Vizual ovogodišnjeg Sajma knjiga u Podgorici / -MEĐUNARODNI PODGORIČKI SAJAM KNJIGA I OBRAZOVANJA
17/05/2024 u 08:43 h
Živana JanjuševićŽivana Janjušević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Dodjela nagrada za kraj

Međunarodni podgorički sajam knjiga i obrazovanja završava se danas, a ovo je bilo 18. izdanje manifestacije koja je ove godine počela 10. maja. Moto ovogodišnjeg Sajma knjiga bila je „Čitaj, budi klasik”

Planirano je da danas na sajmu u 11 časova bude održana promocija nove knjige Božidara Markuša „Bumerang”. Potom u 12 časova počinje program Javne predškolske ustanove „Ljubica Popović” „Plesom do škole”. U 13 časova počinje promocija knjige „Ogled o temelju etike” Pavla Uljarevića o kojoj će govoriti Vanja Kovačević. U 14 časova počinje program posvećen pjesnikinji Tanji Ćalasan, a od 15 časova Tanja Bečanović i Bojana Obradović govore o Mihailu Laliću. Od 16 časova biće govora o izdanju „Kulturna istorija istočnog Jadrana”, a od 17 časova o stvaralaštvu Tatjane Đurić. U 18 časova počinje promocija knjige Lidije Vujačić „Etnografski kroki - Prilozi o patrijarhalnom društvu kroz robnu perspektivu”. U 19 časova počinje promocija audio izdanja Biblioteke za slijepe Crne Gore „Gorski vijenac” o kome govore Božidar Denda, Siniša Jelušić i Aleksandar Ćuković.

Manifestacija se zatvara večeras u 20 časova dodjelom nagrada najuspješnijim učesnicima ovogodišnjeg 18. izdanja Međunarodnog podgoričkog sajma knjiga i obrazovanja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
02. jun 2024 05:01