Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Dobila finansijsku injekciju od Hitne pomoći * Za državni vrh tenderi ne važe * Brajuško u samici zbog straha od linča * Turiste postrojavali pa ih šamarali * Vatrena stihija odnijela više od 60 života * Moskvi sankcije, Briselu šamar * NATO berićet
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 19-06-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vuk Maraš, direktor Monitoring programa MANS-a:
Nakon ljetnje pauze čeka nas serija lokalnih izbora, koje u praksi nema ko da sprovede niti da kontroliše.

Vic Dana :)

Došli Mujo i Fata na bračno savjetovanje kod psihologa.
Fata se navila kako je Mujo ne voli više kao prije, ne gotivi je, raspričala se naveliko. Doktor iznenada ustane, strastveno poljubi Fatu u usta, počne da je hvata i gnječi na različitim mjestima i sjedne. Fata zanijemila i samo gleda.
Doktor se okrena Muju i kaže: „Vidiš, ovo njoj treba bar tri puta sedmično”.
Kaže Mujo: „Ma, doktore, mogu ja nju dovest ponedjeljkom i srijedom ali, vala, petkom ne mogu, igram fudbal sa jaranima”.


- Stariji čovjek, gluv na desno uvo traži ženu gluvu na lijevo uvo radi poznatstva i dobrog razumijevanja!
- Šifra: Dolby Surround!


- Uciteljica pita Pericu: koliko je dva i dva, a Perica kao iz topa odgovara četiri.
Na to će učiteljica: sjedni, pet.
Perica: Aaaaaaa, da, da pet!







Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Svijet KATASTROFALNI POŽAR U PORTUGALU
Vatrena stihija odnijela više od 60 života
Vatra uništavala sve pred sobom Vatrena stihija odnijela više od 60 života EU je aktivirala mehanizam civilne zaštite kako bi pomogla Portugalu, a toj zemlji je pomoć ponudila i Španija
LI­SA­BON – U šum­skim po­ža­ri­ma u cen­tral­nom di­je­lu Por­tu­ga­la po­gi­nu­lo je više od 60 lju­di, di­je­lom u auto­mo­bi­li­ma ko­je je va­tra za­ro­bi­la na pu­tu, a više desetina je po­vri­je­đe­no, sa­op­šti­li su ju­če zva­nič­ni­ci no­vi bi­lans žr­ta­va, pre­ni­je­la je agen­ci­ja Frans pres.
EU je ak­ti­vi­ra­la me­ha­ni­zam ci­vil­ne za­šti­te ka­ko bi po­mo­gla Por­tu­ga­lu, a toj ze­mlji je po­moć po­nu­di­la i Špa­ni­ja, ja­vi­la je agen­ci­ja AP.
Evrop­ski ko­me­sar za hu­ma­ni­tar­nu po­moć Hri­stos Sti­li­ja­ni­dis upu­tio je Por­tu­ga­lu te­le­gram sa­u­če­šća po­vo­dom stra­da­nja lju­di u po­ža­ru, na­vo­de­ći da je „EU u pot­pu­no­sti sprem­na da po­mog­ne”.
Sti­li­ja­ni­dis je re­kao da će Špa­ni­ja i Fran­cu­ska po­mo­ći Por­tu­ga­lu u bor­bi pro­tiv po­ža­ra.
AP na­vo­di da će Fran­cu­ska po­sla­ti tri avi­o­na, a Špa­ni­ja je već po­sla­la ne­ko­li­ko va­tro­ga­snih le­tje­li­ca.
Pre­mi­jer Špa­ni­je Ma­ri­a­no Ra­hoj po­nu­dio je po­moć Por­tu­ga­lu i iz­ra­zio ža­lje­nje zbog po­ža­ra.
U obla­sti Pe­dro­gao Gran­di, 150 ki­lo­me­ta­ra sje­ve­ro­i­stoč­no od Li­sa­bo­na, od su­bo­te 600 va­tro­ga­sa­ca po­ku­ša­va da uga­si po­ža­re, re­kao je ju­če zva­nič­nik Mi­ni­star­stva unu­tra­šnjih po­slo­va Žorž Go­mes.
Taj zva­nič­nik je ka­zao da su mno­gi po­gi­nu­li u vo­zi­li­ma na pu­tu iz­me­đu gra­do­va Fi­ge­i­ro duš Vi­njoš i Ka­šta­nje­i­ra di Pe­ra, a ne­ki su umr­li od tro­va­nja di­mom.
Pre­mi­jer An­to­nio Ko­šta je re­kao da su ti po­ža­ri „naj­ve­ća tra­ge­di­ja u po­sled­njih ne­ko­li­ko go­di­na”.
Por­tu­gal­ski pre­mi­jer je ka­zao da je u to­ku is­tra­ga, ali da vla­sti vje­ru­ju da je po­ža­ri­ma do­pri­ni­je­lo to što je tem­pe­ra­tu­ra pro­te­klih da­na do­sti­gla 40 ste­pe­ni i što ne­ma ki­še.
(Be­ta)

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

 



 

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"