Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport SUPERLIGA SRBIJE – 27. KOLO Goleada na Banovom brdu Čukarički – Crvena zvezda 3:4 (1:2)
Sta­di­on: Ču­ka­rič­kog. Gle­da­la­ca: 3.000. Su­di­ja: Mi­lo­rad Ma­žić (Vr­bas). Stri­jel­ci: Ože­go­vić u 43. iz je­da­na­ster­ca, Ka­je­vić u 47. i Jev­tić u 67. za Ču­ka­rič­ki, a Bo­a­ći u 8. i 53, Lu­ko­vić u 16. iz je­da­na­ster­ca i An­đel­ko­vić u 83. mi­nu­tu za Cr­ve­nu zve­zdu.
Ču­ka­rič­ki: Pe­trić, P. Jo­va­no­vić, La­ga­tor, Ma­šo­vić, Bo­go­sa­vac, Do­cić (od 33. Sr­nić), Bo­jić, Zo­rić (od 63. Jo­va­no­vić), Ka­je­vić, Ob­ra­do­vić (od 52. Jev­tić), Ože­go­vić.
Cr­ve­na zve­zda: Ma­noj­lo­vić, Pet­ko­vić, Frim­pong, Al. Lu­ko­vić, An­đel­ko­vić, Le Ta­lek, Do­nald, Mi­lić (od 60. Sr­nić), Kan­ga (od 77. Vu­ja­kli­ja), Plav­šić (od 77. Ri­stić), Bo­a­ći.
Na po­bje­du Par­ti­za­na pro­tiv Vo­ždov­ca, Cr­ve­na zve­zda je od­go­vo­ri­la tri­jum­fom nad Ču­ka­rič­kim. U pra­voj go­le­a­di na Ba­no­vom br­du, „cr­ve­no-be­li” su po­bi­je­di­li sa 4:3 i za­dr­ža­li šest bo­do­va vi­ška u od­no­su na naj­ve­ćeg ri­va­la.
Na­kon sa­mo dva­de­set mi­nu­ta igre, tim Mi­o­dra­ga Bo­žo­vi­ća je imao dva go­la pred­no­sti, ko­je su im do­ni­je­li Bo­a­ći i Lu­ko­vić, ali je Ču­ka­rič­ki do od­la­ska na od­mor uspio da sma­nji. Ože­go­vić je bio stri­je­lac, a na sa­mom star­tu dru­gog di­je­la cr­no­gor­ski in­ter­na­ci­o­na­lac Asmir Ka­je­vić je iz­jed­na­čio re­zul­tat. Usli­je­di­lo je ubr­zo no­vo vođ­stvo go­sti­ju, po­tom još jed­no iz­jed­na­če­nje, a tri­jumf li­de­ru na ta­be­li do­nio je An­đel­ko­vić, se­dam mi­nu­ta pri­je kra­ja su­sre­ta.
– Ovo je ja­ko va­žna po­bje­da za nas, jer ovo ni­je onaj Ču­ka­rič­ki iz pr­vog di­je­la se­zo­ne ko­ji je pru­žao ne­u­bje­dlji­ve par­ti­je. Ovo je pot­pu­no dru­ga eki­pa ko­ja mo­že da po­bi­je­di bi­lo ko­ga. Do­bro smo otvo­ri­li utak­mi­cu, mo­žda smo mo­gli i ra­ni­je da je ri­je­ši­mo, ali na­pra­vi­li smo par glu­po­sti i do­šli u si­tu­a­ci­ju da se do sa­mog kra­ja bo­ri­mo za re­zul­tat. Na kra­ju smo uspje­li da po­bi­je­di­mo – re­kao je Mi­o­drag Bo­žo­vić, šef struč­nog šta­ba Cr­ve­ne zve­zde.
D.P.


Po­raz Voj­vo­di­ne

Iz­ne­na­đe­nje u No­vom Sa­du. Voj­vo­di­na je u po­sled­njem me­ču 27. ko­la Su­per­li­ge Sr­bi­je po­ra­že­na na sta­di­o­nu „Ka­ra­đor­đe” od Mla­do­sti sa 0:1, a bo­do­ve Lu­čan­ci­ma do­nio je Obi­o­ra u 9. mi­nu­tu.
Sa ovim ne­u­spje­hom, „la­le” su iz­gu­bi­le ko­rak sa Zve­zdom i Par­ti­za­nom u bor­bi za pr­vo mje­sto.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"