Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Branu 14 puta aneksima namještali uslove * Front odustao od referenduma za NATO * Zaplijenili dokumentaciju sa Milovim potpisima * Šefa Interpola tužila zbog mobinga * Branu 14 puta aneksima namještali uslove * Putin gomila vojsku na granici sa Sjevernom Korejom * Britanija gubi više nego EU
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 21-04-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Tomislav Nikolić, predsjednik Srbije:
Ne zveckamo oružjem, ali ćemo se braniti.

Vic Dana :)

Uhvati Bil Gejts zlatnu ribicu i ona mu, kao i svima prije njega kaže:
- Molim te baci me nazad u vodu.
Baci je Bil nazad u vodu i nastavi da peca. Izviri zlatna ribica iz vode i kaže:
- A, želja?
Na to će Bil:
- Ma ajd dobro! Reci šta želiš!

Meni će na svadbi svirati grupa „Youtube”.
Nema pjesme koju frajeri ne znaju.

Da bi jedna porodica bila srećna, mora da postoji ljubav, razumijevanje i najmanje dva kompjutera!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Svijet VISOKA PREDSTAVNICA EVROPSKE UNIJE FEDERIKA MOGERINI O BREGZITU
Britanija gubi više nego EU
Mogerini Britanija gubi više nego EU
Ve­li­ka Bri­ta­ni­ja će Breg­zi­tom iz­gu­bi­ti vi­še ne­go EU, iz­ja­vi­la je šef spolj­ne po­li­ti­ke EU Fe­de­ri­ka Mo­ge­ri­ni to­kom po­sje­te Pe­kin­gu.
Mo­ge­ri­ni­je­va je na­gla­si­la da će pre­go­vo­ri sa Bri­ta­ni­jom bi­ti te­ški i da će EU iz­gu­bi­ti va­žnu čla­ni­cu, pre­no­si „Dej­li star”.
„Sve ze­mlje čla­ni­ce su jed­na­ko va­žne za EU, jer sva­ka ze­mlja mo­že da do­pri­ne­se po­li­ti­ci na ne­kom po­lju vi­še ne­go dru­ge. Ali, ipak, mi­slim da će Bri­tan­ci iz­gu­bi­ti vi­še od nas”, re­kla je Mo­ge­ri­ni­je­va.
Bri­tan­ski pre­mi­jer Te­re­za Mej zva­nič­no je po­kre­nu­la pro­ces iz­la­ska Ve­li­ke Bri­ta­ni­je iz EU pro­šlog mje­se­ca. Pre­go­vo­ri će po­če­ti u ju­nu, na­kon van­red­nih op­štih iz­bo­ra u ovoj ze­mlji, ko­ji su pla­ni­ra­ni za 8. jun.
„U na­šim spo­ra­zu­mi­ma ja­sno je da to tra­je dvi­je go­di­ne i sa­mo dvi­je go­di­ne od ka­da pro­ces poč­ne, a to je bi­lo u mar­tu ove go­di­ne. To se ne mo­že od­go­di­ti. Ne oče­ku­jem da će pro­ces bi­ti br­ži”, re­kla je Mo­ge­ri­ni­je­va.
Ki­na je iz­ra­zi­la za­bri­nu­tost zbog pro­ce­sa Breg­zi­ta jer stra­hu­je od ne­sta­bil­no­sti evrop­skog blo­ka, ko­ji je naj­ve­ći tr­go­vin­ski part­ner ove ze­mlje.
„EU će, čak i ka­da Bri­ta­ni­ja bu­de oti­šla, i da­lje bi­ti pr­vo svjet­sko tr­ži­šte i dru­ga naj­ve­ća eko­no­mi­ja u svi­je­tu”, na­gla­si­la je Mo­ge­ri­ni­je­va.
Ona je do­da­la da je od part­ne­ra EU, uklju­ču­ju­ći Ki­nu, do­bi­la po­ru­ku da je Uni­ja neo­p­hod­na i da je ne­za­mjen­ljiv part­ner u da­na­šnjem svi­je­tu.
Sr­na

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"