne­si (Re­pu­bli­ka Ir­ska). Stri­jel­ci: Del Kam­pi u 80+2. i 80+5. i Mar­šan u 80+3. za Švaj­car­sku, a N. Kr­sto­vić u 18. mi­nu­tu za Cr­nu Go­ru. Žu­ti kar­to­ni: Uata­ra (Švaj­car­ska), S. Kr­sto­vić, Ba­bić, Ra­ko­njac, Stoj­ko­vić (Cr­na Go­ra). Cr­ve­ni kar­ton: Gon­za­les (Švaj­car­ska) u 80+3 mi­nu­tu.
Švaj­car­ska: Pu­kaj, Uata­ra (od 67. Oka­for), Kro­nig, Isu­fi, Mar­šand, Su­ter, Se­i­ler (od 53. An­tu­nes), Gon­za­les, Jan­kov­ski, Am­zi (od 45. Bu­kar), Del Kam­po.
Cr­na Go­ra: Po­po­vić, Drin­čić, Ro­ga­no­vić, S. Kr­sto­vić, Mi­lić, Ba­bić, Sta­ni­šić, Ra­ko­njac (od 72. Gru­bač), Pa­vli­će­vić (od 55. Stoj­ko­vić), Pe­šu­kić (od 78. Br­no­vić), N. Kr­sto­vić.
Ka­det­ska re­pre­zen­ta­ci­ja Cr­ne Go­re poražena je ju­če u Gri­no­ku od Švaj­car­ske sa 1:3, či­me je de­fi­ni­tiv­no iz­gu­bi­la šan­se da se na­đe na smo­tri naj­bo­ljih se­lek­ci­ja Evro­pe. Me­đu­tim, način na ko­ji su „cr­ve­ni” ju­če do­ži­vje­li poraz ri­jet­ko se de­ša­va u fud­ba­lu. Po­ve­li su iza­bra­ni­ci Bo­ri­sa Mi­lič­ko­vi­ća u 18. mi­nu­tu go­lom Ni­ko­le Kr­sto­vi­ća i tu pred­nost ču­va­li su sve do na­dok­na­de vre­me­na. A on­da su za sve­ga tri mi­nu­ta pri­mi­li tri go­la!
– Po­sle te­škog po­ra­za od Škot­ske, mom­ci su ju­če od­i­gra­li od­lič­nu utak­mi­cu. Svih 80 mi­nu­ta ima­li smo sve ono što nam je ne­do­sta­ja­lo u pr­voj utak­mi­ci – agre­siv­nost, za­la­ga­nje i tak­tič­ku di­sci­pli­nu. One­spo­so­bi­li smo naj­ja­če stra­ne pro­tiv­ni­ka, a uz to smo po­sti­gli li­jep gol i pro­pu­sti­li još tri-če­ti­ri do­bre pri­li­ke da ri­je­ši­mo utak­mi­cu. U fi­ni­šu me­ča po­če­li smo da pa­da­mo na fi­zič­kom pla­nu, a na­kon pri­mlje­nog go­la u su­dij­skoj na­dok­na­di usli­je­dio je psi­ho­lo­ški pad ko­ji nas je ko­štao po­zi­tiv­nog re­zul­ta­ta – re­kao je za zva­nič­ni sajt FSCG se­lek­tor Bo­ris Mi­lič­ko­vić.
Po­sled­nji meč na tur­ni­ru, Cr­na Go­ra će igra­ti u sri­je­du pro­tiv Sr­bi­je.
– Bi­će te­ško po­di­ći eki­pu po­sle ova­kvog šo­ka, ali će­mo ura­di­ti sve da se mak­si­mal­no pri­pre­mi­mo za utak­mi­cu sa Sr­bi­jom – do­dao je Mi­lič­ko­vić.
D.P.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"