Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ministar sakrio dvije ženine ambulante * Turiste evakuišu zbog požara * Acov avion prodaju za 1,6 miliona eura * Srpske pisce prevodiće na crnogorski * Izdajnici će polagati račun narodu * Nema otvorenih pitanja s Crnom Gorom * Sit gladnome ne vjeruje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 17-07-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Milan Knežević:
Zbog ideala za koje se borim spreman sam i na sto godina robije.

Vic Dana :)

Savjet
Pričaju dva prijatelja.
- Osjećam se loše u poslednje vrijeme, a ne znam kod kog ljekara da odem.
- Pa, idi kod doktora Pavlovića.
On ti je liječio pokojnog Milana, pokojnog Đuru, pokojnu Miru.Putujući trgovac kuca na vrata. Otvara mu klinac sa cigaretom u ustima i čašom viskija u ruci. Trgovac ga upita:
●Zdravo, mališa. Jesu li ti tu mama i tata?
●A šta misliš?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Vijest dana - datum: 2017-07-16 U STRAVIČNOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI NA PUTU JAZ–PLOČE POGINULI VELJKO RADISAVLJEVIĆ (33) I IRENA ZLATKOVIĆ (29) IZ VELIKE PLANE
Zajedno i u smrt
Mjesto nesreće Zajedno i u smrt Do nesreće je došlo kada se motor na kojem su bili stradali turisti sudario sa „golfom” mojkovačkih registarskih oznaka
U te­škoj sa­o­bra­ćaj­noj ne­sre­ći ko­ja se ju­če do­go­di­la u Ko­to­ru na lo­kal­nom pu­tu Jaz–Plo­če stra­da­li su Veljko Radisavljević (33) i Irena Zlatković (29) iz Velike Plane.
Stra­vič­na ne­sre­ća do­go­di­la se oko 19.20 iz­me­đu pla­ža Tr­ste­no i Plo­če. Stra­da­li tu­ri­sti bi­li su na mo­to­ru švaj­car­skih re­gi­star­skih ozna­ka ko­ji se su­da­rio sa auto­mo­bi­lom „golf” moj­ko­vač­kih re­gi­star­kih ozna­ka. Mla­dić i dje­voj­ka stra­da­li su na li­cu mje­sta.
Vo­zač „gol­fa” ko­ji se su­da­rio sa mo­to­rom po­li­ci­ju je sa­če­kao na li­cu mje­sta. On je na­kon to­ga iz­ja­vu na okol­no­sti tra­ge­di­je dao u po­li­ci­ji.
Od­mah na­kon ne­sre­će, ne­ko­li­ko pro­la­zni­ka pri­trač­lo je ka­ko bi po­mo­gli, a br­zo je re­a­go­va­la i Slu­žba hit­ne po­mo­ći, ali su mla­dić i dje­voj­ka pod­le­gli po­vre­da­ma na li­cu mje­sta.
Uvi­đaj na li­cu mje­sta sa po­li­ci­jom je oba­vi­la tu­ži­lac u Osnov­nom dr­žav­nom tu­ži­la­štvu u Ko­to­ru Lji­lja­na Mi­lić.
Iako se spe­ku­li­sa­lo da je do ne­sre­će do­šlo ka­da je vo­zač „gol­fa” pre­ti­cao ko­lo­nu, iz po­li­ci­je to si­noć ni­je­su mo­gli da po­tvr­de.
Ne­ko­li­ko oče­vi­da­ca sa­o­bra­ćaj­ne ne­sre­će da­lo je iz­ja­ve po­li­caj­ci­ma na li­cu mje­sta, a to­kom uvi­đa­ja ko­ji sli­je­di utvr­di­će se ka­ko je do­šlo do ne­sre­će.M.V.P.–B.M.


U NE­SRE­ĆI U KO­LA­ŠInU PO­GI­NUO MLA­DEN MA­TO­VIĆ IZ BiH
Is­pao iz ka­mi­o­na

Dr­ža­vlja­nin Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne Mla­den Ma­to­vić (30)  na­stra­dao je ju­če uju­tru oko 9 ča­so­va dok je ra­dio na B­je­la­si­ci, tač­ni­je is­pod vr­ha Tro­gla­va. 
Ma­to­vić se pri­li­kom ne­sre­će na­la­zio na mje­stu su­vo­za­ča u ka­mi­o­nu mar­ke TAM 150, ko­ji je u vla­sni­štvu Ko­la­šin­ca Dar­ka Po­po­vi­ća. 
– Ka­mi­on, iz ko­jeg je vo­zač Po­po­vić iza­šao na­krat­ko, a Ma­to­vić ostao u nje­mu,  iz za­sad ne­po­zna­tih ra­zo­ga po­če­o je da se kre­će, a za­tim se i ob­ru­šio ni­za str­mi­nu.  Pri­li­kom pre­vr­ta­nja, Ma­to­vić je is­pao iz ka­mi­o­na i na­stra­dao – re­kao je Vo­ji­slav Gru­jić, osnov­ni dr­žav­ni tu­ži­lac u Ko­la­ši­nu, ko­ji je na li­cu mje­sta iz­vr­šio uvi­đaj. 
Pre­ma ne­zva­nič­nim in­for­ma­ci­ja­ma, na­stra­da­li mla­dić bio je rad­nik jed­ne od fir­mi ko­je iz­vo­de ra­do­ve na no­vom ski-cen­tru na Bje­la­si­ci. 
J.Š.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"