Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Preko lažnih računa za toalet papir naplatili 1.270.000 * Šahmanoviću kazna drakonska, koalicija nije vječna * Inspektor na vezi s kriminalcima * Sebe mjesečno nagrađivao 323 eura * Teroristi stižu preko Balkana * Bulevar Renda Pola u Podgorici * Iz Haga s ljubavlju
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-03-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ines Mrdović, koordinator Istraživačkog centra Mansa:
Kupci struje ne treba da budu taoci pogrešne politike Vlade u oblasti energetike, koju kreira tako da se iz džepova potrošača preliva u džepove tajkuna i kompanija bliskih vrhu vladajuće partije.

Vic Dana :)

Dođe pacijent kod doktora i pita:
- Doktore imate li nešto protiv kašlja?
A doktor kaže:
- Naravno da ne, samo vi kašljite...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport OZVANIČEN POVRATAK NA KLUPU REPREZENTACIJE HRVATSKE Červar se vratio kući
<br />
Na­kon se­dam go­di­na Li­no Čer­var (66) i zva­nič­no se vra­tio na kor­mi­lo hr­vat­ske ru­ko­met­ne re­pre­zen­ta­ci­je sa ko­jom je osvo­jio šest me­da­lja. Čer­var je sre­di­nom pro­šle ne­dje­lje ras­ki­nuo ugo­vor sa Ma­ke­don­skim ru­ko­met­nim sa­ve­zom na­kon če­ga vi­še ni­je bi­lo pre­pre­ka da po­no­vo pre­u­zme „ka­u­bo­je” .
- Do­šao sam ku­ći. Ži­vot tre­ne­ra s ko­fe­rom u ru­ci je jed­no pu­to­va­nje. Za ne­ko­ga je to du­go pu­to­va­nje, za ne­ko­ga na­ža­lost krat­ko. Mo­je pu­to­va­nje je za­i­sta du­go, 40 go­di­na, od tog 20 u ino­stran­stvu. Do­đe tre­nu­tak kad se čo­vjek za­že­li svo­je ku­će i po­ro­di­ce. Ka­da do­đeš ku­ći ipak je lak­še jer si okru­žen oni­ma ko­ji te vo­le - re­kao je Čer­var ko­ji je već vo­dio hr­vat­sku re­pre­zen­ta­ci­ju od 2002. do 2010. go­di­ne.
Čer­var se za­hva­lio i Ma­ke­don­ci­ma na pro­te­klih se­dam go­di­na.
- Že­lim se za­hva­li­ti Ma­ke­do­ni­ji, bio sam ta­mo se­dam go­di­na, po­što­va­li su me, do­če­ka­li ra­ši­re­nih ru­ku - ka­zao je Čer­var.
Na klu­pi Hr­vat­ske do sa­da je Čer­var osvo­jio olim­pij­sko zla­to (2004), bio je svjet­ski pr­vak (2003 te još dva pu­ta svjet­ski vi­ce­šam­pion (2005, 2009). Ta­ko­đe, ima i dva sre­bra sa evrop­skih pr­ven­sta­va, 2008. i 2010. go­di­ne. Re­pre­zen­ta­ci­ju je Čer­var na­pu­stio 2010. go­di­ne na­kon što je u Austri­ji na EP-u osvo­jio sre­br­nu me­da­lju.
- Prem­da sam sta­ri­ji se­dam go­di­na, gla­dan sam po­bje­da, gla­dan sam uspje­ha. Mak­si­mal­no sam mo­ti­vi­san
Nje­gov glav­ni cilj bi­će Evrop­sko pr­ven­stvo ko­je će se od 14. do 28. ja­nu­a­ra na­red­ne go­di­ne odr­ža­ti upra­vo u Hr­vat­skoj.
- Moj cilj je da se bo­ri­mo za vrh evrop­skog ru­ko­me­ta. Že­lio bi me­da­lju. Ako ne­ma­te cilj, ne­ma­te ni­ti vi­zi­ju. Tre­ba pre­ni­je­ti sve na igra­če, da i oni vje­ru­ju. Ali tre­ba vi­dje­ti ka­ko će igra­či re­a­go­va­ti. Pred na­ma je pu­no po­sla. Bi­ti će va­žno ko­li­ko će­mo bi­ti pre­da­ni i po­sve­će­ni svom po­slu – is­ta­kao je Čer­var. D.K.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"