Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport U PODGORICI ODRŽAN 16. FAJNAL-FOR JADRANSKE LIGE KOŠARKAŠICA
Podgoričanke treće
Bronza za domaćina Podgoričanke treće Montana 2003-Budućnost Bemax 41:44 (7:9, 16:16, 9:12, 9:7)
Dvo­ra­na: Sport­sko-kul­tur­ni cen­tar Uni­ver­zi­te­ta CG. Gle­da­la­ca: oko 200. Su­di­je: Je­le­na To­mić, Bra­ni­slav Mr­dak i Vla­di­mir Jev­to­vić (Sr­bi­ja).
MON­TA­NA 2003: Stoj­če­va 5, Alen 5, Di­mi­tro­va 6, Fi­li­po­va, Ša­ren­ka­po­va 2, So­ko­lan, Ma­ka­ri­e­va 4, Iva­no­va 8, Pe­te­va 11, Si­me­o­no­va, Burd­ges.
BU­DUĆ­NOST BE­MAKS: To­ma­še­vić, Vu­če­tić-Pe­jo­vić 2, Ba­bić 11, Mi­tra­ši­no­vić, Ma­to­vić 6, Mu­jo­vić 10, Jak­šić, La­za­re­vić, Mu­go­ša, Stje­pa­no­vić 7, Mi­ro­tić, Fal 8.
Ko­šar­ka­ši­ce Bu­duć­nost Be­mak­sa su osvo­ji­le tre­će mje­sto na za­vr­šnom tur­ni­ru Ja­dran­ske li­ge, či­ji je do­ma­ćin, po tre­ći put u po­sled­nje če­ti­ri go­di­ne bi­la Pod­go­ri­ca. U „utje­šnom fi­na­lu” pro­šlo­go­di­šnje šam­pi­on­ke su sa­vla­da­le bu­gar­sku eki­pu Mon­ta­na 2003 u me­ču sa ma­lo po­e­na, do­sta pro­ma­ša­ja, iz­gu­blje­nih lop­ti... To­kom či­ta­vog me­ča vo­di­la se iz­jed­na­če­na bor­ba, a naj­ve­ću raz­li­ku ko­ju je ne­ka eki­pa ostva­ri­la bi­lo je plus šest za do­ma­ći­na. Ta­ko su po­čet­kom po­sled­njeg pe­ri­o­da Pod­go­ri­čan­ke troj­kom Ni­ko­li­ne Ba­bić po­ve­le 40:34, ali su Bu­gar­ke se­ri­jom 7:0 u 35. mi­nu­tu pre­o­kre­nu­le vođ­stvo u svo­ju ko­rist (41:40). Me­đu­tim, do kra­ja ni­je­su uba­ci­le ni­je­dan po­en, dok su za do­ma­ću eki­pu po­go­di­le Ba­bić na če­ti­ri i po mi­nu­ta pri­je kra­ja i Bo­ži­ca Mu­jo­vić u po­sled­njim se­kun­da­ma me­ča.T.B.


Iz­ja­ve tre­ne­ra

GO­RAN BO­ŠKO­VIĆ (Bu­duć­no­sti Be­maks): - Te­ška utak­mi­ca za obje eki­pe, za nas i zbog krat­ke klu­pe. Dje­voj­ke su se bo­ri­le, što ni­je bi­lo jed­no­stav­no na­kon šo­kant­nog po­ra­za u po­lu­fi­na­lu. Na kra­ju su iz­vu­kle po­bje­du i za­slu­žu­ju če­stit­ke. Isto ta­ko i Mon­ta­na 2003. Ni­je bi­la to ko­šar­ka li­je­pa za oko, ali ta­kve su utak­mi­ce za tre­će mje­sto.
STE­FAN MI­HAJ­LOV (Mon­ta­ne 2003): -Bo­ri­li smo se svih 40 mi­nu­ta, ima­li ne­ko­li­ko otvo­re­nih šu­te­va za po­bje­du, ali ni­smo po­go­di­li. Bi­li smo do­bri u od­bra­ni, a sa­mo nas je jed­na lop­ta di­je­li­la od tri­jum­fa. Če­sti­tam do­ma­ći­nu na po­bje­di.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"