Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport ODRŽANO OTVORENO PRVENSTVO CRNE GORE U ALPSKIM DISCIPLINAMA
Dominacija Ski kluba Podgorica
Ski klub Podgorica Dominacija Ski kluba Podgorica
Otvo­re­no pr­ven­stvo Cr­ne Go­re u alp­skim di­sci­pli­na­ma ko­je je odr­ža­no u Ko­la­ši­nu, u ka­te­go­ri­ja­ma za mla­đe i sta­ri­je ci­ci­ba­ne i mla­đe i sta­ri­je pi­o­ni­re pro­te­klo je u do­mi­na­ci­ji tak­mi­ča­ra Ski klu­ba Pod­go­ri­ca, ko­ji su osvo­ji­li 24 me­da­lje. Ti­me je Ski klub Pod­go­ri­ca na naj­ljep­ši na­čin kru­ni­sao de­bi­tan­sku se­zo­nu, a po­red tak­mi­ča­ra ve­li­ke za­slu­ge za do­bar rad to­kom zi­me ima­ju i tre­ne­ri Zo­ra­na Ku­jo­vić i Mi­lo­van Ju­ško­vić.
U sla­lo­mu ko­ji je vo­žen pro­šlog pet­ka zlat­ne me­da­lje osvo­ji­li su: mla­đa ci­ci­ban­ka Da­ni­je­la Me­de­ni­ca, mla­đi ci­ci­ban Vuk Vla­ho­vić, sta­ri­ja ci­ci­ban­ka Anja Bu­la­to­vić i Ma­ti­ja Bu­la­to­vić u kon­ku­re­ci­ji dje­ča­ci. Sre­br­ne me­da­lje pri­pa­le su mla­đoj ci­ci­ban­ki La­ni Bo­ga­vac, mla­đem ci­ci­ba­nu Pa­vlu Mu­go­ši, sta­ri­joj ci­ci­ban­ki Je­le­ni Ra­bre­no­vić, sta­ri­jem ci­ci­ba­nu La­za­ru Vu­ji­si­ću, Alek­san­dri Vu­ji­sić (dje­voj­či­ce) i Ja­go­šu Me­de­ni­ci (dje­ča­ci), dok su bron­ze uze­li sta­ri­ja ci­ci­ban­ka Na­đa Gr­di­nić i sta­ri­ji ci­ci­ban Ni­ko­la Po­po­vić.
Od­li­čan na­stup tak­mi­ča­ri Ski klu­ba Pod­go­ri­ca ima­li su i u ve­le­sla­lo­mu ko­ji je bio na pro­gra­mu u su­bo­tu, a zlat­nim me­da­lja­ma u ovoj di­sci­pli­ni oki­ti­li su se mla­đa ci­ci­ban­ka Da­ni­je­la Me­de­ni­ca, mla­đi ci­ci­ban Vuk Vla­ho­vić, sta­ri­ja ci­ci­ban­ka Anja Bu­la­to­vić i Ma­ti­ja Bu­la­to­vić (dje­ča­ci). Sre­br­ne me­da­lje osvo­ji­li su mla­đa ci­ci­ban­ka La­na Bo­ga­vac, mla­đi ci­ci­ban Pa­vle Mu­go­ša, sta­ri­ja ci­ci­ban­ka Na­đa Gr­di­nić, sta­ri­ji ci­ci­ban La­zar Vu­ji­sić, i Alek­san­dra Vu­ji­sić (dje­voj­či­ce), dok su bron­ze osvo­ji­li mla­đi ci­ci­ban Đor­đi­je Bu­ga­rin, sta­ri­ja ci­ci­ban­ka Je­le­na Ra­bre­no­vić, sta­ri­ji ci­ci­ban Mak­sim Me­de­ni­ca i Ja­goš Me­de­ni­ca (dje­ča­ci).
- Or­ga­ni­za­ci­ja tak­mi­če­nja bi­la je od­lič­na, vri­je­me nas je po­slu­ži­lo i tr­ke su uspje­šno odr­ža­ne. Pre­za­do­vljan sam re­zul­ta­ti­ma na­ših tak­mi­ča­ra i na naj­ljep­ši na­čin kru­ni­sa­li smo de­bi­tant­sku se­zo­nu – ka­zao je pred­sjed­nik Ski klu­ba Pod­go­ri­ca Du­ško Vu­ji­sić.D.K.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"