Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport SREBRNA MEDALJA U DŽIJU-DŽICU DUO MIKS SITEMU BILA SAMO ZAGRIJAVANJE Filip i Marija svjetski šampioni
Sre­br­na me­da­lja u kla­sič­nom duo miks si­ste­mu je bi­la sa­mo za­gri­ja­va­nje za Fi­li­pa Pe­ši­ća i Ma­ri­ju Ka­lje­vić. Cr­no­gor­ski tan­dem je tre­ćeg da­na Svjet­skog pr­ven­stva za ka­de­te u Ati­ni osvo­jio zlat­no od­lič­je u di­sci­pli­ni duo šou si­stem. Pe­šić i Ka­lje­vi­će­va su do­ka­za­li da je op­ti­mi­zam lju­di iz Džu­ju-dži­cu sa­ve­za Cr­ne Go­re, kao uvi­jek do sa­da, imao po­kri­će. Sa­vla­da­li su u fi­na­lu do­ma­će tak­mi­ča­re i ta­ko ob­je­di­ni­li ti­tu­le u ka­det­skom i ju­ni­or­skom uz­ra­stu, što u ni jed­nom spor­tu ni­je la­ko po­sti­ći.
– Po­ka­zao je i ovaj šam­pi­o­nat u Grč­koj da struk­tu­re u Sa­ve­zu funk­ci­o­ni­šu na naj­bo­lji mo­gu­ći na­čin u ne baš naj­a­de­kvat­ni­jim uslo­vi­ma. Iz go­di­ne u go­di­nu se su­sri­je­će­mo sa fi­nan­sij­skim po­te­ško­ća­ma, ne­do­sta­ju nam opre­ma i re­kvi­zi­ti, za naj­ve­ća me­đu­na­rod­na tak­mi­če­nja mo­ra­mo po­zajm­lji­va­ti no­vac ili tra­ži­ti krat­ko­roč­ne kre­di­te od po­slov­nih ba­na­ka, što se na kra­ju po­slov­ne go­di­ne od­ra­ža­va i na ne­ga­ti­van fi­nan­sij­ski re­zul­tat. Iskre­no se na­da­mo da će se stva­ri, ka­da je fi­nan­si­ra­nje u pi­ta­nju, mi­je­nja­ti na bo­lje. Ni­je­smo sport ko­ji zah­ti­je­va ne­ka enorm­na sred­stva. Na­pro­tiv, na­ši za­htje­vi su ve­o­ma skrom­ni, što se ne mo­že re­ći za na­še me­đu­na­rod­ne re­zul­ta­te, ko­ji su vr­hun­ski i pre­va­zi­la­ze uslo­ve u ko­ji­ma ih po­sti­že­mo. Po­red svih pro­ble­ma eg­zi­sti­ra­mo, od me­đu­na­rod­nih sport­skih in­sti­tu­ci­ja ne­pre­kid­no do­bi­ja­mo pri­zna­nja ko­ja i te ka­ko oba­ve­zu­ju. Iskre­no se na­da­mo da će na­še re­sor­no Mi­ni­star­stvo uči­ni­ti na­por na po­bolj­ša­nju uslo­va za da­lji raz­voj dži­ju-dži­ce u Cr­noj Go­ri – na­vo­di se u sa­op­šte­nju pred­sjed­ni­ka Dži­ju-dži­cu sa­ve­za Cr­ne Go­re Ran­ka Vu­ko­ti­ća.N.J.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"