Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport POSLIJE NEOČEKIVANE POBJEDE ISKRE NA GOSTOVANJU DEČIĆU Tuzović: Nismo bili na nivou
Gr­mlje­ni su „aske­ri”, ča­sti­li se­be ba­klja­dom za de­se­ti ro­đen­dan, ni­su gla­sne ži­ce ču­va­li ni „ser­da­ri” iz Bje­lo­pa­vli­ća – fan­ta­stič­na at­mos­fe­ra, za ko­jom va­pi cr­no­gor­ski fud­bal vi­đe­na je u su­bo­tu na tri­bi­na­ma Tu­škog po­lja. Na te­re­nu su fud­ba­le­ri De­či­ća i Iskre bi­li pod uti­skom am­bi­jen­ta. Bo­ri­li su se, da­li sve od se­be, ali ni­je bi­lo pre­vi­še umi­ra­nja u lje­po­ti. Do­ma­ći ni­su bi­li na ni­vou utak­mi­ce pod Go­ri­com, gdje su se­dam da­na ra­ni­je po­bi­je­di­li li­de­ra na ta­be­li, pa su mo­ra­li da se po­mi­re sa po­ra­zom (1:2) pred go­sto­va­nje tra­di­ci­o­nal­no ne­u­god­nom Pe­trov­cu.
– Ni­ko ni­je ni po­mi­šljao na po­raz, na­ro­či­to po­sli­je do­bro od­i­gra­ne utak­mi­ce na go­sto­va­nju eki­pi Bu­duć­no­sti u pro­šlom ko­lu. Ipak, ni­smo bi­li na ni­vou ra­ni­jih me­če­va i mo­ra­li smo se po­mi­ri­ti sa gu­bit­kom oče­ki­va­nih bo­do­va. Na­dam se da će­mo već u na­red­noj utak­mi­ci pri­ka­za­ti igru ko­ja nas je kra­si­la u do­sa­da­šnjem di­je­lu pr­ven­stva i upi­sa­ti no­va tri bo­da – re­kao je bor­be­ni što­per De­či­ća Amel Tu­zo­vić.


Da­ni­lov­gra­đa­ni sla­ve bo­do­ve spa­sa

Iskra je po­bje­dom pro­tiv De­či­ća mo­žda obez­bi­je­di­la bo­do­ve spa­sa, pa ne ču­di što se i dan ka­sni­je sla­vi­lo u Da­ni­lov­gra­du. Na­da­li su se po­taj­no Mir­sad Omer­ho­džić i nje­go­vi iza­bra­ni­ci da mo­gu osvo­ji­ti ma­kar bod u Tu­zi­ma pro­tiv eki­pe ko­ja je se­dam da­na ra­ni­je u Pod­go­ri­ci po­bi­je­di­la Bu­duć­nost, dok je o tri ma­lo ko i sa­njao. Da se sno­vi po­ne­kad ostva­ru­ju po­ka­zao je su­bot­nji du­el. Hr­vat­ski struč­njak je po­hva­lio svo­je iza­bra­ni­ke i re­kao da je du­el sa De­či­ćem po­ka­zao da ka­da da­ju sve od se­be ni­šta ni­je ne­mo­gu­će. Omer­ho­džić je bio za­do­vo­ljan što su go­lo­vi bi­li re­zul­tat uigra­nih ak­ci­ja, is­po­što­va­nog do­go­vo­ra iz svla­či­o­ni­ce, a ne­ke gre­ške će bi­ti ot­klo­nje­ne do su­bo­te. Po­ka­za­li su Da­ni­lov­gra­đa­ni da mo­gu igra­ti i pro­tiv naj­bo­ljih eki­pa. Ra­du­je što je i Ro­do­ljub Pa­u­no­vić, od ko­ga se mno­go oče­ku­je po­čeo da da­je go­lo­ve. Upi­sao se u stri­jel­ce i re­zer­vi­sta Ja­smin Mu­ho­vić, ko­ji je imao te­šku ope­ra­ci­ju pred­njih ukr­šte­nih li­ga­me­na­ta. To je ga­ran­ci­ja da će se na­vi­ja­či Da­ni­lov­gra­đa­na ra­do­va­ti i u na­stav­ku pr­ven­stva.
– Pra­vi fud­bal­ski am­bi­jent, od­lič­no na­vi­ja­nje i sa jed­ne i sa dru­ge stra­ne, pra­va fe­šta i na kra­ju na­ša po­bje­da. Ni­je mo­glo pro­ći bo­lje u Tu­zi­ma. Ostva­ri­li smo bit­nu po­bje­du za Iskru na vru­ćem te­re­nu, gdje su sla­vi­li sa­mo Bu­duć­nost i Pe­tro­vac. Ovo nam je ve­li­ki pod­strek u bor­bi za op­sta­nak, ali i za po­lu­fi­na­le Ku­pa, za ko­je će­mo se ta­ko­đe do­bro spre­mi­ti. Po­ku­ša­će­mo da uđe­mo u fi­na­le, a u jed­noj utak­mi­ci mo­že­mo na­pra­vi­ti mo­žda i ču­do – pre­sre­ćan je bio što je za­pe­ča­tio sud­bi­nu De­či­ća Ja­smin Mu­ho­vić.
Br­zo­no­gi ofan­zi­vac ni­je za­bo­ra­vio da po­me­ne ni ko­le­gu iz špi­ca, stri­jel­ca pr­vog i asi­sten­ta kod dru­gog go­la, Pa­u­no­vi­ća.
– Oči­gled­no da je Pa­u­no­vić ve­li­ko po­ja­ča­nje za Iskru. Maj­stor­ski je dao pr­vi po­go­dak, od­lič­no mi je vra­tio lop­tu kod mog go­la – do­dao je Mu­ho­vić.N.J.–I.M.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"