Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport SRPSKI TENISER ZVANIČNO OTKAZAO NASTUP NA DRUGOM MASTERSU SEZONE
Majami definitivno bez Novaka Đokovića
Bez Novaka u Majamiju Majami definitivno bez Novaka Đokovića
Po­vre­da lak­ta pri­mo­ra­la je dru­gog te­ni­se­ra svi­je­ta No­va­ka Đo­ko­vi­ća da i de­fi­ni­tiv­no od­u­sta­ne od na­stu­pa na Ma­ster­su u Ma­ja­mi­ju. Bi­će ovo pr­vi tur­nir u Ma­ja­mi­ju bez No­va­ka po­sli­je je­da­na­est uza­stop­nih uče­šća to­kom ko­jih je osvo­jio ne­vje­ro­vat­nih šest ti­tu­la.
- Na ža­lost, mo­ram da po­di­je­lim sa va­ma ne­ke ne baš do­bre vi­je­sti u ve­zi sa pred­sto­je­ćim tur­ni­rom u Ma­ja­mi­ju. Po­vre­da lak­ta ko­ju vu­čem već mje­se­ci­ma se pro­šle ne­dje­lje po­gor­ša­la do te mje­re da me je dok­tor sa­vje­to­vao da na­pra­vim pa­u­zu. Uči­ni­ću sve što je u mo­joj mo­ći da se što pri­je opo­ra­vim, ali na ža­lost, ne­ću mo­ći da se bo­rim za od­bra­nu ti­tu­le u Ma­ja­mi­ju. Ovo je ve­li­ki šok i raz­o­ča­ra­nje za me­ne, a znam da ni va­ma ni­je sve­jed­no. U Ma­ja­mi­ju sam osvo­jio svoj pr­vi ma­sters tur­nir i po­čeo po­hod na vrh svjet­ske rang li­ste i go­di­na­ma una­zad pra­vim sjaj­ne re­zul­ta­te ta­mo. Po­ne­kad naj­bol­ni­je po­ra­ze u spor­tu nam za­da baš na­še ti­je­lo, a ne pro­tiv­nik. Uvi­jek sam se tru­dio da bri­nem o svom ti­je­lu i kroz ka­ri­je­ru me stvar­no ni­su pra­ti­le ve­li­ke po­vre­de i pro­ble­mi. Ali iz­gle­da da sa­da mo­je ti­je­lo po­ka­zu­je po­sle­di­ce svih ovih go­di­na lu­dog tem­pa i fi­zič­kih na­po­ra ko­je sam imao. Ja­ko sam za­hva­lan za svu po­dr­šku ko­ju do­bi­jam od vas. Hva­la što ste uz me­ne – iz­ja­vio je No­vak u sa­op­šte­nju.
Ma­sters tur­nir u Ma­ja­mi­ju će bi­ti od­i­gran od 22. mar­ta do 2. apri­la, a No­vak je tre­ba­lo da bra­ni ti­tu­lu osvo­je­nu pri­je dva­na­est mje­se­ci, ka­da je u fi­na­lu bio bo­lji od Ke­i­ja Ni­ši­ko­ri­ja re­zul­ta­tom 6:3, 6:3.
U Ma­ja­mi­ju ne­će igra­ti ni pr­vi te­ni­ser svi­je­ta Bri­ta­nac En­di Ma­rej, ta­ko­đe zbog po­vre­de lak­ta.
D.K.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"