Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport PREDSJEDNIK KSBIH, ALEKSANDAR FURULIJA, OTKRIO IMENA KANDIDATA ZANOG SELEKTORA U konkurenciji i Vujošević i Pipan
Pred­sjed­nik KSBiH, Alek­san­dar Fu­ru­li­ja, ot­krio je ko­nač­nu li­stu kan­di­da­ta za se­lek­to­ra te ze­mlje. Po­red Dra­ga­na Ba­ji­ća (Igo­kea) i Adi­ja Be­ći­ra­gi­ća, u kon­ku­ren­ci­ji su i Du­ško Vu­jo­še­vić i Aleš Pi­pan.
- Do­bi­li smo pred­lo­ge Struč­nog od­bo­ra i sa­da je pot­pu­no ja­sno da su ne­ki od kan­di­da­ta i zva­nič­no od­u­sta­li zbog oba­ve­za u klu­bo­vi­ma, a to su Ne­nad Mar­ko­vić i Ju­re Zdovc. Sve­ti­slav Pe­šić ovu funk­ci­ju ne­će mo­ći oba­vlja­ti zbog zdrav­stve­nih pro­ble­ma, pa je i ovaj tre­ner de­fi­ni­tiv­no ot­pao iz kon­ku­ren­ci­je. U igri su osta­li tre­ner Igo­kee Dra­gan Ba­jić i Adi Be­ći­ra­gić, ko­ji ra­di u Tur­skoj, a ovim ime­ni­ma do­da­li smo još dva struč­nja­ka sa re­spek­ta­bil­nim bi­o­gra­fi­ja­ma. To su Du­ško Vu­jo­še­vić i Aleš Pi­pan. Di­rek­tor re­pre­zen­ta­ci­je Si­ni­ša Ko­va­če­vić je do­bio za­da­tak da u na­red­nim da­ni­ma raz­go­va­ra sa svim kan­di­da­ti­ma i da u če­tvr­tak, ka­da ima­mo sle­de­ću sjed­ni­cu Uprav­nog od­bo­ra, mo­že­mo od­lu­či­ti ko će u na­red­nom pe­ri­o­du pred­vo­di­ti naj­bo­lji tim BiH, re­kao je Fu­ru­li­ja.N.Z.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"