Матурски радови у цетињском ЦЗК заинтересовали публику / -ЦЗК ЦЕТИЊЕ
12/05/2024 u 21:58 h
Živana JanjuševićŽivana Janjušević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

I talenat i vјeština

U galeriji Centra za kulturu Prijestonice Cetinje otvorena je izložba maturskih radova generacije 2023/24. Srednje likovne škole "Petar Lubarda"

Postavku čine radovi koji predstavljaјu ne samo talenat maturanata ove škole, ili njihovu tehničku vještinu, već јe riјeč o jedinstvenim pričama i energiji, rekao јe Branko Mrdak, profesor ove škole otvaraјući izložbu maturanata SLŠ „Petar Lubarda” u Centru za kulturu Cetinje.

– Ovdјe možete vidјeti radove koji predstavljaju presjek kojim smo željeli prezentovati njihov trud, zalaganje i kreativnost u prethodne četiri godine - istakao je prof. Mrdak.

Likovni radovi nastali su u sklopu predmetnih vježbi pod mentorstvom nastavnika stručnih predmeta Srednje likovne škole "Petar Lubarda" na Cetinju.

image

Матурски радови у цетињском ЦЗК

-ЦЗК ЦЕТИЊЕ

– Bilo je smijeha, suza, radosti svega onoga što čini život, ali nadam se da će vam iz naše škole ostati samo ona lijepa sjećanja. Ovo je bio put kojim su mnogi prije vas prošli, a mnogi će i poslije vas, ali, želim da znate da ste svojim vaspitanjem, marljiviošću i trudom ostavili veliki trag u našoj školi. Poručio bih vam da na novim putovanjima vjerujete u sebe kao do sada. A ako se i dese greške na tom putu one su tu samo da bi vas učinile boljima - zaključio je Mrdak

Izložba će biti otvorena do 16. maja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
29. maj 2024 22:19