Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport ZADOVOLJSTVO U JADRANU PRED FAJNAL-FOR REGIONALNE A1 VATERPOLO LIGE Kovačić: Znamo pravi put
Uspje­šno su va­ter­po­li­sti Ja­dran Ca­ri­ne pre­bro­di­li go­sto­va­nje Mor­na­ru (8:5) u po­sled­njoj utak­mi­ci li­ga­škog di­je­la Re­gi­o­nal­ne A1 li­ge. Iako će bi­ti slo­bod­ni u po­sled­njem ko­lu No­vlja­ni su bo­do­vi­ma sa Po­lju­da po­tvr­di­li dru­go mje­sto pred faj­nal-for u Du­bor­ni­ku, gdje će u po­lu­fi­na­lu igra­ti sa eki­pom Mla­do­sti. Na­dah­nut je u rod­nom gra­du bio Želj­ko Ko­va­čić i pred­vo­dio svoj tim.
– Bi­lo nam je ja­ko va­žno da po­bi­je­di­mo Mor­nar, ne to­li­ko zbog bo­do­va, jer smo zna­li da će nam sva­ka­ko ri­val u po­lu­fi­na­lu bi­ti Mla­dost, već zbog si­gur­no­sti i kon­ti­nu­i­te­ta pred do­i­gra­va­nje za ti­tu­lu. Bi­li smo mo­ti­vi­sa­ni, sprem­ni, kon­cen­tri­sa­ni. Do­bro smo po­če­li meč, u dru­goj i tre­ćoj če­tvr­ti­ni dr­ža­li re­zul­tat pod kon­tro­lom, a u po­sled­njoj do­da­li gas – su­mi­rao je Ko­va­čić uti­ske sa Po­lju­da, a on­da dao ocje­nu do­sa­da­šnjeg di­je­la se­zo­ne: – Ovaj mla­di tim je sti­cao is­ku­stvo kroz kva­li­fi­ja­ci­je za Li­gu šam­pi­o­na, Evro kup i Re­gi­o­nal­nu A1 li­gu. Ima­li smo dva neo­če­ki­va­na po­ra­za od Par­ti­za­na i Mla­do­sti u go­sti­ma. Ti ne­u­spje­si su bi­li od­raz ne­is­ku­stva jer je naš tim sa­sta­vljen od igra­ča od ko­jih ba­rem ve­ći­na ni­je ima­la pri­li­ku da se bo­ri za vi­sok pla­sman. Šće­pa­no­vić, Pet­ko­vić i ja smo je­di­no ne­što is­ku­sni­ji. Ma­lo je i ne­do­sta­tak sa­mo­po­u­zda­nja u ta­kvim si­tu­a­ci­ja­ma uči­nio svo­je.
Is­ku­sni Spli­ća­nin je po­ru­čio da će se na­kon tri da­na od­mo­ra on i sa­i­gra­či usred­sri­je­di­ti na to da što bo­lje od­i­gra­ju za­vr­šni tur­nir Re­gi­o­nal­ne A1 li­ge u Du­brov­ni­ku.
– Mak­si­mal­no smo mo­ti­vi­sa­ni za Mla­dost. Uvi­jek je iza­zov igra­ti sa Za­grep­ča­ni­ma. Za­to ih po­štu­je­mo, ali i se­be. Zna­mo šta mo­že­mo. Sa­mo da osta­ne­mo do­sled­ni se­bi od po­čet­ka do kra­ja. Bi­će to bor­ben du­el, za­ni­mljiv za gle­da­nje. Ako do­bi­je­mo ide­mo u fi­na­le da se nad­i­gra­va­mo sa Ju­gom – za­klju­čio je Želj­ko Ko­va­čić.Z.Š.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"